Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Írta 2005. július 29. - 13:27
Jó nyírást! 2 hétig teljesen offlány leszek, a legdurvább techikai ezköz amit használni fogok az a bringám és a gázfõzõ lesz
Juhuhuhuhuhuhuh hhhééééjjjjjjjjj!!!!!!!!
Írta 2005. július 29. - 13:17
Köszi, bár ez inkább kikapcsolódás lesz, mint pihenés.. Olyan leszek, mint a mosott *** mire hazaérek..Nyaralás? Hmm...az jóó, nagyon jóó. Jó pihenést neked.
Írta 2005. július 29. - 13:04
JÖn:
Dóri
Stiggs
Villám Szasza
Tin
Betti
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Írta 2005. július 29. - 13:01
Írta 2005. július 29. - 12:59
Folytassátok!Fiúk-Lányok, Lányok-Fiúk, tulajdonképpen, ki is jön akkor velünk vasárnap nyírni?
JÖn:
Dóri
Stiggs
Villám Szasza
Betti
Írta 2005. július 29. - 12:58
Szerintem igen, a száraz nagyfröccs egész jól bevált izomláz ellen!
Nna, nem offolok.. Vagy ez biciklis védõital?
MIndenképp ki fogom próbálni :winko:
Stiggs
Írta 2005. július 29. - 12:57
Hmm, mire hazaérek a nyaralásból, egy hét lesz mire mindenen átrágom magam..
Nyaralás? Hmm...az jóó, nagyon jóó. Jó pihenést neked.
Írta 2005. július 29. - 12:57
Írta 2005. július 29. - 12:54
Ha ezt szereted, akkor kóstold meg a Bock Royal Cuvée-t.. Különleges keverése a Cabarnet Sauvignon-nak, a Pinot Noir-nak és még néhány fajtának. Ja és barrique-olt..Bock Józsi Villányi borász, viszont tényleg jó borai vannak! Cabernet chavignon Barique a kedvencem tõle :-)
Stiggs
Egyébként szép a honlapjuk (csak nem eszi a tûzróka)..
Nna, nem offolok.. Vagy ez biciklis védõital?
Írta 2005. július 29. - 12:50
Nna, majd meséljetek mi volt (lesz). Hmm, mire hazaérek a nyaralásból, egy hét lesz mire mindenen átrágom magam..
Írta 2005. július 29. - 12:25
Akkor most megint mehet minden tovább ....
Hát a nyomorult tûztövis csak nõ. Aztán azt sem tudom, hogy hol mentem bele? Tegnap, vagy még ott amikor nyírtuk? Mert akkor végüis jól bírta. :-)
A cipõmbõl is szedtem ki egy hét múlva, pedig abba biztos, hogy ott léptem bele.
Írta 2005. július 29. - 12:23
Igen, kérdeztem, hogy mitõl lett a defekt, azt mondta, hogy a külsõben volt a tövis, és kiszedte.
Akkor most megint mehet minden tovább ....
Írta 2005. július 29. - 12:21
Igen, kérdeztem, hogy mitõl lett a defekt, azt mondta, hogy a külsõben volt a tövis, és kiszedte.atnezte a csavo a kulsot, Tin?
Írta 2005. július 29. - 12:10
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 29. - 12:08
Remélem, a vasárnapi "buliban" nem tûztövist kell majd gyalázni!!
Ezt remélem én is.
Írta 2005. július 29. - 12:07
franciakrol hallani sem akarok. ilyen bort en nem fogok inni.
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Írta 2005. július 29. - 12:05
igen-igen, de csak olyan tolgyfat hasznalhatnak fel a hordohoz, amit elotte egy vaddiszno legalabb haromszor korbehugyozott. nem? :]
Neeem, Szinuhe, nem a vaddisznópisi a lényeg, bár közel jársz az igazsághoz. Úgy tudom, egy bizonyos franciaországi tájegységen termett tölgyfa használható fel csak. (Van ennek némi marketing-szaga... ) A vaddisznós kritériumról nem tudok, bár ettõl még lehet, hogy kell az is...
Írta 2005. július 29. - 12:04
Az autók jobb tükrére azért van ráírva, hogy " vigyázat holdtér " vagy valami hasonló, mert ha ez nem lenne, és történik valami baleset bizony komoly pereskedéseket lehet vele megnyerni.
Az amerikaiak ebben élen járnak.
Írta 2005. július 29. - 12:03
Tin azért nem ártana ha lenne nálad pumpa pótbelsõ meg gumileszedõ...sz.r dolog 5-10 kilcsit tolni a gépet....én tényleg több ezer kilcsit lenyomtam terepen, néha küldöm is de még soha nem volt defektem, ugyanazzal a konfiggal városban a havi átlag 1 defektet begyûjtöm....legútobb pont tegnap lett majdnem egy 10 kilcsis tolásom, de a hüjeségem miatt....
EGy éve megyek, elég gyakran, már sokszor elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha defektet kapnék. Eddig arra jutottam, hogy telefonálnék a férjemnek, hogy mentsen meg.
De össze fogok készíteni egy kisebb túlélõcsomagot, ami befér a nyeregtáskámba.
Írta 2005. július 29. - 12:03
Újabb fejlemény a XI. ker ügyben, most az Igazgató hívott! Nagyon örül neki, és megkért hogy ha úthibát látunk, akkor azt is jelentsük be, mert megcsinálják, csak nincs kapacitás a felmérésre! megigértem. Beszélgettünk a T-mobile-os ügyröl is, rájuk fog kérdezni, hogy mi a tököt csinyának a bringaúttal!
Stiggs
Csinálunk neki olyan felmérést, hogy a feldolgozásra nem lesz kapacitás
Stiggs, nagyon utálni fognak téged a Tmo-nál