mindig is orommel olvasom mulatsagos idojarasjelentest a helyszinektol tavollakoktol (fuggetlenul hogy melyik versenyrol van szo)...en spec ket napot a palyan toltottem masod-/harmadmagammal, nehogy valaki eltevedjen...nalam lehet reklamalni ezugyben...ha konnyu volt a palya szinten rajtam lehet leverni.
xal palya kontra idojaras...nemet forgatocsoport vezetõjével orommel neztuk vegig a "hegygerincrol" hogy zala, keszthely tapolca mit kap...mikozbe mi a melegtol szevedve beultunk legkondis terepjaronkba:)...bar o megjegyezte hogy esoben jobban szeret forgatni tobb az "action" jelenet...utolag tudom kedvenc helyemen valaki igencsak feltorolte a talajt...sorry tole.
eredmenyeket ahogy megkapom teszem netre...mviel a sorsatorbol valo kitelepites soran csak ejjel fogom megkapni...elore is koszi az egri csapatnak, hogy nagytányér konusszal mennek hazaig...
Leon
ui:
kepek: http://tabla.mtb.si/gallery/album2036 - koszonjuk Feri Tivadar /Lendava, Slovenija
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Indította
KTM0303
, 2005. február 14. 21:32
Írta 2007. június 03. - 21:54

Írta 2007. június 03. - 20:15

Írta 2007. június 03. - 19:32

Én is grat mindekinek!
Jó volt a verseny, igaz a vége elõtt tíz km-el sikerült elkapnom egy acélántot ami kivágott a külsõbõl egy fél centis darabot, de utánna már kényelmesen végig fagyiztam a versenyt. A frissitõk korrektek voltak, nagyon örültem a célban az üveges hûsítõnek. A pályakijelölés rendben volt, csak két helyen kellett gondolkodnom, hogy merre kell mennem, de eltévedni nem sikerült és az égiek is velünk voltak a pálya 100%-ban száraz volt az elõtte napi egerszegi zuhéhoz képest...
Jó volt a verseny, igaz a vége elõtt tíz km-el sikerült elkapnom egy acélántot ami kivágott a külsõbõl egy fél centis darabot, de utánna már kényelmesen végig fagyiztam a versenyt. A frissitõk korrektek voltak, nagyon örültem a célban az üveges hûsítõnek. A pályakijelölés rendben volt, csak két helyen kellett gondolkodnom, hogy merre kell mennem, de eltévedni nem sikerült és az égiek is velünk voltak a pálya 100%-ban száraz volt az elõtte napi egerszegi zuhéhoz képest...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2007. június 03. - 18:36

gratulálok mindenkinek aki végignyomta a szentgróti versenyt!!!!!
nekem nagyon tetszett,kivétel a vége elõtt 3 km-re lévõ homokos mászás...azt utáltam:icon_conf
Sysspo várjuk a képeket!!
meg a többiektõl is!!!
mellesleg a 2.1-es Welociraptor-pár ismét megfelelt a terepviszonyoknak,rendesen eldübörögtem a sárgumisok mellett a lefeléken,és felfelé is adták magukat:D
nekem nagyon tetszett,kivétel a vége elõtt 3 km-re lévõ homokos mászás...azt utáltam:icon_conf
Sysspo várjuk a képeket!!

meg a többiektõl is!!!

mellesleg a 2.1-es Welociraptor-pár ismét megfelelt a terepviszonyoknak,rendesen eldübörögtem a sárgumisok mellett a lefeléken,és felfelé is adták magukat:D
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
vendég_Berger_*
Írta 2007. június 02. - 18:42

Írta 2007. június 02. - 16:19

Hát szívás... Esik, nem kicsit, legalább 2 órája, itt Zalaegerszegen, valószínûleg a pályán sem süt a nap, szóval sárgumira fel!
Kíváncsi vagyok
Kíváncsi vagyok

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. június 01. - 22:50

re:
Én 1.5ös slickel indultam, de a zápor után kb. 10perccel 2.5ös Dh gumi lett:wallbange
Ez hogy sikerült? Én végignyomtam a középtávot. Panaracer Fire Mud gumival. Azzal végig tekerhetõ volt.
Írta 2007. június 01. - 21:47

re:
végig agyagos a pálya?
mert eljátszadozok a gondolattal, hogy 1.3as vagy 1.5ös slick gumit tegyek fel.
arra tuti nem tapad rá a sár.
Konás András tavaly voltál Szentgróton??
Én 1.5ös slickel indultam, de a zápor után kb. 10perccel 2.5ös Dh gumi lett:wallbange Innentõl kezdve futóverseny lett(lefele tekerni kellett,hogy haladjak valamit;) ). Szerintem valami speckó sárgumit érdemes felrakni, és a legdurvább szakaszoknál azonnal vállra kapni, mielõtt összeszedi az agyagot.
végig agyagos a pálya?
Konás András tavaly voltál Szentgróton??

Én 1.5ös slickel indultam, de a zápor után kb. 10perccel 2.5ös Dh gumi lett:wallbange Innentõl kezdve futóverseny lett(lefele tekerni kellett,hogy haladjak valamit;) ). Szerintem valami speckó sárgumit érdemes felrakni, és a legdurvább szakaszoknál azonnal vállra kapni, mielõtt összeszedi az agyagot.
Írta 2007. június 01. - 20:28

Én megyek Gabe!
Van két bringatartóm elviszlek ha gondolod
Van két bringatartóm elviszlek ha gondolod

...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2007. június 01. - 12:22

Írta 2007. június 01. - 11:43

sysspo
köszönöm!
majd megkereslek vasárnap reggel!
köszönöm!
majd megkereslek vasárnap reggel!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 01. - 11:41

+ egy kérés
tud valaki még venni PowerBar zselét esetleg a versenyig? én más nem tudok venni addig. megköszönném, ha hozna valaki 2 db-ot!
Viszek 2-t Neked. Én szombaton tekerek vasárnap pedig fotózok.
Írta 2007. június 01. - 10:50

végig agyagos a pálya?
+ egy kérés
tud valaki még venni PowerBar zselét esetleg a versenyig? én más nem tudok venni addig. megköszönném, ha hozna valaki 2 db-ot! (természetesen kifizetem)
+ egy kérés
tud valaki még venni PowerBar zselét esetleg a versenyig? én más nem tudok venni addig. megköszönném, ha hozna valaki 2 db-ot! (természetesen kifizetem)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 01. - 10:39

Zszentgrót mellett (meg jobbára egész zalában) agyagos a talaj. Most éppen napsütés van, de ahogy nézegettem az elõrejelzést, szombat és vasárnap várhatók záporok, zivatarok. Ez az agyagos téma nagyon gáz ha felázik, az ember beleragad aztán kész. Az a gyanúm hogy futóverseny lesz ez
Az biztos hogy én nem a versenyzésre használatos gépemmel indulok, hanem a hokibájkkal... meg az is hogy hosszú helyett a középre nevezek.

Írta 2007. május 31. - 21:03

Tavaly apum a befutónál kamerázott szentgróton, bejön az elsõ befutó (aki fele olyan sáros nem volt, mint mi másfél órával késõbb), reakció: " te atya úr isten ezek, hogy néznek ki"

Írta 2007. május 31. - 15:38

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyi sárra lehet számítani a hétvégén Zalaszentgróton?
Sok esõ van/volt/lesz?
Tudja valaki, hogy mennyi sárra lehet számítani a hétvégén Zalaszentgróton?
Sok esõ van/volt/lesz?
Írta 2007. május 31. - 11:26

Nem megy valaki Sopronból Kõszegre maratonra ? Nem lesz itthon a kocsi.
Yola Te mész, és ha mész nincs nálad 2 hely, természetesen benzinpénz beszállással.
Szentgrót idén kimarad (mert olyan szívesen tanulok még egy napot szigorlatra), pedig a tavalyi egy élmény volt.
Yola Te mész, és ha mész nincs nálad 2 hely, természetesen benzinpénz beszállással.
Szentgrót idén kimarad (mert olyan szívesen tanulok még egy napot szigorlatra), pedig a tavalyi egy élmény volt.
Írta 2007. május 30. - 22:12

Írta 2007. május 30. - 21:25