Én is megnéztem lyól a riporttot, szerintem király volt, csak rövid.
A minõségrül meg egy sztori: bortörvény be, kitalálták, hogy mit kell tartalmaznia egy bornak, hogy bor legyen, és ne valami tablettás izé, de frankón, százalékra lebontva. Na erre az egyik borászunk - már nem tudom ki volt, de legyen mondjuk Bock Józsi - bementt a laborba, és elüvette a listát, aztán szépen százalékra kimérte az összetevõket, és összekeverte õket. Aztán beballagott a borminõsítõ intézetbe, hogy akkor most ezt õ szeretné piacra dobni. Mondanom se kell, hogy minden volt a lötty csak bor nem, illetve papíron dehogynem, hiszen a megadott arányban tartalmazta az összetevõket. A tecsós bringára sincs ráírva, hogy garantáljuk öcsém, hogy nem megy szarrá a körúton, és hát valljuk be, az összetevõk megvannak, ergo bicikli. Kicsit olyan ez, mint a '" nem volt ráírva a mikrómra, hogy kisállatot ne..." dolog. Amerikában tuti nem látsz ilyen vasakat, mert az elsõ 3 alkalom után szarrá perelnék a gyártót. Itthon meg nem, mert azt se tudják az emberek, hol a fogyasztóvédelem helyileg.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum: