Jelentkezz be Regisztrálj
Critical Mass - 2006. április 22.
Posted 2006. January 30. - 13:12
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 19:03
Szóval a kelly's Klub topikban már a 2. idei találkozónkat szervezzük és elég rendszeresek lesznek a találkozók, fõleg ha jobb idõ lesz.
Vasárnapi program:
indulás: Jan. 29. vasárnap Bp. Hõsök tere 10:00
uticél: Szentendre (lángos, forralt bor, vagy aki amit iszik... tea is van meg minden)
Hõsök tere oda-vissza 53 km
Érkezés relatív, ahogy jól esik...
További részletek és változások a kelly's klub topikban! Mindenkit szeretettel várunk!
Posted 2006. January 25. - 16:12
Én azt tudom, hogy az Andrássy Bajcsy sarkon leállította a felvonulást a Rendõr és vagy öt percig mentek az autók:confused: utána 30-35-tel mentünk, hogy a megszakadt sor újra összeálljon.CM szeptember: Mi azt hallottuk a közepén h az eleje azért vár az oktogonnál mert a vége még nem ment el... Ez csak legenda akkor? vki tudja az igazságot?
Posted 2006. January 25. - 15:06
hát összeért.....Film: futárok vad versenye a forgalomban, fõdíj egy üveg pia, rengeteg sérült (egy autós miattuk hal meg) bringás oldalából küllõk állnak ki..., dokinéni jól le ** a bringásokat h a haver meg fog gyógyulni de miattuk meghalt egy autós... kb ennyi...
CM szeptember: Mi azt hallottuk a közepén h az eleje azért vár az oktogonnál mert a vége még nem ment el... Ez csak legenda akkor? vki tudja az igazságot?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 25. - 14:54
CM szeptember: Mi azt hallottuk a közepén h az eleje azért vár az oktogonnál mert a vége még nem ment el... Ez csak legenda akkor? vki tudja az igazságot?
Posted 2006. January 25. - 11:02
Mi a helyzet egyébként, vagy egy éve nemjártam erre már. Mellesleg egyesület is alakult ám...
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2006. January 25. - 11:02
Miért nem ír senki??
Bocs de megint ideillõ dolgom van... Egy korházas sorozatban ma bringás balesetek vannak és eléggé bringás és bringás futár ellenes már az iduláskor...
Biztos nézi a sok drága autósb*zi akik sosem ültek még bringán és elvbõl nem is fognak... A CM felvonulást még a végén összehozzák a filmmel egyes kretének... Jaj csak azt ne!
Igen, nekem is feltûnt a bemutatóban, hogy a faszi keresztbe átszeli a verseny útvonalát és még õ van beállítva áldozatként.
Tényleg nézte valaki?
Mi történt?
Persze ha a forma-1-ben valami hülye keresztbe rohangál a pályán az elmebeteg, aki meg kerékpárversenyt zavar, azt meg sajnálják, mert a vad kerékpárosok elütötték.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2006. January 25. - 10:59
Bár igaz,a szélesség adott
Posted 2006. January 25. - 10:33
Kritikálisan masszák leszünk, bár szerintem lassan hosszabb útvonal kellene, mert ha megint sokkal többen leszünk, a vége bele fog érni az elejébe - vagy fordítva, mittomén. Aszem iszok még egy kávét.....
Majd megyünk körbe-körbe, amíg el nem szédülünk.
Posted 2006. January 25. - 10:23
Kritikálisan masszák leszünk, bár szerintem lassan hosszabb útvonal kellene, mert ha megint sokkal többen leszünk, a vége bele fog érni az elejébe - vagy fordítva, mittomén. Aszem iszok még egy kávét.....
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 24. - 22:00
Bocs de megint ideillõ dolgom van... Egy korházas sorozatban ma bringás balesetek vannak és eléggé bringás és bringás futár ellenes már az iduláskor...
Biztos nézi a sok drága autósb*zi akik sosem ültek még bringán és elvbõl nem is fognak... A CM felvonulást még a végén összehozzák a filmmel egyes kretének... Jaj csak azt ne!
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 23. - 01:56
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 21. - 11:10
Amúgy a CM a felvonulásokon és a weblapon megjelenõ cikkeken kívül csinál vmit, vagy csak híreket gyûjt két felvonulkás közt a weblapra?
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 20. - 18:55
Posted 2006. January 20. - 18:03
Hehe ma 72km-t mentem;)ilyen hidegben ugye bár csak a fanatikusok bringáznak a futárokon kívül!
Posted 2006. January 19. - 23:22
Már dolgozomazon,hogy legyen internet a munkahelyemen,és akkor megint itt leszek,és jó lesz nektek.
Egyéként még mindig bringa foreva.
Legyetek jók,ésügyes kövér macik,és ne üssnek elsokat,se keveset se.
Hahó.
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 19. - 20:26
Posted 2006. January 19. - 15:26
Szerintem is evidens, hogy lesz, csak minnél elõbb informálódni szeretnék a részletekrõl, hogy tudjak én is szervezõ lenni. Tetszett a narancssárga pólójuk :-)
vendég_rainman_*
Posted 2006. January 18. - 20:52
Azért biztos lenne vmi megmozdulás ha nem engednék meg, lásd az õszi kisebb megmozdulásokat amik úgy indultak h "holnap tekerek egyet pár ismerõssel ezen az útvonalon aki akar csatlakozhat".
Posted 2006. January 18. - 15:55
Persze, hogy lesz. Ha nem lesz, akkor elmegyünk és felvonulunk, tüntetés képpen, hogy elmarad..Heló!
Tudtok valamit 2006os criticalmassról? Lesz?
Egyelõre nincs róla infó..