"díszdobozos" bosch ?Erõsen gyanítom ám, hogy ez a duma, hogy nekem vette csak azért volt, mert már volt egy itthon, és így próbált meg lekenyerezni. De jó, mert van hozzá imbuszos fej, azzal szoktam a bringát szerelgetni. Egész pici, mint egy kis pisztoly.
Jelentkezz be Regisztrálj

Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. szeptember 08. - 16:54

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 08. - 16:31

Erõsen gyanítom ám, hogy ez a duma, hogy nekem vette csak azért volt, mert már volt egy itthon, és így próbált meg lekenyerezni. De jó, mert van hozzá imbuszos fej, azzal szoktam a bringát szerelgetni. Egész pici, mint egy kis pisztoly.

Írta 2005. szeptember 08. - 15:59

Írta 2005. szeptember 08. - 15:50

Gondolod, ha engedélyt kapsz, és nem lesz jó, akkor nem te leszel a hibás?
Egyébként meg ügyes vagy.. .
De biztos akkor is én lettem volna. Viszont olyan banális dolgot kellett csinálni, hogy ezt rám merte bízni a Zember.

Írta 2005. szeptember 08. - 15:37

Gondolod, ha engedélyt kapsz, és nem lesz jó, akkor nem te leszel a hibás?Megcsináltam a gépet. (elõtte telefonon engedélyt kértem.
)

Egyébként meg ügyes vagy.. .

Írta 2005. szeptember 08. - 15:21

Írta 2005. szeptember 08. - 15:16

Írta 2005. szeptember 08. - 13:49

Nagyon jo az a lampa, en is olyat vettem a Kerekvarban.
akkor téged is figyellek...

Írta 2005. szeptember 08. - 13:43

En se voltam ma. Viszont meg van az uj cateye hatsolampam :-) Olyan vilagit, hogy a regi fenye nem latszott mikor melle raktam :-)
http://ebike.hu/term...atso-lampa/1649
Van vegre minipumpam, potbelsom, belsokiszedom. Es megajandekoztam magam egy Ritchey WCS kormanyszarv-al. A bike+ rovid kenyelmetlen volt hosszu tavon, talan majd ez jo lesz. Muszaj annak lennie :-)
Holnap viszont johetsz velem. 18:30 korul leszek a kolosy aljanal. Beszeljunk rola ha van kedved jonni.
Nagyon jo az a lampa, en is olyat vettem a Kerekvarban.
Írta 2005. szeptember 08. - 13:09

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 13:05

Meg maradjunk annyiban, hogy a regirol csak vaksotetben tudtam, hogy vilagit, az uj pedig meg nappal is latszik. Szoval latni es latszani :-)
Al . ne törödj senkivel. JÓ lÁMPÁD VAN. és kész:D

aztán figyellek ám használod-e......
Írta 2005. szeptember 08. - 13:02

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 08. - 12:57

Volt neki, kicsit lejjebb írta..A lámpa pedig alap dolog, bár csodálkoztam, hogy még nem volt lámpinyod.
vagy volt, csak csereérett?

Írta 2005. szeptember 08. - 12:53

LL
Ez nem nem a bicora koltes illetve ize.Ugy se tudom abbahagyni. :lick:
Amugy a defekt elleni cuccok egyertelmuek. A hatso lampa pedig azert kellett, mert nagyon hamar sotetedik es a HHH felso reszen nincs kozvilagitas. En pedig nem szeretnem ha az egyik kanyar utan a hatsomba vagodna egy jampizo hulyegyerek a tonna feletti jarmuvevel...
Mi mondtuk elõre, hogy úgyse fogod megállni

A lámpa pedig alap dolog, bár csodálkoztam, hogy még nem volt lámpinyod.
vagy volt, csak csereérett?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 08. - 12:14

Jobbulást a gépednek.. Fújd ki a port, jól nyomkodd meg benne a kártyákat, a csatlakozókat meg érdemes széthúzni, összedugni..
Ez olyan férfias dolog, majd a férjem megcsinálja. Meg tudnám én is, de ha mégsem, akkor úgysem hinné el, hogy nem én rontottam el valamit. Ha csak õ piszkálja, akkor õ a hibás és kész. :angevil:

Jajaj! Már most elvonási tüneteim vannak.

Írta 2005. szeptember 08. - 12:13

Jobbulást a gépednek.. Fújd ki a port, jól nyomkodd meg benne a kártyákat, a csatlakozókat meg érdemes széthúzni, összedugni..Én most csak beköszönök, a fiam gépérõl, mert az enyém megint meghalt. A múltkor rendbejött egy kis pucolgatástól, most megint nem lehet bekapcsolni. Majd jelentkezem, ha rendben van.
Írta 2005. szeptember 08. - 12:10

Írta 2005. szeptember 08. - 11:17

alaklomadtán termo gatya ügyben nézz be a probike-ba, (vagy telcsi) ha ráérsz......northwave , drága de a legjobb, vagy a pearl izumi...végülis hosszútávú befektetés, és nem mindegy hogy mennyire fagysz meg...
KÖszi.
Probike, Szilágyi Erzsébet fasor ?
Ha igen, ott lekom mellette és 7-ig nyitva. Benézek.

Írta 2005. szeptember 08. - 11:13

alaklomadtán termo gatya ügyben nézz be a probike-ba, (vagy telcsi) ha ráérsz......northwave , drága de a legjobb, vagy a pearl izumi...végülis hosszútávú befektetés, és nem mindegy hogy mennyire fagysz meg...A mai napot még nem tudom. Lehet benézek a Hunyadiba, 1 jó kis bicos termonadrágot nézni . Készülök a hüvõsebb idõkre.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 08. - 10:40

Akar ma is. En 18:30 korul erek a kolosy-hoz. Elvileg holnap is megyek, aztan mar csak a hetvegen napkozben, mert pentek buli.
A mai napot még nem tudom. Lehet benézek a Hunyadiba, 1 jó kis bicos termonadrágot nézni . Készülök a hüvõsebb idõkre.