Aga, már csak azt nem értem, hogy hogy kerültél te Dóri gépére...
Dóri = Stiggsné Dóri?
Tegnap jótevõbiciklista voltam. Hazafelejövet a Filatorigátnál láttam, amint egy apuka térdel a gyerek gépe melett és a pedálnál buzerál vmit. Közelebbérve láttam, hogy szerszám nélkül próbálja meg visszabûvölni a pedált a hajtókarba, nem túl eredményesen. Persze rögtön satufék, szervízkulacs elõ és a kezébe nyomtam egy fogót. Annyira nem vagyok fölszerelkzve én sem, hogy kónuszkulcs is legyen nálam. Szóval apuka kezébe nyomtam a fogót és már pikk-pakk vissza is tekere a pedált. Nem gyõzte megköszönni
Viszont el is szállt a jókedvem mikor kiértem a Budakalász-Szentendre bicikliútra ami a 11-es út mellett megy. Sok pocsék úton voltam már, de ez überol mindent. 10-20 méterenként akkora gyûrõdések vannak keresztebe az úton, hogy a fejem leszakadt mire végig értem. Eleinte még próbálkoztam a szokásos trükkel, hogy lementem teljesen a szélére, de ott is ez volt az ábra. A vége az lett, hogy minden ilyen gyûrõdés elõtt gyök 2re lassítottam, majd átdöcögtem rajta. Gonolhatjátok, hogy mennyi idõ alatt sikerült megtennem azt a szakaszt...
Legközelebb inkább bemegyek Kalászra és a hátsó úton támadom meg Szentendrét. Igaz kerülõ, de legalább jól lehet menni.:mad:
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."