Én most nem az elsõre gondoltam, hanem a hátsóra..
Hát, ha tolat...
Én most nem az elsõre gondoltam, hanem a hátsóra..
Én most nem az elsõre gondoltam, hanem a hátsóra..Igen, a villogó jobban látszik. A városban látni lehet, fontosabb látszani. Ha olyan sötét van, akkor úgyis átkapcsol az ember folyamatosra.
...Emiatt lett megemlítve múltkor a "Gazdálkodj okosan".. Pl névtábla is kötelezõ.. A villogó fény sokkal figyelem felkeltõbb, ezért ne szóljon a rendõr. A bukó miatt meg úgy rángatnám le a biciklirõl, ahogy van..
Szia Stiggs! Látom van net..
Nem láttam a felhívást, de szvsz kevés az esély, hogy valaki jelentkezzen.. A normálisnak van, aki eltalál hozzád, az meg vagy nem a pénz miatt nem vesz, vagy van neki..
Ati: a villogóban igazad van. A kresz a folyamatos fényt írja elõ. De a kresz sokmindent elõír, ami sok esetben idejét múlt. Emiatt lett megemlítve múltkor a "Gazdálkodj okosan".. Pl névtábla is kötelezõ.. A villogó fény sokkal figyelem felkeltõbb, ezért ne szóljon a rendõr. A bukó miatt meg úgy rángatnám le a biciklirõl, ahogy van..
"A " kell hozzá, és pár éve asszem kilobbizták hogy kaphatnak rendszámot...Azt kicsit nehéz kimagyarázni, hogy a fék helyett miért a gázra léptél és miért kapcsoltad be közbe az ablaktörlõt...
Egyébként a quadhoz "A" vagy "B" jogsi kell? Vagy azt vezetheti boldog-boldogtalan? De akkor meg mit keres közúton? Magas ez az egész nekem...
Azt kicsit nehéz kimagyarázni, hogy a fék helyett miért a gázra léptél és miért kapcsoltad be közbe az ablaktörlõt...
Egyébként a quadhoz "A" vagy "B" jogsi kell? Vagy azt vezetheti boldog-boldogtalan? De akkor meg mit keres közúton? Magas ez az egész nekem...
....a reakcíóidõm lehet az átlagosnál kicsit lassabb nem
Anyám, véletlenül sznob lettem. Eddig igyekeztem elkerülni ezt.
Szerintem azért vagyunk páran, és akik nem ilyenek azok sem ránk mondják, hogy hülyék vagyunk, hanem kifogásokat keresnek, hogy õk miért nem így járnak.
jujj a quadosokat mennyire gyülõlöm...persze az is szép mikor erdei ösvényen mennek mint állat...Háát, szép lehetett a hídon..
Az a legnagyobb baj, hogy ilyenkor én sokszor azért nem szívózok, mert nem tudom, hogy nincs e nála fegyver.. És szvsz nem alaptalan a félelmem.. A rendõröktõl ne várj semmit, ha látsz igazoltatást, akkor azok többsége honnan kerül ki? Nem hiszem, hogy 10 milla fölötti autók közül..
A bukót én is számolni szoktam hazafele.. 15-20 biciklisbõl 2-3-nak van.. Ma reggel egy full telós cannondale-t (valamelyik Gemini) láttam, és milyen érdekes nem volt a srácon bukó.. Lehet találgatni, hogy mennyibe is van egy ilyen gép.. Itt nem a pénzrõl van szó. Még itt a fórumon is van egy csomó ember, aki szerint tök felesleges a bukó..
De a CM-re kiváncsi vagyok én is.. Szerintem ha az ötödének lesz, akkor az már valami, lámpa dettó..
Már én is csak annak, akinek van bukója. A többit széles ívvel kerülöm. Szerencsére este nem nagyon tekerek, de amikor igen, akkor 5 szemmel figyelem az utat, nehogy vmi állat letakarítson. Elkeserítõ, hogy senkit nem jelentkezett a felhívásra.
Néha kezdem úgy érezni, hogy mi leszünk a kivülállók, és a "sznob biciklisek", mert bukóval és lámpával megyünk...
Én pl: Bukó nélküli bringásnak nem köszönök (nem veszi magát sem komolyan...) Lámpa nélküli bringást meg "meg sem látom" egyébként a blogos felhívásra még senki sem jelentkezett!!!!! Gyáááááász!
Én pl: Bukó nélküli bringásnak nem köszönök (nem veszi magát sem komolyan...) Lámpa nélküli bringást meg "meg sem látom" egyébként a blogos felhívásra még senki sem jelentkezett!!!!! Gyáááááász!
De egyébként nem ártana minden ilyen dolgot kötelezõvé tenni.. Betartatni nem biztos, hogy kellene, mert szvsz harmadannyian lennénk..
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Szerintetek nagy botrány lenne ha a bukót is kötelezõvé tennék a CMen? Bár kötve hiszem, hogy a villogót is nézni fogják....
Nem volt célom, hogy megijesszelek, de jobb félni...raycoon: A fegyver dolog mondjuk nem fordult meg a fejemben, de most kicsit beparáztattál. Kést még ki tudom ütni a telós stucnival, de a lõfegyver már durvább lenne. Sajnos igazad van. Van benne rizikó, hogy ilyenek is elõkerüljenek.
Szerintetek nagy botrány lenne ha a bukót is kötelezõvé tennék a CMen? Bár kötve hiszem, hogy a villogót is nézni fogják....
A legszebb az, amikor a hátizsákon van a bukó. (Legalább nem törik el a termosz benne, ha fölborul véletlenül.) Láttam már ilyet, és CC-s volt a pár. Elég, ha elüt egy csigát, és elcsúszik a nyálán, vagy mittudomén. Ati is esett egyet a kiszórt cementen, ha jól emlékszem. Nem kell hozzá gyorsan menni. Persze ezt ti tudjátok, nem is nektek mondom, csak itt morgok magamban.
A legszebb az, amikor a hátizsákon van a bukó. (Legalább nem törik el a termosz benne, ha fölborul véletlenül.) Láttam már ilyet, és CC-s volt a pár. Elég, ha elüt egy csigát, és elcsúszik a nyálán, vagy mittudomén. Ati is esett egyet a kiszórt cementen, ha jól emlékszem. Nem kell hozzá gyorsan menni. Persze ezt ti tudjátok, nem is nektek mondom, csak itt morgok magamban.A bukót én is számolni szoktam hazafele.. 15-20 biciklisbõl 2-3-nak van.. Ma reggel egy full telós cannondale-t (valamelyik Gemini) láttam, és milyen érdekes nem volt a srácon bukó.. Lehet találgatni, hogy mennyibe is van egy ilyen gép.. Itt nem a pénzrõl van szó. Még itt a fórumon is van egy csomó ember, aki szerint tök felesleges a bukó..
De a CM-re kiváncsi vagyok én is.. Szerintem ha az ötödének lesz, akkor az már valami, lámpa dettó..