már vagy 2 éve nincs RLT
tavaly még vót...
már vagy 2 éve nincs RLTRLT - Rebound (visszaút) / Lockout (no comment) / Treshold, azaz blow off treshold (a bizonyos határérték, ami felett a lockout kiold). Tehát az RLT villákon lehet tresholdot állítani, de persze nem tartom kizártnak, hogy az RLC is tud ijjet. A terralogic (X és Trailtune) villákon pedig a brain érzékenységét állítod az alsó kék kütyüvel.
szeintem nem .....a talas rl pl nem mozogSziasztok!
Adott egy fox F80RL teló
Ha lockot bekapcsolva hagyom akkor egy bizonyos erõre kiold mint pl a rebánál? Az érdekelne hogy tud e sérülni a telóm vagy nem....
Válaszokat elõre is köszönöm!
A sebesség mindent megold.
viszont jövõre már nem lesz terralogicosmennyiért tudtok legolcsóbban 2007-es F80X disc-es változatot?
van egy jónak tûnõ és kíváncsi vagyok...
bár kicsit idegenkedek a terralogictól...
hopp, most látom, hogy lehet már kapni a 2008-as foxokat is
ne félj tõle, akinél láttam eddig az mind dícsérte!!! a srácnak elõtte egy SId volt és elõször ódzkodott tõle rendesen ajálngatta nekem(használtam volt asszem 90) ,míg végül bele nem tette a saját gépébe és azóta FOX fan lett:love1:mennyiért tudtok legolcsóbban 2007-es F80X disc-es változatot?
van egy jónak tûnõ és kíváncsi vagyok...
bár kicsit idegenkedek a terralogictól...
hopp, most látom, hogy lehet már kapni a 2008-as foxokat is
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
nem...alapvetõen 2 állása van ..nyitott és propedal a nagyobbik karralBár nem régóta használom, de nincs gondom az RP3-al
Az RP23 most már teljesen lockolható?
Üdv.
Grande
nem.....RP3 nek semmi baja 2 éve, második bringában van /coiler, dawg/ pedig nem is vagyok könnyû....Sziasztok!Érdeklõdnék h FOX Float RP3 vagy FOX Float RP23 rugóstag mente már e valakinek szét vagy volt e vele valami technikai baja,bármiféle(levegõt,olajata eresztett,stb.....)Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen, most épp egy 2007-es Float-ot. Az augusztusi magazinban olvashatsz róla részletesen.
Pontosan mire vagy kiváncsi?
Sziasztok,
Érdeklõdnék hogy van-e itt köztetek olyan, aki használt/használ Fox 36-os telót.
Szóval felhasználói tapasztalatokra lennék kiváncsi. Leginkább a Van és Float típusokkal kapcsolatban.
Minden részlet érdekel.
Thx.
Az F80 RLT-ben (bár nyilván a többiben is) a jobb száron felül található piros állítóval a lefelé út, míg ugyanezen oldalon alúl a kék állítóval a vissza út gyorsaság, érzékenység állítható ? Eddig nem nagyon tekergettem, de kipróbálom.