Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Critical Mass - 2006. április 22.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5013 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szepen szajba kell oket verni es felhivni a rendorseget. Arra biztos nincs engedelyuk, hogy a bringauton aruljanak. Aki next time arra teker szoljon be a yardra nyugodtan. Legalabb egyszer vegre nem minket baxogatnak majd.

Aki a Moszkva-tér felé jár, a retek utcában a kofák a bringaút közepén árulnak.:mybad: Szép mi?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Köszi az itinert! Majd a jövõhéten nyeregbe pattanok és felfedezem a terepet...

Jó dombos arra a vidék, de nem rossz. Szép túrát arra felé neked;)

Ha a Moszka -térrõl megyünk a duna felé, ott meg van 1 kidõlt tábla de úgy, hogy a szára , úgy mell magasságban meredezik. Azt ha valaki mellbe kapja, annak annyi. Lefotoznám, csak nincs nálam gép.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Üdv.
Én kamaraerdõn át szoktam menni, fel törökbálint , aszem tünder-hegy, majd a cora mellett el a vasut mellett végig az asztfalton. Az asztfalt után a szõllõsök mellett végig a földutakon, majd bejutok biatorbágyra a vasut alá.

Köszi az itinert! Majd a jövõhéten nyeregbe pattanok és felfedezem a terepet...

Aki a Moszkva-tér felé jár, a retek utcában a kofák a bringaút közepén árulnak.:mybad: Szép mi?

Ezt a jelenséget már én is tapasztaltam. Anyáztam is rendesen, de az a poén, hogy õk mégjobban. Holnap elkanyarodok arrafelé és csinálok majd néhány szép képet. Remélem, hogy addig nem mennek el, bár õszintén szólva nagyon örülnék neki, ha nem lenne mit fényképezni...
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Tailor

Tailor

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Stiggs! átmentek a képek, amiket tegnap küldtem?

Egy körkérdés: Budapestrõl Biatorbágyra a nagy forgalmú utak elkerülésével hogyan lehet kijutni biciklivel?

Üdv.
Én kamaraerdõn át szoktam menni, fel törökbálint , aszem tünder-hegy, majd a cora mellett el a vasut mellett végig az asztfalton. Az asztfalt után a szõllõsök mellett végig a földutakon, majd bejutok biatorbágyra a vasut alá.

Stiggs73

Stiggs73

törzsvendég

• fórumtag
  • 335 hozzászólás

Egy körkérdés: Budapestrõl Biatorbágyra a nagy forgalmú utak elkerülésével hogyan lehet kijutni biciklivel?

Igen megjöttek! A héten nyomom a frissitést, mert jött egy jó kupac új kép. De ma még meg kell csinálnom az esküvõi zenés CD-t, meg el kell tekernem a városligetbe Kutyanyúlékkal találkozni. Valoszinüleg holnap délelõtt fogok vacakolni az új szégyenfalas dolgokkal. Akkor ugyanis már szabin leszek.
Stiggs

"I have wept in the night for the shortness of sight

that to somebody's need made me blind; But I never

have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"

http://bringaut.freeblog.hu

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Galeriat kirakta Stiggs! Jok a kepek ;-)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nos? :-) Ha nincs ra idod szord at emilben nekem es megcsinalom ;-)

MA délután megcsinálom, de teganap meló után még mentem intézni az esküvõi kaját, aztán meg vendégünk volt, semmire nem jutott idõm. Ráadásul csütörtöktöl szabin leszek másfél hétig, így egy kicsit elõre kell dolgoznom, meg le kell zárnom a függõben lévõ dolgokat. Kicsit hajszolt vagyok, na. De délután összerakom, elvileg csak este lesz protokoláris megjelenésem, addigra végezni akarok vele.
Stiggs

Enyim Paripa

Let the people speak

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Mintha lett volna vmi olyasmi, hogy majd rákérdez, miért nem teszik rendbe...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

csak buksi vakargatás és volt gondolkodott, hogy az vajon hogy került oda....

Semmi irgum-burgum, ez nagyon szabálytalan?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
csak buksi vakargatás és volt gondolkodott, hogy az vajon hogy került oda....

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Sziasztok!
Arra az oszlopra, ami a T-mobil háznál az útra borult, mondtak valamit az önkormányzatnál? (vagy aki az önk.-tól jött)

Stiggs73

Stiggs73

törzsvendég

• fórumtag
  • 335 hozzászólás

Stiggs! Küldtem néhány szép képet. Megörökítettem azt a táblát is, amirõl vasárnap meséltem :)
Mikor lesz kész a képgalléria? :D

Ati

MA délután megcsinálom, de teganap meló után még mentem intézni az esküvõi kaját, aztán meg vendégünk volt, semmire nem jutott idõm. Ráadásul csütörtöktöl szabin leszek másfél hétig, így egy kicsit elõre kell dolgoznom, meg le kell zárnom a függõben lévõ dolgokat. Kicsit hajszolt vagyok, na. De délután összerakom, elvileg csak este lesz protokoláris megjelenésem, addigra végezni akarok vele.
Stiggs

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Stiggs! Küldtem néhány szép képet. Megörökítettem azt a táblát is, amirõl vasárnap meséltem :)
Mikor lesz kész a képgalléria? :D

Ati

Stiggs73

Stiggs73

törzsvendég

• fórumtag
  • 335 hozzászólás
Bocsi, tegnap egykicsit összecsúsztak a dolgok, nem maradt idõm, a feltöltésre, de ma meg csinálom. Igérem!
Stiggs

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mert kegyetlenek vagyunk es erosek ;-)

Velem még vágásnál hadakozott. Bele is kapaszkodott a karomba. Aztán rövid harc után a földön végezte... :D

Enyim Paripa

Let the people speak

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Velem még vágásnál hadakozott. Bele is kapaszkodott a karomba. Aztán rövid harc után a földön végezte... :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
De sikerult belemarkolni a zsakolasnal, hogy a franc egye meg ;-)

Most végülis csak vadszeder volt egy részen... ::D

Enyim Paripa

Let the people speak

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Most végülis csak vadszeder volt egy részen... ::D