"díszdobozos" bosch ?Erõsen gyanítom ám, hogy ez a duma, hogy nekem vette csak azért volt, mert már volt egy itthon, és így próbált meg lekenyerezni. De jó, mert van hozzá imbuszos fej, azzal szoktam a bringát szerelgetni. Egész pici, mint egy kis pisztoly.
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 08. - 16:54
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 08. - 16:31
Erõsen gyanítom ám, hogy ez a duma, hogy nekem vette csak azért volt, mert már volt egy itthon, és így próbált meg lekenyerezni. De jó, mert van hozzá imbuszos fej, azzal szoktam a bringát szerelgetni. Egész pici, mint egy kis pisztoly.
Írta 2005. szeptember 08. - 15:59
Írta 2005. szeptember 08. - 15:50
Gondolod, ha engedélyt kapsz, és nem lesz jó, akkor nem te leszel a hibás?
Egyébként meg ügyes vagy.. .
De biztos akkor is én lettem volna. Viszont olyan banális dolgot kellett csinálni, hogy ezt rám merte bízni a Zember. (Egyébként nem értem ezt a bizalmatlanságot, számtalanszor bizonyítottam már, hogy van némi mûszaki érzékem. Különbenis, akkor minek vett nekem akkus csavarhúzót?? )
Írta 2005. szeptember 08. - 15:37
Gondolod, ha engedélyt kapsz, és nem lesz jó, akkor nem te leszel a hibás?Megcsináltam a gépet. (elõtte telefonon engedélyt kértem. )
Egyébként meg ügyes vagy.. .
Írta 2005. szeptember 08. - 15:21
Írta 2005. szeptember 08. - 15:16
Írta 2005. szeptember 08. - 13:49
Nagyon jo az a lampa, en is olyat vettem a Kerekvarban.
akkor téged is figyellek...
Írta 2005. szeptember 08. - 13:43
En se voltam ma. Viszont meg van az uj cateye hatsolampam :-) Olyan vilagit, hogy a regi fenye nem latszott mikor melle raktam :-)
http://ebike.hu/term...atso-lampa/1649
Van vegre minipumpam, potbelsom, belsokiszedom. Es megajandekoztam magam egy Ritchey WCS kormanyszarv-al. A bike+ rovid kenyelmetlen volt hosszu tavon, talan majd ez jo lesz. Muszaj annak lennie :-)
Holnap viszont johetsz velem. 18:30 korul leszek a kolosy aljanal. Beszeljunk rola ha van kedved jonni.
Nagyon jo az a lampa, en is olyat vettem a Kerekvarban.
Írta 2005. szeptember 08. - 13:09
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 13:05
Meg maradjunk annyiban, hogy a regirol csak vaksotetben tudtam, hogy vilagit, az uj pedig meg nappal is latszik. Szoval latni es latszani :-)
Al . ne törödj senkivel. JÓ lÁMPÁD VAN. és kész:D
aztán figyellek ám használod-e......
Írta 2005. szeptember 08. - 13:02
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 12:57
Volt neki, kicsit lejjebb írta.. De tudod, nem volt elég szép fényes, meg egyébként is régi volt..A lámpa pedig alap dolog, bár csodálkoztam, hogy még nem volt lámpinyod.
vagy volt, csak csereérett?
Írta 2005. szeptember 08. - 12:53
LL
Ez nem nem a bicora koltes illetve ize. Ugy se tudom abbahagyni. :lick:
Amugy a defekt elleni cuccok egyertelmuek. A hatso lampa pedig azert kellett, mert nagyon hamar sotetedik es a HHH felso reszen nincs kozvilagitas. En pedig nem szeretnem ha az egyik kanyar utan a hatsomba vagodna egy jampizo hulyegyerek a tonna feletti jarmuvevel...
Mi mondtuk elõre, hogy úgyse fogod megállni
A lámpa pedig alap dolog, bár csodálkoztam, hogy még nem volt lámpinyod.
vagy volt, csak csereérett?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 08. - 12:14
Jobbulást a gépednek.. Fújd ki a port, jól nyomkodd meg benne a kártyákat, a csatlakozókat meg érdemes széthúzni, összedugni..
Ez olyan férfias dolog, majd a férjem megcsinálja. Meg tudnám én is, de ha mégsem, akkor úgysem hinné el, hogy nem én rontottam el valamit. Ha csak õ piszkálja, akkor õ a hibás és kész. :angevil:
Jajaj! Már most elvonási tüneteim vannak.
Írta 2005. szeptember 08. - 12:13
Jobbulást a gépednek.. Fújd ki a port, jól nyomkodd meg benne a kártyákat, a csatlakozókat meg érdemes széthúzni, összedugni..Én most csak beköszönök, a fiam gépérõl, mert az enyém megint meghalt. A múltkor rendbejött egy kis pucolgatástól, most megint nem lehet bekapcsolni. Majd jelentkezem, ha rendben van.
Írta 2005. szeptember 08. - 12:10
Írta 2005. szeptember 08. - 11:17
alaklomadtán termo gatya ügyben nézz be a probike-ba, (vagy telcsi) ha ráérsz......northwave , drága de a legjobb, vagy a pearl izumi...végülis hosszútávú befektetés, és nem mindegy hogy mennyire fagysz meg...
KÖszi.
Probike, Szilágyi Erzsébet fasor ?
Ha igen, ott lekom mellette és 7-ig nyitva. Benézek.
Írta 2005. szeptember 08. - 11:13
alaklomadtán termo gatya ügyben nézz be a probike-ba, (vagy telcsi) ha ráérsz......northwave , drága de a legjobb, vagy a pearl izumi...végülis hosszútávú befektetés, és nem mindegy hogy mennyire fagysz meg...A mai napot még nem tudom. Lehet benézek a Hunyadiba, 1 jó kis bicos termonadrágot nézni . Készülök a hüvõsebb idõkre.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 08. - 10:40
Akar ma is. En 18:30 korul erek a kolosy-hoz. Elvileg holnap is megyek, aztan mar csak a hetvegen napkozben, mert pentek buli.
A mai napot még nem tudom. Lehet benézek a Hunyadiba, 1 jó kis bicos termonadrágot nézni . Készülök a hüvõsebb idõkre.