Ez jóó, nagyon jóóó. Lehet , hogy esõ hiányom van.:chin: ÁÁá,ilyen napsûtéses idõben nem tekerek, annak semmi értelme....
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. augusztus 25. - 12:46
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 25. - 12:41
Nagy segitseg lenne a felenk arado tolerancia kiteljesitesere, ha nem ovtaskat, hanem egy Magnum pisztolytaskat veszunk fel, s abba pakolnank az iratokat, fontos kiegeszitoket.
Ahhoz még fegyverviselési engedély sem kell. Nagyon jó ötlet.
Írta 2005. augusztus 25. - 12:40
Végülis mindegy, ha az az egy ember teszi tönkre az ember lelkesedését.. Mi nagyon jól éreztük magunkat a nyaralás alatt, tök kedvesek voltak a helyiek. Nna, ezt az "álomképet" sikerült 15 foci drukkernek teljesen leamortizálnia a hazaúton, a repülõn mögöttünk ültek, nem részletezem...
miert, mit csinaltak?
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. augusztus 25. - 12:40
Remélem, én kivétel voltam, az egyfelé menõk között..
Mikor elküldtem nekem is eszembe jutott, hogy így is értelmezhetõ a mondat.
Természetesen a jelenlévõk mindig kivételek.
Írta 2005. augusztus 25. - 12:39
Tegnap én meg egészen meglepõdtem, hogy mennyi elõzékeny autós van. Persze volt, aki bevágott elém, de valahogy több volt, aki jó alaposan kikerült, és olyan is, aki nem kanyarodott be elém, hanem bár nagyot fékezve, de megállt. Ugylátszik a hülyék egyfelé mentek.
Nagy segitseg lenne a felenk arado tolerancia kiteljesitesere, ha nem ovtaskat, hanem egy Magnum pisztolytaskat veszunk fel, s abba pakolnank az iratokat, fontos kiegeszitoket.
Írta 2005. augusztus 25. - 12:33
Akármi is az, "jobbulást"!Ez jóó, nagyon jóóó. Lehet , hogy esõ hiányom van.:chin: ÁÁá,ilyen napsûtéses idõben nem tekerek, annak semmi értelme....
Na jó. Egyébb bajaim vannak, remélem holnapra elmulik...remélem
Írta 2005. augusztus 25. - 12:31
Áá, nagy a félreértés.. Angolok voltak!!! A RealMadrid-os meccsre jöttek..Üdv Magyarországon
Írta 2005. augusztus 25. - 12:29
Remélem, én kivétel voltam, az egyfelé menõk között..Tegnap én meg egészen meglepõdtem, hogy mennyi elõzékeny autós van. Persze volt, aki bevágott elém, de valahogy több volt, aki jó alaposan kikerült, és olyan is, aki nem kanyarodott be elém, hanem bár nagyot fékezve, de megállt. Ugylátszik a hülyék egyfelé mentek.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:55
Áá, ez a normál napokhoz képest is durva volt.. Szinte minden sarkon össze akartak törni, volt egy csomó olyan, aki a villamos síneken elõzött meg, majd beugrott egy "éppen-odaférek" helyre és levette a tempót 30-ra és ott csordogált miközben senki nem volt elõtte. Vagy beugrott elém (kanyarodó sáv), úgy, hogy majdnem összetört, majd kitette az indexét, hogy inkább mégsem erre jönne, persze vissza már nem volt olyan "ügyes".. Hú, és ezekbõl mennyi volt még.....
Tegnap én meg egészen meglepõdtem, hogy mennyi elõzékeny autós van. Persze volt, aki bevágott elém, de valahogy több volt, aki jó alaposan kikerült, és olyan is, aki nem kanyarodott be elém, hanem bár nagyot fékezve, de megállt. Ugylátszik a hülyék egyfelé mentek.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:52
Végülis mindegy, ha az az egy ember teszi tönkre az ember lelkesedését.. Mi nagyon jól éreztük magunkat a nyaralás alatt, tök kedvesek voltak a helyiek. Nna, ezt az "álomképet" sikerült 15 foci drukkernek teljesen leamortizálnia a hazaúton, a repülõn mögöttünk ültek, nem részletezem...
Nem szeretem a focit...
Ja, és én kérek elnézést....
Írta 2005. augusztus 25. - 11:50
Mikor nem azok ?...vagy csak én autózok mindig rossz útvonalakon?
Ezzel nem vagy egyedül.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:48
Nna, mi a baj? Annyira hozzá szoktál az esõhöz, hogy zavar a napsütés?
Ez jóó, nagyon jóóó. Lehet , hogy esõ hiányom van.:chin: ÁÁá,ilyen napsûtéses idõben nem tekerek, annak semmi értelme....
Na jó. Egyébb bajaim vannak, remélem holnapra elmulik...remélem
Írta 2005. augusztus 25. - 11:47
....Nna, ezt az "álomképet" sikerült 15 foci drukkernek teljesen leamortizálnia a hazaúton, a repülõn mögöttünk ültek, nem részletezem...
Üdv Magyarországon
Írta 2005. augusztus 25. - 11:46
Végülis mindegy, ha az az egy ember teszi tönkre az ember lelkesedését.. Mi nagyon jól éreztük magunkat a nyaralás alatt, tök kedvesek voltak a helyiek. Nna, ezt az "álomképet" sikerült 15 foci drukkernek teljesen leamortizálnia a hazaúton, a repülõn mögöttünk ültek, nem részletezem...Most megkerestem, de félreértettem valamit, a CM-re nem vonatkozott a dolog, csak az alleycat-ra, de a kettõ bennem valahogy összekapcsolódott.
Végülis csak egy ember véleménye volt.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:43
Áá, ez a normál napokhoz képest is durva volt.. Szinte minden sarkon össze akartak törni, volt egy csomó olyan, aki a villamos síneken elõzött meg, majd beugrott egy "éppen-odaférek" helyre és levette a tempót 30-ra és ott csordogált miközben senki nem volt elõtte. Vagy beugrott elém (kanyarodó sáv), úgy, hogy majdnem összetört, majd kitette az indexét, hogy inkább mégsem erre jönne, persze vissza már nem volt olyan "ügyes".. Hú, és ezekbõl mennyi volt még.....Mondjuk tegnap valami front lehetett, mert az autósok is állatok voltak..
Írta 2005. augusztus 25. - 11:40
Te jó ég, mit írtak? Valami idézet, vagy link?
Most megkerestem, de félreértettem valamit, a CM-re nem vonatkozott a dolog, csak az alleycat-ra, de a kettõ bennem valahogy összekapcsolódott.
Végülis csak egy ember véleménye volt.
Írta 2005. augusztus 25. - 11:38
De-de, engem nagyon könnyen fel lehet, csak virtuálisan vagyok tök nyugodt..Azt hittem téged felsem lehet idegesíteni:D
Én kedvem az pocsék, sz*r, kuka, lehangolt, és pfujj...és...és...:zawstydzo
Nna, mi a baj? Annyira hozzá szoktál az esõhöz, hogy zavar a napsütés?
Írta 2005. augusztus 25. - 11:29
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 25. - 11:05
Egyébként hasonló dolgok miatt vacilálok én is, hogy mi legyen a "rendezõsségel".. Végre örülhetnénk, hogy van egy jó kezdeményezés, aminek a viszhangja sem rossz, erre egyesek beleköcsögölnek.. Tegnap amúgyis felhúzta az agyam két f*sza biciklis, legszívesebben kiszálltam volna és ütlegeltem volna õket. Nem mint autós, hanem mint biciklis, akinek az ilyenek miatt (is) még mindig rossz a megítélése.. Mondjuk tegnap valami front lehetett, mert az autósok is állatok voltak..
Ja, póló jöhet nekem is!
Azt hittem téged felsem lehet idegesíteni:D
Én kedvem az pocsék, sz*r, kuka, lehangolt, és pfujj...és...és...:zawstydzo
Írta 2005. augusztus 25. - 10:52
Ja, póló jöhet nekem is!