Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. April 28. - 11:54
Posted 2005. April 28. - 11:49
Posted 2005. April 28. - 11:49
Bocs, ha nem teljesen ideillõt írtam, de az a helyzet hogy az elmúlt 1-2 évben annyira kiábrándultam ebbõl az országból, hogy az elmondhatatlan...
Szóval CMPOWER!!
Posted 2005. April 28. - 11:38
úgy gondolták, hogy annál tovább senki sem megy. Te mégis tovább akarsz menni? Csak azért csinálod, hogy beleköthess a rendszerbe, az ilyenek, meg tolják a bicajukat!!!!!!
Posted 2005. April 28. - 11:21
Optimista vagyok, 1szer csak megjavulnak a dolgok, kérdés...mikor?
Addig is nyomom tovább, mert szeretem....
Én mondjuk mindenképpen több bringa utat javaslok, fõleg a városban, igy a kerékpáros is nagyobb biztonságban tekerhet.
A forgalom meg ugy sem lesz kisebb. Igyekszem a kerékpárutatak kihasználni, na nem gyávaságból, de még igy is vannak napok, hogy többször akarnak elütni a keresztezõdésben.
A kedvencem az Egér út mellett levõ b.út. Mész B.örs felé, 1szer csak vége van....tovább merre? :chin:
Posted 2005. April 28. - 10:58
Na meg a másik, hogy sose azt nézzük mi magyarok, hogy mit HOGYAN lehetne megoldani, hanem azt, hogy MIÉRT NEM tudjuk megoldani. És ez igaz mindenre, kezdve a bringautaktól, egészen az elkerülõ utakig. Ez a fajta " Én csinálnám, de a körülmények..."dolog több mint bosszantó.
Na, megint jó napom van, bocsi.:mad:
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. April 28. - 10:31
Hát lehet kicsit úgy írtam, hogy általánosítva, de nem ez volt szándékom! Viszont ahogy én észrevettem (lehet ez csak az észrevételem...), de több az országúti bringásból a bolondbringás, mint a montisok között. Természetesen montisba is van nagyon sok barom. Ez így igaz, viszont országúti bringások között sokkal több a barom (én észrevételem szerint).
Tamás
Igazából lehet, hogy igazad van, én annyira nem figyelem az egyik csapat hülyeségeit sem, próbálok normálisan közlekedni.
Kutyanyulnak igaza van, a bringások között abból a szempontból nincs különbség ki hol bringázik, az egyik ezt szereti, a másik azt.
Én ha nem bringázom, tolom a barlangokat, a hegyeket, de gyalog, bringával viszont inkább fölrakom a csomagokat és járom az országot. Az én szívemhez ez áll közelebb...De mindenképp oda kell figyelnünk egymásra, bringás bringásra, autós bringásra, és persze mindezt forditva is..
Posted 2005. April 28. - 10:24
...
de több az országúti bringásból a bolondbringás, mint a montisok között. Természetesen montisba is van nagyon sok barom. Ez így igaz, viszont országúti bringások között sokkal több a barom (én észrevételem szerint).
Tamás
Namosmá eléglegyen mosmá
Remember: a topic címe Critical Mass, ami MINDEN bringást magába foglal, legyen az oúti, monti, BMX... Nem mindegy? Morgolódás helyett inkább örüljünk, hogy sokan vagyunk, együtt vagyunk, és talán idõvel lesz valami befolyásunk is.
Ma ++++ hangulatom van
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Posted 2005. April 28. - 10:21
Posted 2005. April 28. - 10:20
Ennyi gyökér parasz ember nincs az ország más tájain együttvéve mint itt.
azért ebben ne legyél olyan biztos...
Aktuális civil
Posted 2005. April 28. - 10:19
Tamás
Posted 2005. April 28. - 10:17
.... Tegnap példul az egyik sofõr azért cseszett le, hogy nagyon erõsen világít a lámpám, az elsõ. Na most erre mit mondjak.
Mondta õ a xenon izzós verdája mellett?
Posted 2005. April 28. - 10:07
Posted 2005. April 28. - 10:01
Elhatároztam, hogy ha sok pénzem lesz, veszek full protectort meg egy szar binyót, és MINDEN autónak nekimegyek, aki nem adja meg az elsõbbséget. Mi bajom lehet, nem?
Tegnap példul az egyik sofõr azért cseszett le, hogy nagyon erõsen világít a lámpám, az elsõ. Na most erre mit mondjak.
Posted 2005. April 28. - 09:35
Én VÉKONY kerekes vagyok, és betartom a szabályokat, a széleskerekesek pedig ugyan úgy követnek el dolgokat.
Köztünk is van suttyó meg normális is, és a másik csapatra is igaz ez.
Posted 2005. April 28. - 09:30
Iszonyatos utam volt,levegõt nem kaptam,csak mérgesgázokat,agresszív.ideges,primitív bunkókkal konfrontálódtam,pedig én nem megyek kamikaze módjára,csak egyszerûen leszarnak és meg se látnak, keresztbe állnak elõttem,holott zöld a lámpám,nekik meg piros.
Ez egy lakhatatlan város,gyûlölöm és amint lehet el fogok költözni innen,de nem az agglomerációba,mert az mégrosszabb,hanem jó messzire.
Tetves budapest.
Bár én itt születtem,mostanra meggyûlöltem.
Ennyi gyökér parasz ember nincs az ország más tájain együttvéve mint itt.
Bocs.
Posted 2005. April 28. - 09:06
Hali!
A másik, hogy sajnos a bringások is nagyon elkeserítõ módon bringáznak... Nem akarok itt általánosítani, de ha megnézitek az országúti bringásokat (ha vékony kereket látok, már hátamon feláll a szõr), õket nem érdekli a piros lámpa (akkor se ha kocsi jön), õket nem érdekli az, hogy nem egymás mellett kellene menni, hanem egymás mögött. Úgy gondolom, hogy nekik IS köszönhetõ, hogy a bringásokat lenézik most....
azért ebben van igazság ,de nem kell kerékpáros "kasztokra" bontani a dolgot!!!
Posted 2005. April 28. - 08:57
...
Nem akarok itt általánosítani, de ha megnézitek az országúti bringásokat
...
akkor miert altalanositasz megis?
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Posted 2005. April 28. - 07:55
Szerintem nem csak bringautakat kéne itt csinálni... Ha készül egy bringaút, attól nem lesz sokkal kevesebb kocsi az utakon, és aki azon a bringaúton megy, az is azt a levegõt fogja szívni, ami a kocsik kipufogóján kijön... Tehát elsõ körben szerintem egy olyan utat kéne itt építeni, amivel el lehet kerülni Bp-t kocsival. Erre már egy félig kész út van, aminek neve M0. Olyan amilyen, de félig már van! Én az M3-as mellett lakok (elég közel), és pl ha most kinézek, itt áll az egész befelé vezetõ oldal. Ennek oka az, hogy aki akár a 3. kerületbe akar menni, vagy akár a teherkocsik, aki el akar menni pl Pomáz felé, annak itt kell bejönnie Bp-re (és be kell jönnie!), majd az Árpád hídon átmenni Budára (ahol ugye van bringaút, és egész jó, szóval ott is lehet szívni a kipufogógázt), majd onnan tud menni tovább. Természetesen visszafelé is ugyanez. A teherkocsik nagy része nem jönne be bp-re, mert nagyrészük csak "átutazóban" megy át a fõvároson. Viszont lehetetlen másképpen megkerülni bp-t. Itt a megoldás az M0 lenne, illetve egy híd az Árpád hídnál északabbra. Erre voltak már tervek is, de a zöldek elkezdtek tiltakozni. Nagyon jó, hogy a magyarok minden ellen nagyon jól tudnak tiltakozni, de nem gondolnak bele semmibe... Amikor itt épült az M3-as (én csak szüleim, nagyszüleim elmesélésébõl tudom), akkor senkit nem kérdeztek meg, hogy mehet e itt az M3-as. Elbontották az ott lévõ házakat, és megcsinálták, és azóta is itt megy. Így kéne az M0-st is csinálni. Elhiszem, hogy az arra lakókat zavarná (bár tuti õk is mennének át azon a hídon), de egész pesten normálisabb lenne a közlekedés. Tudom, ez most itt nem a kocsikról szól, viszont ha kevesebb kocsi lenne, talán normálisabban lehetne bringázni is a városba, és nem kéne mindenhova bringaút (ahol még nincs, oda lehet nem is kéne), mert nem lesznek olyan forgalmasak az utak, hogy oda bringaút kéne.
A másik, hogy sajnos a bringások is nagyon elkeserítõ módon bringáznak... Nem akarok itt általánosítani, de ha megnézitek az országúti bringásokat (ha vékony kereket látok, már hátamon feláll a szõr), õket nem érdekli a piros lámpa (akkor se ha kocsi jön), õket nem érdekli az, hogy nem egymás mellett kellene menni, hanem egymás mögött. Úgy gondolom, hogy nekik IS köszönhetõ, hogy a bringásokat lenézik most....
Hát kb ennyi
Szép napot!
Tamás
Posted 2005. April 27. - 23:58
Ride everywhere.
.