Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Wenson (Caprine) maraton 2K5

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
400 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Szupiiii! Én lettem az elsõ a kategóriámban. Merev villás felnõtt férfi 77km.

Amúgy semmit nem kaptam érte, csak elismerést pár arctól.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Nézzétek át jól magatokat, bennem volt kullancs, annak ellenére, hogy be voltam kenve riasztókrémmel!

Mit riasztott?

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nézzétek át jól magatokat, bennem volt kullancs, annak ellenére, hogy be voltam kenve riasztókrémmel!
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát nem hiszem, mondtam, hogy csak 1-2 arccal volt kifogásom. ;) Csak azt mondom, hogy ha már az elején nyomul valaki, akkor az ég szerelmére, nyomuljon, s ne kezdjen az elsõ fölfelén kiszenvedni. Azokra gondolok, akk a sorba notóriusan nem hátulról, hanem elölrõl, a szalagon átemeléssel állnak be a rajtnál.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás

Másrészrõl viszont nem értem, hogy miért állnak akkor oda profi gépekkel profinak tûnõ (?) emberkék. Na uff, beszéltem.

Remélem, ez rám nem vonatkozik!!
Összességében nagyon jót bicajoztam, a végén az utolsó 5 km-ben a két görcs nem kellett volna. Kb 40-en mentek el mellettem:-(((
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Szerintem is nagyon jó volt minden, de indíthatnák külön a kategóriákat (39, 77, 117), mert nagyon bedugult felfelé a sor, és emelkedõn egy csomószor rá kellett fékeznem.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nekem nem tetszett a palya...

Mi volt a kritikád vele?

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nekem nem tetszett a palya...
A szervezes elsoosztalyu volt viszont.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na ez is megvót. Otthagytam egy hátsóváltó-papucsot, egy fél kormányszarvat és 10 cm2 bõrfelületet a karomról/lábamról. Nekem nagyon tetszett, az a bukás nem kellett volna, dehát minek kell nekem a bélapátfalvi szerpentínen (aszfalt) lefelé 60-al tépni a kanyarokban...:) A pálya tetszett, bár a katonasíros rész nekem már nem hiányzott. (félmotorral fõleg) A frissítés és a szervezés (köszi a sört/gulyást a célban!) nagyon jó volt! A szervezõk részérõl egy dolgot hiányoltam - mikorra éljük már meg, hogy végre KIZÁRJÁK a szemetelõ arcokat? Mert szerintem a frissítõtõl 200 méterre eldobott banánhéj SZEMETELÉS.

Egy dolog volt ami borzasztóan zavart: mégpedig a rövidtáv a rajtnál. Nem tartom etikusnak, hogy olyan alakok nyomulnak legjobban a rajtnál, csakhogy 30 méterrel elõrébb induljanak, akik persze az elsõ hegyen elvéreznek - ráadásul a maraton vonalvezetésébõl adódóan volt akit 3szor is megelõztem. (értelemszerûen egyszer sem elõzött vissza) Két dolog kellene, vagy külön (hátulról, 5 perc késéssel) indítani a rövidtávot, vagy pedig egy egészséges önkritika - ergó "ha nem tépek 25-ös átlaggal bánkútig, nem állok elõre". Természetesen ez nem mindenkire (sõt a többségre általában nem) igaz, csak hát mint mindig, az ember hajlamos a kevés deviáns arcot megjegyezni (és jól behergelni magát rá...). Sajnos úgy érzem, hogy a rövidtáv bevezetése kétélû dolog - egyrészrõl szuper, hogy új tömegeket mozgat meg, így a kevésbé felkészültek is maratonozhatnak egy jót. Másrészrõl viszont nem értem, hogy miért állnak akkor oda profi gépekkel profinak tûnõ (?) emberkék. Na uff, beszéltem.

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Én meg holnap államvizsgázom. Az már kicsit komolyabb, ugyhogy nem engedhetem meg magamnak, hogy kihagyjam a vasárnapot. Pedig nagyon fájó szívvel nézem itt Egerben a sok bringást akik Szilvás felé tartanak. :-(

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

jaja nálam is hasonló a szitu.
május végi és júniusi maratonok mindig kilõve :(

Ez nem indok, én kedden szigorlatozom (nem tudok semmit+utolsó idõpont) ÉS mégis ott leszek a szilváson.
Nem kell az ösztöndíjra hajtani, gyerkõcök..biciklit nem veszel belõle.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
jaja nálam is hasonló a szitu.
május végi és júniusi maratonok mindig kilõve :(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Miert is? Miert nem jossz? Bocs ha mar irtad csak nem olvastam. :-)

Alfa

Vizsgaidõszak.... :( Sajnos már élesben, kicsit elmókáztam az elõzõ pár félévem :)
When the day is through, all I want to do is slow down...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
a 39-et be is vállalnám, de a 77...majd jól kitúrázgatom magam kárpótlásul, bár az nem ugyanaz a fíling. Vagy benevezek ma ötezeré' a 39-re...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Jajj. Idén tekertem vagy 100 kilcsit...:-(

Én ugyan 640-et [igaz az sem sok..], de ha nem lenne xar a vállam még, akkor mennék. Helyedben nem vacillálnék, máris mennék nevezni :)

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
Megy valaki Egerbõl vonattal a maratonra?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok! Sajnos nem tudtam pályát bejárni, ezért azt szeretném kérdezni hogy kismintás gumit (Conti Twister Supersonic) érdemes-e felrakni a 39es távra. Vagy maradjak a jóval nehezebb Mythos/Z-Max párosnál? A sártól remélem nem kell tartanunk.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Az a szintkülönbség, te buta.
;)

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Zerge naplója:Szilvásvárad Maraton 117km Pályabejárás&jótanácsok

2005.05.24.

E héten, kedden bejártam a 117 m-es pályát, mivel idén kicsit más lesz az útvonal.

Zerge elég vacak kondiban van, hogy a 117 méter letekerése 6 órába tellett. :D :D :D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
az a fura, hogy agyalok is a dolgon...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers