Láttam már régebben..
Persze, ha annyivel megúszom, hogy fel is tudjak pattani és rúgni is tudjak..
Sok ideje fenn volt a honlapon, de csak par napja rendelheto.
Láttam már régebben..
Persze, ha annyivel megúszom, hogy fel is tudjak pattani és rúgni is tudjak..
gyengédebb megoldás SHARE THE ROAD - OSZTOZZ AZ ÚTON középen meg a jingjangos cucc pólok megrendelve, 1600 pénz darabja, de minõségi anyagra rakatom, ezért ennyi. Akinek drága szóljon!
Feketén narancssárgával (CM? naranccsal)
Stiggs
gyengédebb megoldás SHARE THE ROAD - OSZTOZZ AZ ÚTON középen meg a jingjangos cucc pólok megrendelve, 1600 pénz darabja, de minõségi anyagra rakatom, ezért ennyi. Akinek drága szóljon!
Stiggs
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakEgy biztos jöhet belõle, nem olyan drága az. Nekem a szín is jó lesz.. A CM naranccsal sincs semmi baj.. Mekkorák lesznek?gyengédebb megoldás SHARE THE ROAD - OSZTOZZ AZ ÚTON középen meg a jingjangos cucc pólok megrendelve, 1600 pénz darabja, de minõségi anyagra rakatom, ezért ennyi. Akinek drága szóljon!
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Let the people speakez nagyon nagy nekem kell 1 ilyenHa már láthatósági... http://blog.tomcatpo...tsz_preview.gif
Ha már láthatósági... http://blog.tomcatpo...tsz_preview.gif
Láttam már régebben..Ha már láthatósági... http://blog.tomcatpo...tsz_preview.gif
majd kialszom magam magyar éretségire felkészítõn nah még kiderül milesz. hátha hétfõre lebetegszem és akkor kiíratom magam arra a hétre és felmegyek akkor ha lesz rá esélyemEz nem kifogás, hiszen pont egy órád lesz, hogy odaérj..
Én nem is mondtam, hogy mérhetõ lenne. És az is lehet, hogy tényleg csak etetés.Nem hiszem, hogy merheto lenne az emiatti szavazatvesztes. Ez csak egy teves indok szokott lenni, amit lassan mi is elhiszunk. Amennyi szavazat elveszne, legalabb annyit nyernenek a "masik" oldalrol.
Ez nem kifogás, hiszen pont egy órád lesz, hogy odaérj..nemtudok menni cmre skacok bocsi, de nyíregyre csak másnap hajnalba érnék vissza (6 körül) és nekem már 7-re a suliba kéne lennem.
Nem lehet, mert abból lázadás lenne. Túl sok olyan ember van, aki nem érti meg miért lenne. Az adott politika, aki bevezethetné, meg nem fogja, mert szavazókat veszít. Már az sem tetszett egy csomó embernek, hogy a Lánchídat lezárják, vagy hogy a Városligeten nem lehet hétvégén keresztül hajtani. Engem ütöttek el majdnem ott, pedig le van zárva..
Esélytelen a mai embereket átnevelni, ez nem az az ország.
Ehhez egyetlen út vezet és ezek a gyerekek. Sajnos még ebben is gyerekcipõben járunk..
Igaz, ami igaz, nem rossz ötlet. Bár akkor már olyan mez kéne, ami erre is alkalmas. Pl a hátán vannak ilyen csíkok.. Vagy elég jó légáteresztõ az a mellény? És úgy általában nem zavaró? Soha nem volt ilyen rajtam..
Most olvasom, hogy elkezdik felújítani a Budafoki útat. Nem ismerem a környéket. Van arra bringaút? Ha van, akkor milyen állapotú, hol vezet, gyalogossal vagy anélkül, stb.. Csak azért kérdezem, mert ha nincs, vagy szar, akkor érdemes lenne a Bajcsyhoz hasonlóan bepróbálkozni..
Let the people speak