Szombat! Június 04.Jovo heten mikor?
Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Írta 2005. május 30. - 14:41

Írta 2005. május 30. - 13:57

vendég_rvilike_*
Írta 2005. május 30. - 13:46

Írta 2005. május 30. - 12:36

Vonat: 8.00, 8.55, 9.55, 10.55
Komp: 7.45, 9.45, és innentõl óránként.
A legjobb társítás a 8.55-s vonat (9.36-ra ér Visegrád-Nagymaros állomásra) és 9.45-s komp, vagy a 9.55-s vonat (10.36-ra érkezik) és 10.45-s komp.
Én, és ha sikerül még mást is rábeszélnem, Visegrádon, a kompnál csatlakoznánk a csapathoz.
Írta 2005. május 30. - 08:39

Írta 2005. május 30. - 05:41

Vonattal mennénk Nagymarosig, majd komppal át. Megnézem a menetrendet és majd kírom a vonatok indulási idejét. Szerintem olyan 10 körüli nagymarosi találkozás jó lenne. Addigis kéretik találgatni a Harang féle útvonal mibenlétét.
Milyen volt a Szivásmarci?
Írta 2005. május 29. - 22:16

Írta 2005. május 29. - 21:59

Jövõ héten az új DM pálya belyárása!"
üdv !
ha 7végére tudok kis erõnlétet javítani, esetleg valahol becsatlakoznék én is, ha befogadtok..
Írta 2005. május 29. - 21:49

Írta 2005. május 29. - 16:39

Balázs
A szombati rövidített DM-rõl.
A Szilvásmarcizók hiányában mindössze ketten vágtunk neki a távnak, Balage és én. A találkozás pontos volt, majd nekivágtunk a Harsány lejtõnek fel a Virágos nyeregig. A kajálást nagyon eltoltam, a reggeli kapkodásban nem sok idõm maradt rá, így felbontottan egy nagyobb löncskonzervet és benyomtam két fej hagymával. Felfelé nem sok hiányzott hogy viszontlássam, kõnehéz gyomorral nagyon rosszul esett az elsõ emelkedõ. Az infotáblánál nem várt ránk senki, tehát elindultunk a kék jelzésen. Rengeteg gyalogossal találkoztunk, valami túravezetõi tanfolyam, vagy vizsga volt, állandóan õket kerülgettük. Amúgy jól haladtunk, az "Egri várnál" volt az elsõ pihenõ, a Csobánkai campingnél is csak azért álltunk meg hogy feltöltsük a kulacsokat. Pilisszentkereszten fagyi, majd a távot kevésnek ítélve elindultunk Dobogókõ felé. Ekkor már dögmeleg volt, szakadt rólam a víz. Feltekertünk, megnéztük a kilátót, majd vissza le betonon Pomáz-Budakalász-Északi összekötõ felé. Nekem 87 km jött össze, a szintet nem mértem. Ja és alaposan leégtem, reggelig forgolódás volt az ágyikóban, hogy melyik oldalam nem húzódik. Kösz Balage a társaságot, jó nap volt.
Hölgyek/Urak!
Jövõ héten az új DM pálya belyárása!
Írta 2005. május 29. - 07:59

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. május 29. - 06:22

A Szilvásmarcizók hiányában mindössze ketten vágtunk neki a távnak, Balage és én. A találkozás pontos volt, majd nekivágtunk a Harsány lejtõnek fel a Virágos nyeregig. A kajálást nagyon eltoltam, a reggeli kapkodásban nem sok idõm maradt rá, így felbontottan egy nagyobb löncskonzervet és benyomtam két fej hagymával. Felfelé nem sok hiányzott hogy viszontlássam, kõnehéz gyomorral nagyon rosszul esett az elsõ emelkedõ. Az infotáblánál nem várt ránk senki, tehát elindultunk a kék jelzésen. Rengeteg gyalogossal találkoztunk, valami túravezetõi tanfolyam, vagy vizsga volt, állandóan õket kerülgettük. Amúgy jól haladtunk, az "Egri várnál" volt az elsõ pihenõ, a Csobánkai campingnél is csak azért álltunk meg hogy feltöltsük a kulacsokat. Pilisszentkereszten fagyi, majd a távot kevésnek ítélve elindultunk Dobogókõ felé. Ekkor már dögmeleg volt, szakadt rólam a víz. Feltekertünk, megnéztük a kilátót, majd vissza le betonon Pomáz-Budakalász-Északi összekötõ felé. Nekem 87 km jött össze, a szintet nem mértem. Ja és alaposan leégtem, reggelig forgolódás volt az ágyikóban, hogy melyik oldalam nem húzódik. Kösz Balage a társaságot, jó nap volt.
Hölgyek/Urak!
Jövõ héten az új DM pálya belyárása!
Írta 2005. május 27. - 13:53

hát az vszínû gázos,..a rövidtávból kiindulva..ahol még a szintképen is 1000 m-t ír pedig a legnagyobb jóindulattal sem lehet 650-700 nál többet azon a vonalon összehozni - bár sztem összehozza, ha más nem még a cél elõtt +3 kör a panorámaútonEegen! Viszont annyit ér, mint a pályarajz, azaz semmit. Aki a pályarajz alapján pontosan be tudja határolni az útvonalat az sikoltson ide egyet please! A szintemelkedés sem jött idáig össze a Harangnak sosem. Az elsõ két évben kevesebb volt, mint amit kiírt, az utóbbi években pár száz méterrel többet mértünk jópáran. Mindenesetre az eleje a Bükkmarcira hasonlít - kb. 10 kilcsin át felfelé folyamatosan (állítólag). De ahogy én a Harangot ismerem az utolsó pillanatban még lehet akár újra Kevélymászás is, mondjuk megint motorosok miatt. Viszont onnan már lehet látni a régi pálya nagy részét a HHH-ig!!! Hehe... király lenne ha elterelés miatt a Budai várban végeznénk körpályaügyileg (ami egyébként egy duplanyolcas ha hinni lehet az itinernek)!!!
Jó tekerést!

nekem van így fejbe 1 útvonal vázlatom(persze turistaúton, a kijuelölée meg nyilván több helyt dózerúton lesz) ha az eredeti leírés szerint megy, az eleje nem vészes csak sok az aszfalt, de annyira nem emelkedik, aztán papréttõl szentlászlóra több esélyes, kisrigótól a kéken le (ott biztos lesz akit meglep néhol a terep ) aítán ha a dömörkapui út után is még a kék ott van 1 pár érdekes híd...tölgyikrekhez is több esélyes, aztán onnan a sárga gerincút, illetve sárga kereszten le szentkeresztre, onnan elvileg a régi útvonal d.kõre (azt Ti tudjátok, nekem sikerült kihagyni eddig pedig az elmúlt 2 évben nevezve is voltam) onnét sztem piros 3szög királykúti nyeregig (azt írta durva dh nak sztem) onnét fel prédikáló felé dózerúton, majd piros kereszt kisrigóig (nagyjából szintút) onnét meg asszem nagyjából a régi útvonal, kis vályozásokkal...de holnap bejárok vmi ilyesmit...mondjuk a visegrádi aszfaltos részt kihagyom, belehalok ha az orszúton kell kitekernem itthonról visegrádra)
Írta 2005. május 27. - 13:29

Jó tekerést!
Írta 2005. május 27. - 12:55

Írta 2005. május 27. - 11:57

Írta 2005. május 27. - 11:31

Írta 2005. május 27. - 11:29

Írta 2005. május 27. - 11:08

Elkészült a weboldalam alapmotorja, így a közös túrákon készült képek most már mindenki számára elérhetõk. Késõbb, ahogy idõm lesz, majd finomítom az oldalt.
w3.webgenius.org/RAPAX
VV: Megnéztem a képeket, jó kis helyekre jártok. Lehet, hogy egyszer-egyszer veletek tartanék.. 1 kérdés: A Cannondale és az SS bringa kié?

Írta 2005. május 27. - 09:20

A megbeszélt helyen és idõben holnap! Viki várunk! A többieknek meg sármenets Szilvásmarcit és jó tekerést kívánok vasárnapra!