Sziasztok!
Kicsit megkésve,de törve nem....sõt...nekem nagyon bejött ez az egész...

))
Az elején meghökkentett egy kicsit a tömeg,nem gondoltam volna,hogy ennyien leszünk.Aztán kicsit morgolódtam,amikor elindultunk és én az Andrássy-n végigtoltam a bringámat,nem nagyon értve,hogy miért nem lehet menni a másik sávokban,amikor azok is le vannak zárva???...de ennek biztos megvan az oka,ezért nem is tettem rá kisérletet...mire kiértünk a Rákóczi útra már nagyon paprikás voltam a sok tologatás miatt(2x is eszembe jutott,hogy kiszállok és hazamegyek,de az a farmerszerkós lány nagyon csini volt,puszi neki!),de aztán bejött a feeling,a Rákóczin 40-el végig az Erzsébet hídig a legbelsõ sávban...hhát apám...nahh innentõl fogva már a jó Isten se vihetett volna haza...innentõl kezdve oldottabb voltam és hát az Arcok is nagyon bejöttek...és a végén az emelések...

...rég gyúrtam ennyit.
Olvasgatva a fórumot: A Nikolai-os srácnak üzenem,hogy sokmindindenki összetenné a két kezét,ha olyan bringája lehetne,mint az övé.
Köszi Mittu a gyors képfeltöltést...

...az elsõ voltál,aki véletlenül engem is lefotózott...
Nahh és most egy kis kritika:
http://www.reggel.hu...cikk&cikk=12301Aki ezt a cikket írta elmehetne melegebb éghajlatra...fõleg az a két miniinterjú az alján...ezekre mondják,hogy nevetséges!
És még az sem tetszik,hogy sokan azt mondják,hogy ezzel nem érünk el semmit,mert rosszul csináljuk így meg úgy bla bla bla....szerintem ha nem érünk el vele semmit,az nem azért van,mert rosszul csináltunk is bármit,hanem azért mert ez Magyarország és itt mindent meg lehet tenni Mindenkinek,kivéve annak,aki az adót fizeti! Igaz Demszky Úr? vagy bármelyik Politikus Úr? Egyszerûbb és olcsóbb ebbõl azt kihozni,hogy senki nem kiváncsi a bringásokra + a környezetvédelemre,mint befektetni egy kis pénzt a Gyerekeink levegõje számára!
Jahh tényleg ezt sem értem...ilyenkor amikor ilyesmi van + Föld napja,akkor a természetvédõknek nem lenne jobb csapódni hozzánk vagy transzparensekkel jönni velünk vagy valami együttmûködés,ha érthetõ mire célzok??? vagy ott voltak csak én nem tudtam Róluk???
Ha ezek a kérdések költõiek maradnak az sem baj,mindenesetre én
nagyon köszönöm Mindenkinek,aki lehetõvé tette és ott volt,hogy részt vehettem egy ilyen rendezvényen!
Üdv.:
Gyurmagyerek
U.I.:köszi,hogy elolvastad!
U.U.I.: ez a hozzászólás nem kerek egész,de ez nem a véletlen mûve,úgy gondoljátok tovább,ahogy a szátok íze diktálja...hisz tudjátok az igazság úgyis csak odaát van...
A megbocsátás az az aroma,amit a rózsa hagy a cipõ talpán,amelyik eltaposta.