Nem mondok ellent magamnak, szerintem.
Sok feszültség összegyûlik az emberben kerékpárosként ha a városban is kénytelen tekerni, ezért írtam azt, hogy legalább ezen az egy napon, ami rólunk kerékpárosokról, az érdekeinkrõl és sérelmeinkrõl is szól, nem fog érdekelni az autós, gyalogos panasza!
OFF:
Amúgy azzal, hogy kerékpárral közlekedünk ha közvetlenül nem is de közvetve szennyezzük a Földet, mert a gyártáshoz energiára van szükség, a gyárakat pedig általában nem vízierõmûvek vagy szélerõmûvek látják el árammal.
Hidrogén, elektromos üzemû autók is vannak.
ON:
Természetesen hallgatok rád de nem értek egyet veled, mindenkinek mást jelent ez a felvonulás. Nekem valahol törlesztés a 364 napért.
Luki
Luki, eléggé ellentmondasz magadnak. És mivel én is rendezõ leszek, ezért most kérlek, hogy mellõzd majd az agressziódat, a "most csakazértis-megmutatom-ki-itt-az-Úr" viselkedést. Nem azért tekerünk, hogy megmutassuk a világnak, hogy a bringások milyen menõk, milyen nagyfiúk, milyen vagányak, hanem azért, hogy felhivjuk mindenki figyelmét, hogy ha bringával közlekedünk, nem szennyezzük a Földünket.
Nagyon sajnálom, ha ezt az egyetlen napot tudod felhasználni arra, hogy NE ÉRDEKELJEN a körülötted levõ világ. (mivel ezt irod: Én úgy vagyok vele, hogy amíg 365 napból 365 napon a kerékpárúton autósok hada parkol, vagy kutyát sétáltatnak és szaratnak, stb... a minimum, hogy egy napon ne érdekeljen az õ véleményük, sértõdöttségük.) Ezért most megkérek mindenkit, hogy NE EZT A NAPOT használja föl egoizmusának kimutatására, embertársainak másságának lenézésére és gyalázására. Erre ott van a többi 364 nap, amikor úgyis ezt tesszük!!!!!!