Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pannon Maraton | 2008. június 29., Gyõrújbarát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1165 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
azért jók a Pannon-os versenyek mert nincs tömeg...ez az igazság,bárki bármit mond!!!
"Családias" a hangulat, és ezt érezni is...
én nem vágyok rá hogy 800-1000 ember közt kelljen keresgélnem a csapattársaimat,meg 1 órát álljak sorba a tusolóért..ezért nem m1ek TOP-sorozatra...
(azok is jól megvannak szervezve, ahogy a többiek elmondták,de szerintem azokse 1200 emberre)<-szigorúan szubjektív!!

a kajáról meg annyit, és ezzel részemrõl le is zárom;
hogy versenyezni jöttél,nem zabálni!!!!:D
ilyen bakik ilyen melegben becsúsznak, ezúton kívánok jobbulást mindenkinek,aki rosszul lett töle!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tényleg furcsa, hogy a pannon maraton versenyeken nincsenek túl sokan, pedig jó szervezésûek a versenyek. A mostani "gasztronómiai" probléma sem a szervezõk hibája, véleményem szerint, persze ezt nem az én tisztem eldönteni. Nem ez alapján kellene megítélni a versenyt, bár a nyilatkozatokat elnézve ez szerencsére nem így történt.

Várom a képeket :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az engem ne hívjanak, nem negatívum volt , ami szerintem egyértelmûen értelmezhetõ, hanem tényközlés (poén), mondván én nem tésztát ettem. Természetesen semmi probléma nem származik abból, ha felhívnak, bár meglepõ lenne, mivel tel. számot nem írtam a nevezési lapra.
De ezentúl ügyelek arra, hogy enhogy olyat írjak, ami zavar :)

Hát igen a rocky mountain az rocky mountain. Sopronban is megállt az élet, amikor kipakolta a bicajt a csomagtartóból :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sysspo - a biciklidre ertettem... nagyon szep darab...tudod hogy rocky mountain a szivem csucske...erre irtam...

Leon

Ok, leesett. Én azt hittem konásandris képével kapcsolatosan írsz és gondoltam biztosan fáziskésésben vagyok, hogy nem értem. Örülök, hogy tetszik a bike.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

sysso
ez nagyon jó kép lett!!!
hihetetlen jó pillanatot kaptál el. mondjuk a fejem jellegzetes karakterisztikája elég jól lehúzza a képet, de alapjában véve zsííír!!! ;)

ha nem mondod akkor senki sem a fejedet nézi :)
valóban jó kép! Szuper kis avatar lett. Tamás nagyon jó képeket hoz össze....

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Sysspo - a biciklidre ertettem... nagyon szep darab...tudod hogy rocky mountain a szivem csucske...erre irtam...

Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ebbõl avatar lesz! :D

kösz az ötletet! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Konásandrisról egy egész jól elkapott pillanat.

http://systemsport.n...YS_K_095_05.JPG

Ebbõl avatar lesz! :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
sysso
ez nagyon jó kép lett!!!
hihetetlen jó pillanatot kaptál el. mondjuk a fejem jellegzetes karakterisztikája elég jól lehúzza a képet, de alapjában véve zsííír!!! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Sysspo : szep...de azt ugye tudod hogy azert mert ket kereke van meg nem kerekpar:D

Leo, ez most nekem magas.

K22 voltam

csak nekem volt szürke Nike mezem kék szemcsivel, kék bukóval

remélem ennyi elég az azonosításhoz:)

Meg vagy! Vigyorogsz bele a lencsébe a sípálya tetején.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Ha megadod a rajtszámod és a távot, akkor már most megmondom, hogy van-e rólad kép. A video az más kérdés, mert ott a több óra felvett anyagból készül egy film és van egy vágatlan célbaérés menüpont még.

K22 voltam

csak nekem volt szürke Nike mezem kék szemcsivel, kék bukóval

remélem ennyi elég az azonosításhoz:)

de mikor kijöttem a rajtszámfelvételrõl,és gurultam vissza, akkor is lekapott az egyik embered:)

szerk:

engem is hívtak:
2prcbe tellett mire lebetûztem a hölgynek a nevem rendesen..ha másér nem is,ezért lenne jó jól felvenni az adatokat..
de mind1..No Para
kicsit meglepõdtem amikor megkérdezte hogy mi a foglalkozásom,mire én: ennek mi köze a makarónihoz?
aztán elmeséltem neki hogy én húspogit ettem és jól esett; bár a krumpli elég sótlan volt:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Rajtam van sapka:D ki akarja levenni?:D

Leon

módosítsuk: akár van rajtad sisak akár nincs ;) de különbenis nem zöld ital volt.. :D

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás

...van rajtad sapka, akár nincs...

Rajtam van sapka:D ki akarja levenni?:D

Sysspo : szep...de azt ugye tudod hogy azert mert ket kereke van meg nem kerekpar:D

bikes.com - no comment

Leon

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

A különbözõ adatokat a versenyzõkrõl én adtam ki. Akiket felhívnak nem véletlenül teszik.

Jól tetted. Megszokhatnánk, hogy soha semmi sem lesz jó. Akár van rajtad sapka, akár nincs.

Engem nem tudnak felhívni, mert külföldön vagyok. de ez más sztori.

Panthi Leo

Panthi Leo

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
A különbözõ adatokat a versenyzõkrõl én adtam ki. Akiket felhívnak nem véletlenül teszik. Ha veled valami történik utólag mert rosszat ettél, akkor meg azért írnál ide a forumba, hogy elpanaszold a bánatodat, hogy nem foglalkozik veled senki. Akkor kinek reklamálnál? Nem, hogy örülnétek annak, hogy komolyan vesszük a problémát. Nekünk is épp olyan kellemetlen, a rendezõségbõl is többen rosszul lettek van aki korházban is volt. Tehát ha valakit zavar hogy ekkora figyelmet szentelünk a jövöbeni ilyen hibák elkerülésére, az engemet keressen meg szemléyesen, ne pedig oktalanságot irogasson.

Köszönettel és Tisztelettel:

Leon

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Nálam 4 kép biztosan, a másik fotósom képeit ma kezdem el rendezni.

Köszi, majd figyelem...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Engem ne hívjanak, nem tésztát ettem :)
Itthon már nem voltam túl jól, de az a bitang csípõs lecsó miatt volt :)

Már elõre látom, ahogy jövõre a nevezési lapokon azt is be kell x-elni, hogy mit ettél, hogy nyomon lehessen követni, ki mitõl lett oda.

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Azért az tisztiorvosi szolgálatnál is "okosok" dolgoznak :) tegnap felhívott egy ember tõlük és a hogylétem után érdeklõdött, aztán hívott mégegyszer ugyanazért. ekkor elmagyaráztam neki, hogy az összes csapattársam neve mellett az én telefonszámom van ezért xy-okat ne hívja, mert én veszem fel.... felhívott még 6x fél órán belûl :))))) a hatodik után közöltem vele, hogy nekem már a hajam is hullik, de nem a kajától, hanem magától.... erre szinte megfenyegetett, hogy mit képzelek stb... örülök, hogy vizsgálódnak, de tehetnék kicsit több ésszel is :)
a verseny király volt!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nálam 4 kép biztosan, a másik fotósom képeit ma kezdem el rendezni.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Ha megadod a rajtszámod és a távot, akkor már most megmondom, hogy van-e rólad kép. A video az más kérdés, mert ott a több óra felvett anyagból készül egy film és van egy vágatlan célbaérés menüpont még.

H22 azaz hosszútáv. Köszi