Eh, akkor majd melegít a zsír. Téged melegítene, mert már elszoktál tõle, én még nem.És ha megint meghízok? Akkor fagyjak meg? Nem adom!
Hülye esõ, reggel óta esik, majd megint jól elmegy nálunk az áram.
Eh, akkor majd melegít a zsír. Téged melegítene, mert már elszoktál tõle, én még nem.És ha megint meghízok? Akkor fagyjak meg? Nem adom!
És ha megint meghízok? Akkor fagyjak meg? Nem adom!Megveszem. Lehet, még kicsi is, keskeny és hosszú. :-) Csak egy nadrágom van télire.
Most értem haza, megúsztam szárazon:), még csak sáros se lettem, az oldalszél viszont kemény volt!
Ja viszont a téli mezem valami 2x ekkora emberre való
Most értem haza, megúsztam szárazon:), még csak sáros se lettem, az oldalszél viszont kemény volt!leszakadt. Nálunk áramszünet volt. A ruhák meg jól megáztak az erkélyen.
Sziasztok, vigyazzatok, ha ma meg utra keltek, sajnos nehany perce tortent egy gazolas, csak az autobol lattam, hordagyon fekudt egy kerekparos, korulotte mentosok, rendorok, nem messze tole (ha jol lattam) egy I-es Golf, szerintem az csapta el. A Margit hid budai hidfojenel tortent a baleset, ahol a rakpartra kanyarodunk, ha a Lanchid fele akarunk menni. Ha jol figyeltem, a "hidra felhajto" savban utottek el, ott, ahol nincs lampa. Valoszinuleg osztott a felelosseg, hiszen egyikuk sem volt korultekinto. Remelem nem lett komoly baja.
Köszi! Régit asszem eladom, csak akkor télen is sajnálni fogom nem csak kátyúknál...
Reggel akkor is bringával megyek a nagykerbe ha leszakad az ég!
Köszi! Régit asszem eladom, csak akkor télen is sajnálni fogom nem csak kátyúknál...LÁttam a másik topikban, hogy megvan. Gratulálok! :-)
Neked akkor még rosszabb.
A régivel mi lesz? Tartalék? Nem fogod sajnálni az újat, amikor találkozol egy kátyúval?
Hát még nekem itt az új bringám! (használt csak nekem új)
Hát még nekem itt az új bringám! (használt csak nekem új)Lesem itt hogy hátha eláll az esõ, de mindig újra kezdi, ma már nem megyek tekerni. Pedig nagyon mehetnékem van.
Lesem itt hogy hátha eláll az esõ, de mindig újra kezdi, ma már nem megyek tekerni. Pedig nagyon mehetnékem van.Elmosta az esõ a mai melómat:D:D:D
Legalább van idõm kiírni cd-re a képeket!
Miagyíkvan, lement a nap, én meg még dolgozok??? Ez nem normális dolog...
Stiggs
Elmosta az esõ a mai melómat:D:D:DItt már esik. Villámlik és dörög.
Már vasárnap is jól megnéztem a csodaképes légkürtöt; hol lehet beszerezni?
Stiggs
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
A légkürt nagyon nagy csodkára képes....
Legalább félre állt volna, de nem. Nekem kellett kerülgetnem. Még szerencse, hogy jó napom van. Ennyit nekik:nonono: