Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Váltók, váltókarok

- - - - -

• Please log in to reply
7430 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vannak rohadék francia kerékpáros ujságok, akik fotózzák azt, amit a sh!mano projektoron eléjük vetit.
http://www.o2bikers.com/
õk ;) sz*r képek, de ez-az látszik azért. ilyen mûtermi fotókra senki ne számítson, mint ami az xt-rõl és az lx-rõl megjelenik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

jah: és igen van kép a neten róluk, csak keresni kell. meg nem árt némi némettudás sem ;)

Hát én már kb egy hete kutatom a netet emiatt,de sehol nincsen fotó a cuccról...
De most már mindegy:)))))

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én csak annyit mondok, hogy "engineered for the way you ride"
;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ugysem ide jon majd hanem az ujdonsagokba ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Téma lezárva!!!

részedrõl lehet a téma lezárva, de ez itt az internet, az e-speculation világa. ;)
tudom, hogy attól retteg mindeki, hogy kiteszem ide a 2007-es xtr képeket (2*10 sebesség? :)) de amennyire itt rettegtek tõle istenem...
nem mintha meg lehetne akadályozni.

jah: és igen van kép a neten róluk, csak keresni kell. meg nem árt némi némettudás sem ;)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
a nagy része április 1 után, de a váltókarok és a fék május 1 után, és a maradék meg június 1 után.
Téma lezárva!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

ezt mind lehet, csak az új XTR-t nem.
A Google sem fog neked 2007-es XTR-t találni.

arra is csak április 1-ig kell várni.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
ezt mind lehet, csak az új XTR-t nem.
A Google sem fog neked 2007-es XTR-t találni.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
google a barátom:
http://www.dirtmag.c...imano_2007.html

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Hivatalosan nem lehet publikálni a megadott idõ elõtt, és ha valakit rajtakapnak akkor annak akár pert is akaszthatnak a nyakába, de az tuti hogy min. elfelejthetik a shimano tesztcuccokat.

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Elméketileg nem lehet, mert alá is kellett írni valamit:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
annál biztos lesz hamarabb valami info a velonews-on, vagy valahol máshol.

szerk: rá lehet jönni, csak értelmezni kell ezt a képet:
Feltöltött kép

szerk2:LX and XT get an overhaul. New looks and new technology. Both will use Shimano’s new next generation of Rapidfire shifters with Two-Way release technology. I quote, “It allows the release (index finger) lever to be operated in two directions resulting in the same shift action. This way it offers two shift options. First of all the traditional Rapidfire shift system with thumb and finger (push-pull) and secondly the option to shift exclusively with the thumb (push-push).” And if that wasn’t enough Top-Normal derailleurs will also be available for LX and XT.

szerk3: arra még nem jöttem rá, hogy elõre vagy lefelé kell majd tolni, de gondolom ha a sram a felfelét használja, bármelyik szóbajöhet.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Igen:)jól...ezek szerint neked is tecc:)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Igen, sajna csak júniusban, ha jól emlékszem. :scratchhe

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Azért azt nem mondanám hogy rossz a Dual Control, csak neked nem jön be!! Nekem nagyon!! Ráadásul tovább is fejlesztették jövõre, amitõl még jobb lett. Kinek a Pap, kinek a paplan! Egyébként mûködésben a Sram elbújhat az új DualRelease-es Rapidfire plus mellett.

Ugye:)tisztább szárazabb biztonságosabb érzés:)
De sajna semmit nem mesélhetünk:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egyébként mûködésben a Sram elbújhat az új DualRelease-es Rapidfire plus mellett.

az mit tud?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Azért azt nem mondanám hogy rossz a Dual Control, csak neked nem jön be!! Nekem nagyon!! Ráadásul tovább is fejlesztették jövõre, amitõl még jobb lett. Kinek a Pap, kinek a paplan! Egyébként mûködésben a Sram elbújhat az új DualRelease-es Rapidfire plus mellett.

Tüzes Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem személy szerint is jobban bejön a trigger mechanikája mint a rapidfire, bár az sem rossz találmány.
ami rossz, az a dual control....

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Szerintem mindenképpen Sram-ot vegyél, mert sokkal jobb mint a Shimano nekem Lx-em volt, most x9-em, Tigger Shifterrel, meg X-gen elsõváltóval és naon meg vagyok vele elégedve pl: sokkal jobb a sártürése(ezt mostanába ebbe a latyakba teszteltem), gyorsabban vált. Mondjuk a x9 nem az Lx kategóriája. Ha deorérol váltassz akkor lesz különbség bõven.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kíváló darab; nekem már a második set jön.

ja nekem is az lesz az ujakon is....illetve igyekezhetne a sram országúti szettet is kreálni mert az erõnlétfejlesztõ készüléken kénytelen leszek +hagyni a 105-ös szettet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való