Aki a Moszkva-tér felé jár, a retek utcában a kofák a bringaút közepén árulnak.:mybad: Szép mi?
Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2005. August 03. - 11:41
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. August 03. - 11:21
Köszi az itinert! Majd a jövõhéten nyeregbe pattanok és felfedezem a terepet...
Jó dombos arra a vidék, de nem rossz. Szép túrát arra felé neked;)
Ha a Moszka -térrõl megyünk a duna felé, ott meg van 1 kidõlt tábla de úgy, hogy a szára , úgy mell magasságban meredezik. Azt ha valaki mellbe kapja, annak annyi. Lefotoznám, csak nincs nálam gép.
Posted 2005. August 03. - 11:07
Üdv.
Én kamaraerdõn át szoktam menni, fel törökbálint , aszem tünder-hegy, majd a cora mellett el a vasut mellett végig az asztfalton. Az asztfalt után a szõllõsök mellett végig a földutakon, majd bejutok biatorbágyra a vasut alá.
Köszi az itinert! Majd a jövõhéten nyeregbe pattanok és felfedezem a terepet...
Aki a Moszkva-tér felé jár, a retek utcában a kofák a bringaút közepén árulnak.:mybad: Szép mi?
Ezt a jelenséget már én is tapasztaltam. Anyáztam is rendesen, de az a poén, hogy õk mégjobban. Holnap elkanyarodok arrafelé és csinálok majd néhány szép képet. Remélem, hogy addig nem mennek el, bár õszintén szólva nagyon örülnék neki, ha nem lenne mit fényképezni...
Posted 2005. August 03. - 10:53
Posted 2005. August 03. - 10:51
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Stiggs! átmentek a képek, amiket tegnap küldtem?
Egy körkérdés: Budapestrõl Biatorbágyra a nagy forgalmú utak elkerülésével hogyan lehet kijutni biciklivel?
Üdv.
Én kamaraerdõn át szoktam menni, fel törökbálint , aszem tünder-hegy, majd a cora mellett el a vasut mellett végig az asztfalton. Az asztfalt után a szõllõsök mellett végig a földutakon, majd bejutok biatorbágyra a vasut alá.
Posted 2005. August 03. - 09:06
Igen megjöttek! A héten nyomom a frissitést, mert jött egy jó kupac új kép. De ma még meg kell csinálnom az esküvõi zenés CD-t, meg el kell tekernem a városligetbe Kutyanyúlékkal találkozni. Valoszinüleg holnap délelõtt fogok vacakolni az új szégyenfalas dolgokkal. Akkor ugyanis már szabin leszek.Szép jó reggelt Mindenkinek!
Egy körkérdés: Budapestrõl Biatorbágyra a nagy forgalmú utak elkerülésével hogyan lehet kijutni biciklivel?
Stiggs
"I have wept in the night for the shortness of sight
that to somebody's need made me blind; But I never
have yet felt a tinge of regret for being a little too kind"
Posted 2005. August 03. - 09:00
Posted 2005. August 03. - 00:37
Let the people speak
Posted 2005. August 02. - 18:28
MA délután megcsinálom, de teganap meló után még mentem intézni az esküvõi kaját, aztán meg vendégünk volt, semmire nem jutott idõm. Ráadásul csütörtöktöl szabin leszek másfél hétig, így egy kicsit elõre kell dolgoznom, meg le kell zárnom a függõben lévõ dolgokat. Kicsit hajszolt vagyok, na. De délután összerakom, elvileg csak este lesz protokoláris megjelenésem, addigra végezni akarok vele.
Stiggs
Let the people speak
Posted 2005. August 02. - 17:56
Posted 2005. August 02. - 13:09
Semmi irgum-burgum, ez nagyon szabálytalan?csak buksi vakargatás és volt gondolkodott, hogy az vajon hogy került oda....
Posted 2005. August 02. - 12:57
Posted 2005. August 02. - 12:45
Arra az oszlopra, ami a T-mobil háznál az útra borult, mondtak valamit az önkormányzatnál? (vagy aki az önk.-tól jött)
Posted 2005. August 02. - 12:42
MA délután megcsinálom, de teganap meló után még mentem intézni az esküvõi kaját, aztán meg vendégünk volt, semmire nem jutott idõm. Ráadásul csütörtöktöl szabin leszek másfél hétig, így egy kicsit elõre kell dolgoznom, meg le kell zárnom a függõben lévõ dolgokat. Kicsit hajszolt vagyok, na. De délután összerakom, elvileg csak este lesz protokoláris megjelenésem, addigra végezni akarok vele.Stiggs! Küldtem néhány szép képet. Megörökítettem azt a táblát is, amirõl vasárnap meséltem
Mikor lesz kész a képgalléria?
Ati
Stiggs
Posted 2005. August 02. - 12:08
Mikor lesz kész a képgalléria?
Ati
Posted 2005. August 02. - 07:45
Stiggs
Posted 2005. August 01. - 22:54
Velem még vágásnál hadakozott. Bele is kapaszkodott a karomba. Aztán rövid harc után a földön végezte...
Let the people speak
Posted 2005. August 01. - 22:44
Posted 2005. August 01. - 22:26
Most végülis csak vadszeder volt egy részen... :
Let the people speak