Jelentkezz be Regisztrálj

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát
Posted 2007. June 25. - 21:09

Az ételhez:
Mi abszolút utolsóként ettünk a kondér aljából. Miután olvastam ma a fórumot hívtam a csapatot de hasmenésen kívül szerencsére komolyabb gond nem volt. Én csak üres rizst ettem, így engem nem fenyegetett veszély.
Posted 2007. June 25. - 21:04

Posted 2007. June 25. - 20:51

...összességében, ez a maraton tényleg megérdemli, hogy visszajöjjek ide jövõre is. Nem is értem, hogy miért nem voltunk többen indulók.
Látod Era, Te is nagyon régóta jársz maratonkra, mégis ez valahogy kimaradt eddig Neked. Én úgy vettem észre hogy az indulók nagy létszáma sajnos csak a Bp környéki, vagy Bp-rõl gyorsan megközelíthetõ maratonokra jellemzõ. Az ilyen távolabb esõkre tényleg csak azok jönnek el, akik igazán megszállottak és tényleg szeretik a montiversenyzést.
Ennek is van elõnye, pl. nincs tele a fórum olyan hozzászolásokkal hogy szégyellje magát a rendezõ, mert túl meredek, túl köves, túl poros/sáros ösvényt jelölt, meg nem volt kék izolötty a frissítõponton csak zöld és attól gyomorrontást lehet kapni, stb...
Gyomorrontásról jut eszembe, én a húsból kértem, de csak egyet haraptam bele és ott is hagytam, mert nem volt valami bizalomgerjesztõ. Le is fényképeztük:
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186390
Este fostam egyet, de ezt a sok powergel-nek tudtam be... lehet hogy nem is amiatt volt?

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186390
Posted 2007. June 25. - 20:48

Tenni kell érte, hogy ez ne forduljon elõ többet. Valszeg nem ti vagytok az egyetlenek. Most belegondoltam, mi van ha a lányom eszi meg a kaját, és tésztát eszik? Akkor tutti, hogy beülök a kocsiba......nekem szerencsére csak fél óra Kõszeg...Én most értem csak haza a versenyrõl mert kellett egy kis kitérõt tennünk a Gyõri kórházban. A verseny nagyon tetszett, a pálya az eddigi legjobb maraton pálya amin indultam.
A tészta. Nagyon remélem, hogy a készitõi nem ússzák meg egy szóbeli figyelmeztetéssel. Minket az autópálya mellõl szedett össze a mentõ és a kórházban hatod magammal feküdtünk infuzióra kötve (még a helyi újságban is benne voltunk) Sajnálom, hogy emiatt a rossz emlék miatt marad számomra emlékezetes ez a verseny.
Posted 2007. June 25. - 20:33

A fasírt/krumpli/párolt káposzta jó volt

Yola, Te meg elõadod, hogy hû de gyenge vagy, aztán kapok vagy negyed órát

Posted 2007. June 25. - 20:22

Posted 2007. June 25. - 17:26

A tészta. Nagyon remélem, hogy a készitõi nem ússzák meg egy szóbeli figyelmeztetéssel. Minket az autópálya mellõl szedett össze a mentõ és a kórházban hatod magammal feküdtünk infuzióra kötve (még a helyi újságban is benne voltunk) Sajnálom, hogy emiatt a rossz emlék miatt marad számomra emlékezetes ez a verseny.
Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.
Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.
Posted 2007. June 25. - 17:15

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 25. - 17:01

Sajnos sok mindenki rosszul lett a tésztától estére (köztük a Párom is)! Jópáran a korházban kötöttek ki!!!
nekem is jött a telefon 7 órakor, haver barátnõjétõl, hogy nekem van-e bajom a tésztától, mert Bertold már vagy 2 órája nem jött elõ a mellékhelyiségbõl...
megettem 2 tányér tésztát. azóta sincs bajom. igaz én elég hamar ettem.
sysspo-t kell keresned ezügyben.Vagyok rajta videón?:love1:
Mikor hol mennyiér?
sysspo
ha nem gond, akkor majd legközelebbi találkozáskor kicseréltetném. postát ne kavarincoljuk bele...
elõre is köszönöm!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. June 25. - 16:29

Fényképeket majd én is szeretnék rendelni.
Összességében, ez a maraton tényleg megérdemli, hogy visszajöjjek ide jövõre is. Nem is értem, hogy miért nem voltunk többen indulók.
Posted 2007. June 25. - 15:41

Posted 2007. June 25. - 15:32

sysspo
néhol beragad a film. pl. Rémhörinél. bár ezen nem lepõdök meg, hogy Õt nem akarja lejátszani
Bocs, ez néha elöfordulhat egyik-másik lemeznél. Természetesen kicseréljük. Küldjem postán vagy a legközelebbi versenyen?
ez az a rész, ahol ilyen gyökeres-földes az út és a végén balra megyünk tovább immár gurulva? az középtáv eleje ott feltekert
már alig éltem, toltam felfe aztán a legtetején beszólnak a rövidtávosok, hogy "te vagy az elsõ, aki feltolta" - mondom kösz
Itt sokáig fotóztam és filmeztünk. A komplett hosszútáv a 4. helyezettöl tolta ( a többieket nem tudom, mert azok már elmentek ) és egyetlen középtávos ment fel nagy nehézségek árán azok közül, akiket láttunk. Más meg sem próbált.
http://www.systemsport-hun.com/ de ahogy nézem, még nincsenek fenn képek. Majdnem sikerult a fotós elött zakóznom lefele, a black jack nem nagyon akart kanyarban fogni...
Most kezdem a képek rendezését és ma estétöl már töltjük fel. 1-2 napon belül lesz video is.
Posted 2007. June 25. - 15:18

Ami negatívum, azok a frissítõ állomások ... valami katasztrófa helyen voltak, (egy kistányéros felfelé visszafordító elõtt, és e dúrós lefelé kezdeténél) az utolsót kivéve .... az 5*. Így átlagolva is 2,33 a frissítés.
Igaz nem vettem igénybe, csak 1 banánt kértem, akkor meg minek jár a szám ... igaz, majd legközelebb úgy is jobb lesz.
A legviccesebb az a start csomag ban található poló volt ami vagy nagy, vagy bazi nagy volt ... MJani-nak lett is vagy 3-4 egybõl :-)))))
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2007. June 25. - 15:17

Basszus, voltak akik kórházba is kerültek?? Akkor én még kevéssel megúsztam(öö, utoljára akkor volt ilyen gyomorfájásom, mikor szalmonellás voltam!)
Posted 2007. June 25. - 15:09

Akkor nem csak nekem tett be a tészta.....
Mondjuk ez szemétség,ha nem tudják garantálni a kaja minõségét,inkább adjanak szendvicset v. valami hideg kaját....
nincs nagy titok benne. Frissen kell megcsinálni. Vannak elõírások, be kell tartani és akkor nem lehet gond.
/me a kibic
Posted 2007. June 25. - 11:30

Mondjuk ez szemétség,ha nem tudják garantálni a kaja minõségét,inkább adjanak szendvicset v. valami hideg kaját....

Posted 2007. June 25. - 10:03

én éreztem, hogy ne azt egyek (utolsó pillanatban, cseréltem). Hát most bejött, maradt a rántott hús. De nem voltam begeistert a kajától....Sajnos sok mindenki rosszul lett a tésztától estére (köztük a Párom is)! Jópáran a korházban kötöttek ki!!!
Posted 2007. June 25. - 10:01

Készültek fotók a pályán. Ha jól tudom, lehet rendelni belõlük. Tudnátok adni egy linket, hol lehet megnézni öket?
http://www.systemsport-hun.com/ de ahogy nézem, még nincsenek fenn képek. Majdnem sikerult a fotós elött zakóznom lefele, a black jack nem nagyon akart kanyarban fogni...

Posted 2007. June 25. - 09:59

Posted 2007. June 25. - 09:58

ami még nem tetszett, hogy a kijelölés néha picit zavaró volt.
De a hely nagyon tetszett, változatos terep, a köves lejtõk volt a csúcs.
Összességében nagyon jó verseny volt.