Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Please log in to reply
1165 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Szisztok,

Érdekelne engem is a frissítõ pontok elhelyezése, valamint a pélya állapota és a föld .... brrrr, brrrr mz/x ... milyen is a talaj Zszgróton.

Köszi, Balu
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
engem is érdekelnének a frissítõpontok!
ha esni fog pénteken, mert úgy néz ki, hogy akkor fog, akkor milyen lesz a pálya állapota?
:P

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
Szentgróton hol lesznek frissítõpontok? Köszi.
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Larry King

Larry King

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Eladó egy rövidtáv nevezés a Kõszeg Maratonra 2500 pénzért.
Akit érdekel, írjon!

zjani

zjani

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Nahh végre volt idõm és átküldtem a képeket mindenkinek akinek még tartoztam:-)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Gabe!
nekem is légyszii :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Írom privben.

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Itt is van beszámoló a versenyrõl:
http://www.ktmteam.h...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az egyéni probléma megfogalmazójának pedig még úgyis lesz egy baráti megjegyzésem a sunyisága miatt (félreértés ne essék, kritizálni lehet, sõt ha jogos kell is, de amit "az" csinált átlépte az ingerküszöböt).

Mond el légyszíves, hogy mi történt.

zjani

zjani

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Mindenki aki még nem kapta meg az igényelt képet, kérem hétvégéig legyen türelmes, akkor lesz idõm átküldözgetni õket, senki nem lesz elfelejtve. Amúgy az itatópontos észrevételeket én is köszönöm! Az egyéni probléma megfogalmazójának pedig még úgyis lesz egy baráti megjegyzésem a sunyisága miatt (félreértés ne essék, kritizálni lehet, sõt ha jogos kell is, de amit "az" csinált átlépte az ingerküszöböt). Gabesz hajrá az UV-n!!!
Jahh és nekem is van rólad egy bringatámasztós képem:-) Majd átlököm emilben:-)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Jah, Konás, örülnék ha csak 10 mp-et kapnék tõled, mivel elõtte nap megyek Tamásiba OX versenyre, szóval nem leszek a toppon :S De legalább hátulról drukkolok majd neked :)
Pálya ki van már szalagozva?
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kösz a segítséget, akkor jól sejtettem és jó volt a frissítés, csak egyéni probléma volt.

Kösz Yola :)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts

Környezettechnika szigorlaton - mint a legjobb színházi elõadáson - visszatapsoltak, úgyhogy a Zalaszentgróti maraton idén kimarad :(
Pedig ükülõdtem volna egyet a sárban, már csak nosztalgiázás képpen :)

egy kalappal!!! az UV-ra
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nekem is csak annyi maradt meg, hogy piros pólós lányok hada nyújtotta a poharat, amit nagyvonalúan elutasítottam, mert nem tudtam mennyi lesz még a végéig... :S

jobban megnéznem õket meg nem volt szabad egyébként sem ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A rajt/cél zónánál lévõ itatópontra egy "személytõl" érkezett panasz, a többiek véleménye érdekelne (4 csaj: 2 vörös, 2 szõke). Elõre is köszönöm a segítséget.

Inni ugyan nem ittam de azt megállapítottam, hogy ahányan voltak rendkívül lelkesen nyújtották a poharat.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A rövid táv rajtja után elindult egy srác (mazochista típus) a mezõny után, hogy felszedi a hosszú táv szalagját, azóta nem találkoztam vele...lehet, hogy még kinn van a pályán :D vagy átesett egy kulacson, de ha talált kulacsot és még volt hely a táskájában, akkor biztos elhozta.

A rajt/cél zónánál lévõ itatópontra egy "személytõl" érkezett panasz, a többiek véleménye érdekelne (4 csaj: 2 vörös, 2 szõke). Elõre is köszönöm a segítséget.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Gabe voltatok pályát leszallagozni?

Érdekelne hogy hány kulacsot szedtetek össze!
kb 15-öt láttam középtávon versenyközben :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Környezettechnika szigorlaton - mint a legjobb színházi elõadáson - visszatapsoltak, úgyhogy a Zalaszentgróti maraton idén kimarad :(
Pedig ükülõdtem volna egyet a sárban, már csak nosztalgiázás képpen :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ja, én is emléxem, itt Konás 4.-nek jött fel, sorrendben: Nemtomki, de az elején nagyonbekezdettminthamuszájlennedeleszakadt- I - Fenyvesi - Konás
Szóval nem amnéziája van, csak mivel mi az elejével mentünk, ezért nem dugultunk be, nem kellett tolni. De amugy középtányéros emelkedõ :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

utóbbi :)
már emlékszem rá, egy kis kanyargós, vízmosásos utacska.
vazze, nagytányéron mentem fel, mert nem váltott le elöl a váltó!!! :D

köszönöm a képet!

Na nem kell a vaker konásandrás :) :) :) Miért nem inkább nagytányér-kónuszon? Ez a rész mindjárt az elején, kb. 200m után jött, a hosszún is sokan tolták felfelé. Én mondjuk fel tudtam tekereni, de csak kistányáron mert nagyon meredek volt... hiába na, nem vagyok akkora ász mint konásandrás, nekem csak a kistányér adja.