Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Indította
KTM0303
, 2005. február 14. 21:32
Írta 2007. június 25. - 09:57

Készültek fotók a pályán. Ha jól tudom, lehet rendelni belõlük. Tudnátok adni egy linket, hol lehet megnézni öket?
Írta 2007. június 25. - 09:19

Gyönyörû tájon vezetett a verseny. Csodálatos panoráma volt, izgalmas, hangulatos ösvényeken. A kilátóhoz vezetõ keményen emelkedõ ösvény tényleg nehéz volt. És az a hét forrás olyan volt, mintha a paradicsomba értem volna. A kálváriák melletti lefelénél nagyon örültem, hogy senki nem volt mögöttem, mert éppen hogy csak csordogáltam lefelé.
Sikerült esés nélkül megúsznom. A sípályán símán letoltam.
És a frissítõknél nagyon kedvesek voltak a lányok. (Kár, hogy nem tudtam elõre, mikor várhatom a frissítõket.)
Jó volt ismerõsöket látni a pályán.
(A tészta a végére valószínûleg megromlott, mert hazafelé kellemetlen utat eredményezett a barátnõmnek.)
Sikerült esés nélkül megúsznom. A sípályán símán letoltam.
És a frissítõknél nagyon kedvesek voltak a lányok. (Kár, hogy nem tudtam elõre, mikor várhatom a frissítõket.)
Jó volt ismerõsöket látni a pályán.

(A tészta a végére valószínûleg megromlott, mert hazafelé kellemetlen utat eredményezett a barátnõmnek.)
Írta 2007. június 25. - 05:05

A pálya jó volt igaz a Óház végi tolókát már az én szervezetem sem kívánta...
A pálya kijelölés egész jó volt a végén volt egy két nem teljesen egyértelmû hely,de azért nem sikerült eltévednem,meg nem is mentem gyorsan
A pálya kijelölés egész jó volt a végén volt egy két nem teljesen egyértelmû hely,de azért nem sikerült eltévednem,meg nem is mentem gyorsan

...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2007. június 24. - 21:22

Kónás, engem is utolértél, kb. 2 km-el a vége elõtt. Ordítottam is, hogy "nyomjad !!", de nagyon üldözted az elõtted lévõt.
Idén az elsõ maratonom volt, kezdésnek nem éppen ideális, szinte minden emelkedõ végére tolnom kellett, a vádlijaim teljesen bedurrantak, így meglepõ, hogy jónéhány embert megelõztem
A szervezés, pályakijelölés (nagyrészt), kaja jó volt. Én a wc-ért nem fizettem
Idén az elsõ maratonom volt, kezdésnek nem éppen ideális, szinte minden emelkedõ végére tolnom kellett, a vádlijaim teljesen bedurrantak, így meglepõ, hogy jónéhány embert megelõztem

A szervezés, pályakijelölés (nagyrészt), kaja jó volt. Én a wc-ért nem fizettem

Írta 2007. június 24. - 20:30

Rövid távon indultam, tetszett a pálya, hasonlít az edzõpályámra (köves talaj, szúrós bokrok
), a füves mászás nem kellett volna, de kibírtam, a frissítõket kicsit jobban meg lehetett volna oldani, mert csak utólag vettem észre (bár nem volt szükségem frissítõre). Meglepõ volt, hogy milyen kevesen indultak, sokkal több indulós versenyekhez szoktam, mondjuk a pálya nem bírna el sokkal több versenyzõt (max. 2szer ennyit). A gyökeres, meredek mászás harmadáig simán feltekertem (erre jó a kis tányér
), csak rájöttem, hogy tolva is kb. ugyanilyen gyors, az utolsó köves lejtõ rendesen szétrázott (merevvilla), a végére alig tudtam húzni a fékkart (ezért nem közép távon indultam). Sajnos nem fáradtam el, de ez az én hibám.
Valaki meg furcsa pózban érkezett a célba.

Valaki meg furcsa pózban érkezett a célba.

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 24. - 18:07

csatlakozom 
tetszett naon. jó rég voltam maratonon pedig naon jó feeling ) sok bicós, mindenki kedves, jó hangulat )
ugyan egy esést sikerült begyûjtenem egy faág által ami beakadt az elsõkerekembe az egyik lefelén, de ennek ellenére jóléreztem magam naon. itthoni terep volt mégis sok újat mutatott )
ja, és megismertem konásandrást a verseny után, hehe )

tetszett naon. jó rég voltam maratonon pedig naon jó feeling ) sok bicós, mindenki kedves, jó hangulat )
ugyan egy esést sikerült begyûjtenem egy faág által ami beakadt az elsõkerekembe az egyik lefelén, de ennek ellenére jóléreztem magam naon. itthoni terep volt mégis sok újat mutatott )
ja, és megismertem konásandrást a verseny után, hehe )
Írta 2007. június 24. - 18:05

de szégyelje magát a pályakitaláló, hogy minden éven be kell b...ni az Óház-fetolást 5Km-el a vége elõtt..nem vicces. :icon_evil
ez az a rész, ahol ilyen gyökeres-földes az út és a végén balra megyünk tovább immár gurulva? az középtáv eleje ott feltekert

már alig éltem, toltam felfe aztán a legtetején beszólnak a rövidtávosok, hogy "te vagy az elsõ, aki feltolta" - mondom kösz

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. június 24. - 18:02

csatlakozok!!
télleg jó....lett volna ha a DHmazsolák megtanulnának végre lefelé is menni,és nem esne el miattuk más...mind1
a kaja jó volt,az idõ jóvolt meg a pálya is jó volt..
de szégyelje magát a pályakitaláló, hogy minden éven be kell b...ni az Óház-fetolást 5Km-el a vége elõtt..nem vicces. :icon_evil
ott leültem egy 5percre,és csak néztem ahogy a többiek tolják fel...ott végem volt.
azt hiszem itt ma befejeztem a középtávos versenyeket..csak rövid
mégegyszer grat mindenkinek!!!!
a kaja jó volt,az idõ jóvolt meg a pálya is jó volt..
ott leültem egy 5percre,és csak néztem ahogy a többiek tolják fel...ott végem volt.
azt hiszem itt ma befejeztem a középtávos versenyeket..csak rövid
mégegyszer grat mindenkinek!!!!
Flickr
Írta 2007. június 24. - 17:00

hát amint látom én "zártam az ajtót" verseny elõtt és én is nyitom 
nagyon jó kis maraton volt
szervezés ismét király. negatívumként megemlítenék egy-két helyet, ahol nem volt egyértelmû a jelölés, de azért eltaláltuk a helyes iránt mindig
frissitõk jók voltak, bár az utolsó feleslegesnek bizonyult sokunk számára.
nagyon szép volt a táj, minden ember kedves volt a pályán és környékén is
eddig még nem indultam egyszer sem kõszegi a kõszegi rendezvényen. hiba volt
nem volt olyan feltûnõ az az 1700-1800 szintkülönbség. hosszú mászások, cserébe hihetetlen hossssssssssszúúúúúúúúúúúúúúú überkirály lefelék
50-52-t még láttam a kilóméterórán, aztán kiengedtem a féket
a szánkópályán megrémültem. mutatták, hogy ott le jobbra, elindultam, aztán nem láttam semmit
volt ilyen meglepetés máskor is, csak pont fordítva. 2 méter magas lépcsõ ugrott elém
rajtközpont is jó volt, csak a punkok sok szemetet hagytak maguk után a focipályán
és hogy ismét említést tegyek a Szalay lányokról:
utolsó lejtõn a nagy köveknél elgurultam Judit mellett
végeredményem sovány lett, ugyanúgy elfogytam, mint Szentrgóton, igaz most a táv 3/4-edénél... de sajnos 2en még így is beelõztek
megismertem Matt kollegát is a verseny utáni szieszta közben
sysspo
néhol beragad a film. pl. Rémhörinél. bár ezen nem lepõdök meg, hogy Õt nem akarja lejátszani

nagyon jó kis maraton volt
szervezés ismét király. negatívumként megemlítenék egy-két helyet, ahol nem volt egyértelmû a jelölés, de azért eltaláltuk a helyes iránt mindig
frissitõk jók voltak, bár az utolsó feleslegesnek bizonyult sokunk számára.
nagyon szép volt a táj, minden ember kedves volt a pályán és környékén is
eddig még nem indultam egyszer sem kõszegi a kõszegi rendezvényen. hiba volt
nem volt olyan feltûnõ az az 1700-1800 szintkülönbség. hosszú mászások, cserébe hihetetlen hossssssssssszúúúúúúúúúúúúúúú überkirály lefelék

50-52-t még láttam a kilóméterórán, aztán kiengedtem a féket

a szánkópályán megrémültem. mutatták, hogy ott le jobbra, elindultam, aztán nem láttam semmit

volt ilyen meglepetés máskor is, csak pont fordítva. 2 méter magas lépcsõ ugrott elém

rajtközpont is jó volt, csak a punkok sok szemetet hagytak maguk után a focipályán

és hogy ismét említést tegyek a Szalay lányokról:
utolsó lejtõn a nagy köveknél elgurultam Judit mellett

végeredményem sovány lett, ugyanúgy elfogytam, mint Szentrgóton, igaz most a táv 3/4-edénél... de sajnos 2en még így is beelõztek

megismertem Matt kollegát is a verseny utáni szieszta közben

sysspo
néhol beragad a film. pl. Rémhörinél. bár ezen nem lepõdök meg, hogy Õt nem akarja lejátszani

Írta 2007. június 24. - 06:43

Matyi
micsoda?
lehet menni másik cipõben is. meg óra se kötelezõ a versenyhez. nem értelek
micsoda?
lehet menni másik cipõben is. meg óra se kötelezõ a versenyhez. nem értelek

Írta 2007. június 24. - 02:54

Írta 2007. június 23. - 20:39

Ááá, Z.karoson szombaton volt a verseny, azaz ma(ezen sem indultam), de beszámolók alapján egyrészt nem is ugyanaz volt a pálya, márészt csak ZKSE-sek voltak kint, szóval sima liba lett volna kupát hazahozni.
Kõszegre azért nem megyek, mert szükség van erre, meg erre.
A lottót meg nem én nyertem
Kõszegre azért nem megyek, mert szükség van erre, meg erre.
A lottót meg nem én nyertem

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. június 23. - 20:36

Írta 2007. június 23. - 19:03

Ó a francba... mostmár tuti nem tudok menni
Konás hajrá, dobogónál alább ne add! És mindenkinek sok sikert, balesetmentes közlekedést kíván a: Rém.
remélem nem haragszol, hogy nem bánom, ha nem indulsz

így egy hellyel elõbbre kúszom...

köszönöm a jókívánságot, igyekszem majd.
ha érdemes lesz, dobok majd egy sms-t az eredményekkel.
Karoson verseny lesz vagy 'csak' pályabejárás?
aztán, mint a süket a csengõt!

Írta 2007. június 23. - 18:36

bennem is felmerült már, hogy ha ma hajnalig punkrock festivál van a helyszintõl 50m -re akkor holnap reggel hogyan is lesz, de nem naon kaptam választ senkitõl.
mindenesetre úgy láttam a bicóscentrumnál le van kerítve szalaggal a rét. franctudja..
mindenesetre éjfél körülig én kinézek, mert ma állítolag tényleg lesz jó zene is
mindenesetre úgy láttam a bicóscentrumnál le van kerítve szalaggal a rét. franctudja..
mindenesetre éjfél körülig én kinézek, mert ma állítolag tényleg lesz jó zene is

Írta 2007. június 23. - 14:53

Az jó lesz, ha frissen irtott ösvényeken kell majd menni.
Gondolom, jó sok egynyomos rész lesz.

Gondolom, jó sok egynyomos rész lesz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. június 23. - 14:30

Ó a francba... mostmár tuti nem tudok menni :mad: :rocketman
Konás hajrá, dobogónál alább ne add! És mindenkinek sok sikert, balesetmentes közlekedést kíván a: Rém.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. június 23. - 14:07

Írta 2007. június 23. - 13:37

jaja, fõleg hogy Szilveszter nem engedi indulni, mer' kevés a rendezõ 
edit: mellesleg be van borulva erõsen és csöpög az esõ :chin:
edit2: mondhatni esik.
edit3: elállt

edit: mellesleg be van borulva erõsen és csöpög az esõ :chin:
edit2: mondhatni esik.
edit3: elállt