Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. április 26. - 15:13
szerintem jobbara normalisak voltak most is, ahogyan a hetkoznapokban is.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. április 26. - 15:10
te meg egy kis hamubasültpogácsát meg 1 hálózsákot estére két pofonnal :smack:
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Aktuális civil
Egyébként volt egy kedves nõ a Lövölde téren, aki át szeretett volna menni a zebrán, és kurvaanyázott mindenkit. Nem értem, hogy miért nem értik meg, hogy egy kedves szóra esetleg elõbb megálltunk volna...
Írta 2005. április 26. - 15:06
Egyébként én k*rvára nem értem a sok anyázó idiótát. OK, mindenkinek van joga ahhoz, hogy kinyilvánítsa a véleményét, hogy bosszankodjon ilyesmin, de hát könyörgöm. Én miért nem anyáztam az újságokban, meg különbözõ fórumokon, amikor le volt zárva a metró Batthy- Keleti között hónapokig, a régi jó Margit krt. felújítástól kialakult dugókról meg a többi ilyen finomságról nem is beszélve...
NEM IGAZ hogy azt a két órát nem bírják ki anélkül, hogy befogják a pofájukat! Amint nem õk vannak a középpontban, nem õk az "aryan race", rögtön megy az ugatás, meg a szemétkedés. Egyszerûen néha nem hiszem el, hogy az emberekben ennyire nincs semmi jó szándék! Néha azt kvánom, bárcsak macskának vagy kutyának vagy mittomén születtem volna.
Ampffff.
Na ennyi dohogás elég mára.
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. április 26. - 14:14
Írta 2005. április 26. - 14:14
Igen, pontosan ez jutott eszembe, ahogy a kocsisor mellett mentünk el. 10 autóból kb. 7ben egyetlen ember ült... És nem hiszem, hogy a legtöbb olyan messze ment volna, ahová pl. metróval ne lehetett volna eljutni. Ez az ami igazán felháborit engem. Ahogy reggelente jövök a Körúton a 4-6ossal mindig nézem, hogy a Petõfi hidtól kb. mindig ugyanabban a tempóban megyünk, mint a kocsik mellettem, kérdem én akkor hogy ez mennyivel "hatékonyabb" vagy kényelmesebb, állandóan a piros lámpát kukkolni, meg leizzadni, hogy a másik sorba nem engednek be..
Amerikában pl. vannak külön sávok azoknak, akik többen utaznak együtt, aki egyedül betéved oda úgy megbüntetik, hogy csak pislogni tud.
vendég_SenkiaLfonz_*
Írta 2005. április 26. - 14:04
Útakon, hídakon, bárhol lehet menni bringával, kivéve autóút/pálya, és ahol külön tiltják. Járdán viszont csak akkor, ha az út fizikailag alkalmatlan a közlekedésre, mert például atomtámadás érte
Ami a Critcal Mass ellenérzéseket illeti, szerintem az alábbi levél jól summázza az elõítéleteket, az utána következõ válasz pedig nagyon pöpec.
http://www.alleycat.hu/?q=node/130
"aki nem tudta ezt megtenni, az állt, vagy araszolgatott gépkocsijával a bedugult utakon, de mindenképpen sokkal több benzint használtak el a szükségesnél"
ja télleg, mekkora köcsögök vagyunk, szerencsétlen autósok KÉNYTELENEK voltak járatni a motort, KÉNYTELENEK voltak szennyezni a levegõt, pedig minden erejükkel a tiszta és élhetõ városért melóznak...pfffffffffffffffffff...lol
ma voltam benn a (asszem) Hollán Ernõ utcában, egy optikusnál vettem szemüvegre fejpántot, kiszúrta a bukót meg kesztyût meg minden, kérdezi, "láttam-e már ilyet?", és felmutat egy "soha többet nem parkolok bicikliútra"-matricát:D:mondta, hogy ha majd vmikor visszamegyek, ad párat:D:D
Írta 2005. április 26. - 14:02
Pláne nem érdekes az emberek egészségi állapota (lásd:kórházak)
A fogyasztás a lényeg és minél tovább tart annál jobb.
Majd ha sokan járnak kerékpárral és lesz kerékpárút, kivetnek rá simán kerékpárút-matricát meg mindenféle adót.
Szemetek.
Sajnos nem látom túl pozitívan ezt a dolgot.
Ja a Metróról meg annyit hogy kár a papírért. Igénytelen f*s. :shit:
Pont.
Írta 2005. április 26. - 13:48
Nevetséges, szomorú, feháborító, és idegesítõ. A francot keres ez még ott ahol van?
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 26. - 13:43
Nagyon!! :beer:
Apám azóta nem áll velem szóba, amióta megtudta, hogy én is kint voltam. Ráadásul szervezõként.
"engeszteld" ki egy biciklivel
Írta 2005. április 26. - 13:43
az, hogy az ut alkalmatlan-e a közlekedésre, a személyes véleményedre van hagyva.
epp erre celoztam.
nalunk raadasul ez fokent hasznalhato erv...
Írta 2005. április 26. - 13:39
....Hogy ezek hogy ki lesznek borulva szeptemberben......
Nagyon!! :beer:
Apám azóta nem áll velem szóba, amióta megtudta, hogy én is kint voltam. Ráadásul szervezõként.
Írta 2005. április 26. - 13:32
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 26. - 13:31
Hogy ezek hogy ki lesznek borulva szeptemberben......
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 26. - 13:23
Útakon, hídakon, bárhol lehet menni bringával, kivéve autóút/pálya, és ahol külön tiltják. Járdán viszont csak akkor, ha az út fizikailag alkalmatlan a közlekedésre, mert például atomtámadás érte
Ami a Critcal Mass ellenérzéseket illeti, szerintem az alábbi levél jól summázza az elõítéleteket, az utána következõ válasz pedig nagyon pöpec.
Hát én teljesen ledöbbentem! Eleve egy olyan szervezetnek nem így kéne hozzáállnia,mint a Metro újságnak,mely sok országból ki lett tiltva....talán nem véletlenül.
De a válasz! Hát Kürti Gábor,fejemet hajtom(civilben gyalogosbringásautós)... ez volt a kedvencem: Én úgy láttam, hogy a dugóban bizonyára szokásos módon halottnak tûnõ város szíve belül megdobbant. Történt valami, ami esélyt ad a túlélésre és a változásra.
Írta 2005. április 26. - 13:22
vendég_fac€_*
Írta 2005. április 26. - 13:18
Írta 2005. április 26. - 13:05