Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

majstor

majstor

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Majstor merre lax? Célszerû nem átmenni a város másik végére, ha a közelben is van értelmes szerelõ. Olyan helyre menj, ha tudsz, ahol ismernek, jóban vagy velük, és készségesen megmutatják neked, azt legközelebb már egyedül tolod.

Újvidék (vagy szerbul Novi Sad) varosom neve, szegedtol 130 km-re van delen, orszag neve szerbia-montenegro (volt jugoszlavia). Sajnos errefele a tarcsafek meg mindig ritkasagnak szamit, ugy neznek ra mint a vilag nemtom melyik csodajara. Pesten vannak ismeroseim es azert kell egy jo mester epp ott. Magam is megprobalnam ha valaki szepen ill. reszletesen leirna az eljarast.

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Na meggyoztetek.

Feladtam a megrendelest a beyondbikes-nal, ok 139 dollarert adtak a Mag-ot, Meg rendeltem meg egy 520-as SPD pedalt es SH-M120-as Shimano SPD cipot is - tok vicces lehet eldolni a sivatagban az en mereteimmel :)

A 2 Mag, a pedal meg a cipo osszesen 415 dollar, a szallitas persze meg ra fog erre tenni egy lapattal... :(

Koszi megegyszer a segitseget...

Chip

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jól járnál a cserével!

a hmx2 bekopás után sem egy erõs fék, sõt, kifejezettem egyszerû, olcsó
nagyjából arra való amire neked kell, csak kb fele akkora súlynál, mint amekkora vagy

szóval nyugodtan ugorj bele a magba

edit: ha nem rendelted még meg, akkor nem vesztezs sokat, ha vársz, de elégnek nem fogod érezni azt a fékerõt

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Hmmm,

Akkor lehet, hogy varok egy kicsit. A Mag-ot kulonben mar talaltam 139 dollarert is tobb helyen is, ugyhogy valszeg lessz kesobb is ennyiert...

Sok mar lattam El Caminot 169 dollarert...

Chip

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
130kg sok....az kétszer annyi mint én:D
szal nem tudok nyilatkozni az erõhatásokról amik a féket érik:D

erõsebb lesz ha bekopik, ez biztos
de hogy megfog-e, az bizony jó kérdés....sztem érdemes lenne megvárni míg bekopik...de a posta ugye...
nemtom
Autist Team:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ketszer husz perc tekeres? Szerintem meg boven nem kopott be az...

Ok, na ezen filoztam en is - jelenleg (ketszer 20 perc ooszes tekeres utan - hiaba 40 fokban nem olyan jo buli) nem tudom blokkoltatni a kerekeket meg poros aszfalton se.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

ja chip:
mennyit használtad eddig azokat a fékeket?

be kell kopnia hogy megjöjjön a fékereje
az meg jópár km tekerés mire összejön sík terepen;)

Ok, na ezen filoztam en is - jelenleg (ketszer 20 perc ooszes tekeres utan - hiaba 40 fokban nem olyan jo buli) nem tudom blokkoltatni a kerekeket meg poros aszfalton se. Ehhez kepest a gyerek a V-fekes 20-as balance-aval vigan farolgat ugyanott.

Most akkor az MX-2 lesz eleg eros ahhoz, hogy blokkolni tudja a kereket sik uton alattam (130kg!) vagy kell a hidraulika??? En igazabol csak biztonsagosan megallni szeretnek, nem DH vagy ilyesmi jar az eszemben...

Chip

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Koszi, tehat marad a Mag 6" elolre hatulra adapter nelkul rendelve. Egy rovid kerdes, bar nem ide tartozik: erdemes egyben az Alivio elso deraillleur-t lecserelnem egy Deore LX-re (kb. 30 USD csak es a szallitas ugye mar ki van fizetve a fekekhez)? Az elso fogaskerekek Truvativ FiveD-sek?

Chip

Én rádbíznám, ha akarod cseréld ki, ha nem akkor ne. Bár az is igaz, hogy hamár kifizetted a postát s fékek miatt akkor jobb most, mint majd külön.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Majstor merre lax? Célszerû nem átmenni a város másik végére, ha a közelben is van értelmes szerelõ. Olyan helyre menj, ha tudsz, ahol ismernek, jóban vagy velük, és készségesen megmutatják neked, azt legközelebb már egyedül tolod.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ja chip:
mennyit használtad eddig azokat a fékeket?

be kell kopnia hogy megjöjjön a fékereje
az meg jópár km tekerés mire összejön sík terepen;)
Autist Team:)

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Azt hittem az egy linoleumvago...vagy penge vagy valami - de sniccer - hat ezt en sem gondoltam vona...

:)

Chip

majstor

majstor

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
@ thez & jorus
koszonom

kb. mennyi penz az olajcsere (deore 525) pesten es hol csinaljam?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hát hogy az ott fent a sniccer...
valami high-tech hidraulikus titánszerszámra gondoltam

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

affene se hitte vóna'

??
Van állásom...:bananadan

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
affene se hitte vóna'

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
o lenne az
Feltöltött kép
Van állásom...:bananadan

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Koszi, tehat marad a Mag 6" elolre hatulra adapter nelkul rendelve. Egy rovid kerdes, bar nem ide tartozik: erdemes egyben az Alivio elso deraillleur-t lecserelnem egy Deore LX-re (kb. 30 USD csak es a szallitas ugye mar ki van fizetve a fekekhez)? Az elso fogaskerekek Truvativ FiveD-sek?

Chip

chipichape

chipichape

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

azis sniccer....:-)

ok, es az mi?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
bakker, alig lesz a SRAM-nak v-fékes telója.
vennem kell tárcsát elõbb-utóbb...

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
chipichape!
Még egy szavazat a Hayas Mag-ra!
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."