Én próbáltam tartani a témát, de hááát..:cry: Off vaaaan... :cry:

Ja, bocsi, szia..

Ja, sziasztok!
Látom, mindenki újra a fedélzeten, mindenki simán hazaért a bibicbõl, akik meg nem jöttek, sajnálják.
Al, ez egy betegség, úgy nézem. Tegnap a sör mellett Stiggs már azon havazott, milyen ÚJ tárcsaféket, váltót meg mifrászt fog venni hamarosan a bicójára, meg hogy a mostani tárcsafék hogy megy majd fel az én bringámra.... Szóval amint elmúlik az elsõ, második, harmadik eufória, máris nézed majd a katalógust, hogy mi lesz az új bigyó a bicódra, ami nélkül nem lehet élni.![]()
Petra, Knyul, sok boldogságot, nagy gratula!! Mikor látunk már benneteket??
Szerintem csak meg kell tanulni. Elozo bringam tektro feke utana a V fek LX is akkorat fogott, hogy meglepodtem neha :-)
Itt nem sir senki ha off van. :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakNna, ez az egyik, ami miatt még nem határoztam el magam..Elvezem az tuti :-) De meg tanulom is. Maskepp mukodik, mint a v fek anno. Szal ha veletlen panikbol nagyobbat huzok lejton, mint kene, abbol kormanyon atlendules lesz :-)
Let the people speakÁá, ha izélnélek, akkor nem mosolyognék..Most mit izelsz mar a fekemmel? :-) Bejaratos meg. Azert jatszottam vele a romain is. Ma meg csintig huzva jottem le a hegyrol. Kell azert meg bele, mire total bekopik az egesz.
Lebaxott egy rendezo? O jajj, majd vigyazok :-)
Let the people speakÉn tavaly próbáltam veszekedni rendezõi póló nélkül és úgy leb*szott egy rendezõ..En jelentkeztem de semmi valasz eddig. CSak annyi, hogy regisztraltak. :-) En meg siman fogok veszekedni az idiotakkal. Ha nem leszek vegul rendezo akkor is. Ha szarul csinaljuk csak negativ szele lesz es nem ez a cel.
Let the people speakÉn egyelõre nem jelentkeztem, mert nem tudom, hogy akarok-e hülye gyerekekkel veszekedni..Hogy tudok rendezõnek jelentkezni!
A honlapon már próbáltam de ott valami emailcímemmel történõ visszaéléses hibaüzenetet küldött!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Hello mindenkinek,
Szerencsésen megérkeztünk a nászútról és az esküvõt is túléltük
Totál le vagyunk maradva Kutyanyúllal mindenrõl, ja, õ külön is üdvözöl mindenkit, ma kezdett az új melóhelyen, úgyhogy egy ideig nem lesz ideje netezni...
Mikor lesz újra közgyûlés? Ki miben kontribútál a CM-hez?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nem szeretném a kihagyott többszáz (ezer) hozzászólást végigrágni
Szia Cuki!
A galádok! Biztos a zsíroskenyereket áztatták pájinkába..
Szia Cuki!Jó volt a Bibic.
MÁsnap úgy éreztem magam mintha másnapos lennék. Fájt a fejem , zavart a fény. Biztos megfáztam. Egy üveg sör nem okozhat ilyet.
Én sem..Igazság szerint nagyon nem tudom mit lehet aktívkodni.