Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Posted 2007. June 05. - 21:33

Posted 2007. June 05. - 20:44

Posted 2007. June 05. - 20:08

ügyes voltál na!

én meg elfogytam... mint mondtad "edzettség hiánya"...
elismerem.
kereshetnék kifogást (kerestem is), hogy náthás voltam egész héten, nem volt jó a váltás, mert kifogtam egy pocsolyát, de ez sem mentség.
majd legközelebb jobbat próbálok menni.
pálya király volt, akárcsak a szervezés. én nem maradtam utána már, mert szomorú voltam, hogy bénán mentem... pedig a Szalay leányzókkal szívesen fürdõztem volna

a pálya keményebb volt mint a brennbergi!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. June 05. - 18:50

Ja, jó dolog hogy külföldrõl is jönnek. A mondatban egy rész: "...Tetszenek a magyar mtb-maratonok, mert profi a szervezes..." ez így van, csak mi panaszkodunk sokat... Szilvásra is azért van panasz, mert eddig hibátlan volt.
Ez a maraton nem sikerült valami fényesen, az elsõ kör nagyon rosszul ment, fájt a pocim meg nem kaptam rendesen levegõt, de a másodikban már jól ment, itt vissza is elõztem Konásandrist, pedig nem hittem h. sikerül, jól ment Õ is. A vége: Absz 6. Felnõtt 3.
Az egész versenybõl a fürdõzés volt a legjobb, ez legalább kárpótolt

Posted 2007. June 05. - 14:51

Üvegkupák ... remélem maradnak is, mert szerintem ezek nagyon dögösek.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2007. June 05. - 14:35

Posted 2007. June 05. - 13:45

Lehajtotam 1 kort, de jobban tura-tempoban, mint versenyesen..Hideg izommal tobbet nem szabad maratonra indulnom, az elejen kicsit tulhajtotam magamat. aztan kesobb ereztem..majd maskor tudom.. :-?
Kicsit fenykepeztem is, a link mar itt fent van..
Szloveniabol csak ketten jotunk, a kolegam "skapannon" mar Sopronba is versenyezt, o komolyaban veszi az egeszet..Tetszenek a magyar mtb-maratonok, mert profi a szervezes es komoly versenyre lehet szamitani..
Majd legkozeleb megint talalkozunk..
Udvozlettel Lendvarol..Feri T.
Posted 2007. June 05. - 12:52

A verseny nem volt rossz, jók voltak a programok, a fürdés stb. A pálya kijelõlése egy pontban tényleg krtikus volt, de aki nem volt oda teljesen fejben, az maximum 1-2 másodpercet veszthetett vele. Nem mintha nagyon zavarna, mert szép, de minden pannonmaraton versenyen ezek az üveg-díjak lesznek??
Kõszeget nagyon várom!
Ja, A pálya egyik részén nagyon büdös volt, meg picit sok volt a füves fel-lefele
Posted 2007. June 05. - 09:16

Örülök, hogy tetszenek a képek! Igen, 3 kamerásom dolgozott. Tudom melyik lejtöre gondolsz, mert ott, azon a helyen sokan estek sokan pedig inkább leszálltak. Az anyagot már vágják, ha a majdnem esésed vették az biztosan rákerül a DVD-re. Lesz a neten is egy rövid összevágás. Én most a fotókkal "szenvedek", mert minden egyes képet megnyitok és a rajtszám alapján átnevezem, hogy mindenki könnyen megtalálja magát. Köszegen egyébként már tervezek standot, ahol a DVD is megtekinthetö lesz.
Remek! Örülök hogy végre van valaki, aki komolyan veszi a versenyek fotózását és nem csak a rajt-cél területen, de kint a pályán is készít igazi "action" felvételeket, sõt videót is.
Posted 2007. June 05. - 08:36

Posted 2007. June 05. - 08:15

http://sysspo.com/3.html
Itt is szeretném megköszönni Panthinak a feltétel nélküli segítséget minden kérdésben, hogy szombaton betarepjáróztuk a pálya egyes részeit, hogy a filmezéshez és fotózáshoz helyszíneket keressünk. Hatalmas segítség volt, hogy a verseny közben is mozoghattam a Jeep-pel a területen. Remélem nem zavartam senkit!
Hela SYSSPO! Remek képek! Láttam videóztatok is, az egyik lejtõ aljában. Éppen akkor majdnem zakóztam egy vízmosásban egy srác meg hátulról belém szállt

Posted 2007. June 05. - 07:22

Posted 2007. June 04. - 22:48

Posted 2007. June 04. - 18:10

Posted 2007. June 04. - 16:37

Csodálkoztam is a nézegetésük közben, hogy milyen sok helyszínen járhattál. A lejátszó is jó, így képnézegetés közben nyugodtam be tudtam lapátolni a kedvenc diós mandulás müzlimet, s nem kellett az egérrel bajlódnom

Posted 2007. June 04. - 15:57

Vaooo!!! http://www.sysspo.com/3.html
Csúcsképek!
Én lemaradtam, csak a piros vállam látszik ... :-(
Te aztán gyors vagy! Pont most írom, hogy egy rövid elözetest csináltam.
Sysspo várjuk a képeket!!
Hazaértem éjjel ( az egész napi fotózás után elég fárasztó volt a 700km vezetés ) de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a képeket, mert ez a sportág fotózásilag nekem még szüz terület. Készült olyan 1700 kép, ami az új MTB honlapunkon lesz - persze nem az összes - de elözetesnek feltettem egy ideiglenes oldalra olyan 60 képet a versenyröl és a körítésröl.
http://sysspo.com/3.html
Itt is szeretném megköszönni Panthinak a feltétel nélküli segítséget minden kérdésben, hogy szombaton betarepjáróztuk a pálya egyes részeit, hogy a filmezéshez és fotózáshoz helyszíneket keressünk. Hatalmas segítség volt, hogy a verseny közben is mozoghattam a Jeep-pel a területen. Remélem nem zavartam senkit!
Posted 2007. June 04. - 15:49

Csúcsképek!
Én lemaradtam, csak a piros vállam látszik ... :-(
Posted 2007. June 04. - 13:05

Posted 2007. June 04. - 12:42

A pálya jo volt domborzatilag jó volt, csak a kijelölés nem igazán tûnt egyértelmûnek, jó pár helyen gondolkodnom kellett ami sok energiát elemésztett, hogy merre is ...
Célszerû lett volna egy szalagot kifeszíteni a 3-s 4-s keresztezõdésekbe. No meg a szembe jövõ traktoros késõbb a terepjáró+a Suzuki autó ... az ûber allesz élmény ...
Azért ebben van még mit javulni. A többi rendben volt.
Balu
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2007. June 04. - 05:51

Leon, eddig úgy néz ki hogy az idõjárással szerencsétek van. Nagyon remélem hogy ez Kõszegen is így marad. Mégegyszer gratula, nagyon jó versenyt rendeztetek. Aki pedig hezitált hogy jöjjön-e és végül otthon maradt, az nagyon bánhatja. Ismét csak azt tudom mondani én úgy érzem, hogy a Pannon maratonokon az ember többet kap a pénzéért, mint mondjuk a Harang versenyein... ennek ellenére mégis kevesen jönnek, bár azért most több résztvevõ volt mint Sopronban. Remélem Kõszegen még többen leszünk.