Október 10.-én.
Jajj, rosszul emlékeztem. (egy ideig ez a dátum volt kiírva, aztán javították)
Október 20-án volt a CM illegal.
Október 10.-én.
NEm is az, hogy kapok-adok mert nem az ajándékozás miatt, hanem az álszent kötelezõ... Áhh hagyjuk.. jézus nem is élt és nem fogom megünnepelni... A sz.nap nekem személyes saját baráti köri (nem szelíd) bulit jelentett eddig az évig. Ez az év meg egy rakás fossá ment szét, legalábbis nekem. Mások kölcsönök miatt mennek tönkre én meg a hülye emberek miatt. Abbbahagyom mert a végén lelövök valakit :ördöglángolsmile:
Ride everywhere.
.
JA berúgokosztledózerolomahegyetmintazáááálllatt!!!
Nem Ezt nem. Fogalmam sincs mit csinálok majd. Eddig minden évben inkább egyedül voltam ezen a napon (legalábbis estig) de akkor most semmiben sem különbözne a többitõl, pedig nekem ez az egyetlen amit tartok (mármint ünnepekbõl, a karácsonyt is leszarom pölö)
JA berúgokosztledózerolomahegyetmintazáááálllatt!!!Valami azért csak lesz.
Ride everywhere.
.
VAlszeg Csehországban dolgozik mert nem reagál az üzeneteimre Ki tudja egyszercsak beállít egy üveggel oszt ihajla Volt már ilyen de ez most nem valószínû :
VAlszeg Csehországban dolgozik mert nem reagál az üzeneteimre Ki tudja egyszercsak beállít egy üveggel oszt ihajla Volt már ilyen de ez most nem valószínû :Majd így virtuálisan koccintunk.
Az ouzós haveroddal mi van?
Ride everywhere.
.
Majd így virtuálisan koccintunk.Egyébként kösz szép Már csak azt kéne kitalálni kivel iszom meg (a még nem létezõ) szokásos egy üveg ouzót
Ride everywhere.
.
Mindegy, most mondom,mert hátha holnap nem találkozunk.Cak holnap leszen 324 hónapnyi az az idõ amit leéltem...
Holnapig Kõbányán szülõknél mert közelebb a reptér...
JA rendes gép (Stiggsé) Bár ezt a windozzet nem nevezném rendesnek, de az az én bajom..
Ride everywhere.
.
NEm is allottam róla.
más:
Stiggs és Dóri nemrég hagyták itt a lakást, holnap reggel meg repkednek ÓóóÓ Afrika
Nekem meg szülinap
Ride everywhere.
.
A gyaloghídról tudok, de azt nem csõrendszerrel akarták megcsinálni, nem? Én a csõrendszert tartom olyan dolognak, amibe nem fognak belemenni, pedig, ha jól megcsinálják, akkor az nagyon szép és látványos lehet, ami nem árt.. (Arról nem beszélve, hogy nekünk akár még funkcionálisan is nagyon jó lenne..)Ez gondolom olyasmi, mint egy tanulmányautó. Belezsúfolnak minden extrát, meg technikát, amit csak fel tudnak mutatni. Aztán valamennyit megvalósítanak belõle, de csak a racionális részét, hogy eladható legyen. Itt gondolom nem eladhatóság a cél, hanem a kifizethetõség, de a gyaloghíd már régi terv, azt szerintem elõbb-utóbb megcsinálják.