Igen! És mivel kárt okozol, ráadásul szándékosan, büntetendõ is.fecskendõ kromofág.. milyen hatással jár eme ezköz alkalmazása ? festékmaró?
Ha megfognak, igenb sokba kerül!!
(a fékolaj hatásosabb! nem tudja mégegyszer lefesteni...)
Igen! És mivel kárt okozol, ráadásul szándékosan, büntetendõ is.fecskendõ kromofág.. milyen hatással jár eme ezköz alkalmazása ? festékmaró?
van egy egyszerû módja: mindenki aki most is kerékpáron ült, kerékpárral jár dolgozni, meg mindenhova.
és voilá, elöbb utóbb felébred a város, hogy nem csak évente egyszer van sok biciklis(amit elbír simán a város, évente 2/4 órát)
na szal aki most azon ült, és akinek csak van, az.....
Ráadásul ez az ember valaha biciklin járt, a szolgálati kocsiját is leadta, és indult valamelyik maratonon. Messzire jutott a néhai punk zenekar tagAmíg fõvárosunk elsõ embere így áll ehhez az ügyhöz, nem hiszem, hogy eredményre vezetne bármilyen megmozdulás. Persze könnyû annak, aki kint lakik Budakeszin egy erdõ szélén és luxusterepjárón hozza be a sofõr dolgozni a városba.
És ha belegondolok, hogy a "komolybringás" ismerõseimnek csak kb. a fele volt ott tegnap...
A kocsidra?
A kocsidra?én kaptam ilyet, hogy tudom betenni ide a képet? esetleges további nyomtatásra... ha kell valakinek.
Apropó matrica! "Hülyén parkolok" matricáról hallottatok? Hol lehet ilyet szerezni?
...
sok biciklis(amit elbír simán a város, évente 2/4 órát)
...