Mindez így van, nekem csak a kissé demagóg hozzáállás nem tetszett, hogy a kurva anyjukat, hogy merik megcsinálni, bezzeg az autósokkal nem csinálnak semmit, mostantól háború, miegymás. Ugyanez a gázos vadkeleti mentalitás él az autósokban is, "szarok megadni a bringásnak az elsõbbséget, had parázzanak, amíg a rendõrõk nem büntetik õket tükör törésekért és a piros lámpák leszarásáért, addig majd büntetem én õket jól".
Igazad van a demagóggal kapcsolatban, tényleg, de azért az ember agya egy idõ után eldurran - lehet, hogy te ennél többet bírsz, irigyellek
csak a változtatást mindig nagyon nehéz elkezdeni. Az emberek makacsul ragaszkodnak az igazukhoz, és hiába magyarázod valakinek, hogy õ volt a hülye, és neked van igazad, nem fogod meggyõzni. Ezért marad a durvulás sokszor. Nem így kéne lennie, de az ember ilyen egy állat.
Face: köszi, majd mostantól figyelek
Ha leszavaznák, akkor sincs semmi, mert legalább már annyi hangsúlyt kap a dolog. Egyébként meg nem hiszem, hogy nagyon ellenkeznének, ha normális kérdést tennének fel, normális megoldásokat kínálva. Nem a "bringások mindenek felett" attitûdre gondolok, csak valami olyanra, hogy tudatosítsuk az emberekben, hogy vannak autósok, bringások, meg gyalogosok, kiknek mik a kötelességei és jogai és mi mit von maga után. Szerintem ezt meg lehetne oldani. A gyalogosnak nem érdeke, hogy elüssék a járdán, az autósnak szintén nem, hogy elvegyék a jogsiját, a bringás meg nem szereti elüttetni magát.
Annyit kellene, hogy normális, érthetõ szabályok legyenek kialakítva, amihez mindenki tud alkalmazkodni.