Szerintem az emberek egy része isazért agresszív, mert stresszes az élete, és nem tudja hol levezetni a feszültséget. Ezért agresszív az utakon.Pedig, ha kimenne bringázni az erdõbe, hohóóóóó, az is le tudja ám vezetni a stresszkót rendesen.
Nahh ez a stresszes kérdés baromira igaz. Tiszta idegbetegek ebben az országban az emberek,mert munka,munka és munka és a végén a fizuból nehezen lehet kihozni a minimál életszínvonalat.A feszültség levezetése meg abból áll,hogy 7végén is bemennek dolgozni...vagy a Családra kell koncentrálni...és akor sajna nincs idõ kimenn bringán az erdõbe. Én 3 mûszakban nyomom az ipart,mint családos méregkeverõ......7végén is bejárok dolgozni,mert abban van az igazi pénz...és sajna emiatt soxor nem jutok el sehova,nemhogy bringázni.De erre azt találtam ki,hogy télen-nyáron bringával járok...és van olyan,hogy kerülõúton megyek be(20perccel korábban elindulok),és van,ha nem kell sietni hazafelé,hogy kicsit bringázgatok...így néha összejön napi 1óra brinyózás is...nem versenytempóba,azt meghagyom a hegyekre......és itt megint visszakanyarodtunk a hozzáállás kérdéséhez.
Jahh,ez a nincs korrupcó szöveget imádom...akkor például pár hozzászólással ezelõtt miért jött fel a rendõrök autóparkjának lecserélése...hát ez megint csak szivatás...ennek a hírekben sem szabadna szerepelnie...egyszerre miért kell több ezer kocsit lecserélni???(miért nem lehet havonta 3-at 4-et?és akkor a hírekbe sem kéne szerepelnie)...csak azért kell egyszerre,mert valakinek megint roha**t nagy lové megy...és sajnos nem az utcán dolgozó,nyomozó embereknek!!!...errõl ennyit.
Tavalyelõtt nyáron voltunk Ausztriában az Alpokban bringázni...hhát az kész.......az utak minõsége,a hozzáállás,a nyugodt légkör...leesett a láncom egy körforgalom kellõs közepén,kikaptam a bringát oldalra és visszatettem ,egy autós nem ment el mellettem,megvárták míg visszateszem és intettek,hogy parancsoljak...én meg azt hittem szórakoznak...