hát én személyesen neveztem a komjádi uszodánál aztán 2-3 hét múlva oda ballagtam be a rajtszámért....de nézd meg a sportaktiv.hu-n aztán ha nem derül ki van ott egy telcsiszám....Akkor jól gondoltam h rajtszám. Gondolom azért lenne célszerû nekem is átvenni elõre h ne 3-án kelljen reggel nyolckor sorbaállnom. A Sportaktív címén lehet átvenni? A többi dolgot (pl póló) ezután hogy, verseny után?
Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Duna maraton 2005
Posted 2005. June 23. - 18:45

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. June 23. - 18:37

Posted 2005. June 23. - 18:14

esetleg rajtszám ?A nevezési listában "nem vette át" jelzõvel illetett emberek konkrétan mit és hol vehetnek át?
thx
mer nekem pld nincs ilyen bejegyzésem, viszont itt vigyorog az 1025ös....

Posted 2005. June 23. - 18:10

thx
Posted 2005. June 23. - 10:22

hát hivatalosan nem tom...Hey
lesz még a versenyig vmi pályabejárás,ahova L lehet tiplizni végigtekerni a pályát?
egy iyen fakultativ "nagyjából arra megy jellegû" összehozható...sztem
Posted 2005. June 23. - 10:12

lesz még a versenyig vmi pályabejárás,ahova L lehet tiplizni végigtekerni a pályát?
Posted 2005. June 22. - 12:30

én meg a magam kis laza "nyugdíjas" túratempjában végig tekerem ..nem a helyezésre hajtok....
Na nekem sem 20km/h lesz az átlagom felfelé

De lefele sem fogok döngetni 50-nel...
Posted 2005. June 22. - 08:48

mármint elõször lemegyünk az aszfalton, a kéken visszamászunk, aztán valahol megint le ?Eegen, erre gondoltam én is... na majd meglátjuk, még a végén lehet, hogy itt nem is lefele, hanem felfele fogunk menni

Posted 2005. June 22. - 08:45

én meg a magam kis laza "nyugdíjas" túratempjában végig tekerem ..nem a helyezésre hajtok....

Posted 2005. June 22. - 08:45

"hát most csak az alsó része csúszik kicsit a fahíd felé, viszont tele van a vékony ágtól a karvastagságú "rönkig" mindennel....kicsit ott irtott az erdészet...de lehet pakolnak még be nagyobb fatörzseket is és akkor north shore szakasz is lesz...
Eegen, erre gondoltam én is... na majd meglátjuk, még a végén lehet, hogy itt nem is lefele, hanem felfele fogunk menni

Posted 2005. June 22. - 08:41

hát most csak az alsó része csúszik kicsit a fahíd felé, viszont tele van a vékony ágtól a karvastagságú "rönkig" mindennel....kicsit ott irtott az erdészet...de lehet pakolnak még be nagyobb fatörzseket is és akkor north shore szakasz is lesz...

Posted 2005. June 22. - 08:32

Szia Bikertigger!üdv..
hát az említett 2 dh szakasz a szentkeresztre lefelé az a sárga kereszt lesz, megnézem valamelyik nap azt tudom jó köves....a másik dobogókõrõl a piros3szög a királykuti nyeregbe, sztem nem olyan vészes....
Köszönöm a segítséget, a nagy részét tegnap este összesakkoztam a leírtak alapján.
Kb 1 hónapja célzottan gyalog már bejártuk a számomra ismeretlen részeket, s a a kisrigó utáni katlan néhol elég sisnyás/csúszós sáros volt akkoriban. Néztem is akkor, húúú milesz itt... viszont nagyon szép a patakvölgy :-)! A sárgát nem ismerem, azt mindenképpen megsasolom, a piros háromszög a vége felé (nekem is) valóban meredeknek tûnt.
Péntek délelõtt felmérem a terepet, végigmegyek rajta.
Hali!
Posted 2005. June 22. - 07:47

En a felfeleken probalok meg vadulni: a BM baleset utan a lejtokon kicsit ovatosabb vagyok

Posted 2005. June 21. - 18:44

pontosan. erre alapoztam énis...
utána meg lejtõkön ezer nagy elõny... nyamm:-D
na de majd kiborul.
Posted 2005. June 21. - 18:33

"egyik sem cc gép, ezért nem is fért volna be a kategóriába"
de azér elöntené a sz@r az agyamat ha kitalálná valaki hogy 5" rugóúttal nem maratonozhatok....basszus nekem kell a 15 kilót felfelé is cipelni hadd fájjon má nekem..
Posted 2005. June 21. - 18:28

de rendben.
mondjuk mire jelentkeznék, úgyis megtelik....
na sebaj.
amúgy igen, még nem döntöttem el hogy a 15/15cm-es össztelóssal menjek, vagy a merev polarx-el.. egyik sem cc gép, ezért nem is fért volna be a kategóriába
de akkor tényleg nincs ez
köszi az utánajárást:-)
Posted 2005. June 21. - 18:23

és ki határozná meg ott mi a cc kerékpár...?én igazából a kerékpárok szabad használatára gondoltam.
mert mintha olvastam volna valahol, hogy kizárólag cc kerékpárral...
vagyis?
ez nincs már benne?
amúgy a letörés az kell:-D
legyen benne sok sok.
amúgy itt a végleges(?) kiírás :
HILL CLIMB, PÁROS SZLALOM:
Az elõnevezés ingyenes!!!
A két 'buli' futamra csak azok nevezhetnek, akik résztvevõi a Duna Maraton versenynek, és rajtszámmal rendelkeznek!!!
A Hill climb versenyen az elsõ 100 férfi, és az elsõ 30 nõi versenyzõ nevezését tudjuk elfogadni!
A Páros szlalom versenyen az elsõ 32 (16 pár) férfi, az elsõ 16 (8 pár) nõ, illetve az elsõ 16 (8 pár) junior (18 év alatti) versenyzõ nevezését tudjuk elfogadni!!!
Július 2-án (a verseny napján), amennyiben a fenti nevezõi limitek nem teltek be, 10 órától 14 óráig lehet nevezni a Hill climb és a Páros szlalom versenyekre.
Posted 2005. June 21. - 18:19

mert mintha olvastam volna valahol, hogy kizárólag cc kerékpárral...
vagyis?
ez nincs már benne?
amúgy a letörés az kell:-D
legyen benne sok sok.
vendég_rvilike_*
Posted 2005. June 21. - 18:10

Posted 2005. June 21. - 18:00

bocsánat bocsánat letõréske, vagy olyan letõrés gyanús félmméter körüli szintkülönbség....letörééés?:-D
amúgy hallottam valami duál dologról...
az hogy is van?

ez is abból a docból :
"PÁROS SZLALOMVERSENY"
A mountain bike versenyek egyik klasszikus száma, ahol az ügyesség, a technikai tudás, jó ritmusérzék a legfontosabb. A versenyzõk kb. 200m-es pályán, amelyet szintén a visegrádi sípályán jelöljük ki, párosával rajtolnak. Mindkét versenyzõnek azonosan, kapukkal kijelölt pályán kell haladnia.
Az gyõz, aki hamarabb ér célba. A pálya kijelöléséhez a snowboardban használatos zászlókat használjuk. A versenyen bárki indulhat, és egyszerûen felkészített kerékpárral is teljesíthetõ a pálya. Szórakoztató, jó hangulatú versenyszám, amely a közönség számára jól követhetõ. A versenyt a hill climb versenyszámhoz hasonlóan a mûsorvezetõ végig kommentálja.