Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Valami azert csak van. Sztem a deore 1 dugattyus, mig az LX 2. De a deore-rol nem talaltam semmit. A shimano oldalan a tech documentsbol pedig minden kiderul, csak az nem ami erdekel. Szal nemtom milyen a deore tarcsas.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
hát a deore és az LX közt nincs nagy különbség amennyire én tudom. szóval szerinted nem rossz választás ez a fék?

QUOTE=al01]Ez egy deore. Nemtom milyen. Nekem LX van es arra amire (CC) nekem kell hibatlan. Siman fekezi a 80kg-mat, szepen adagolhato es ha akarom fejreallitom magam.[/QUOTE]

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez egy deore. Nemtom milyen. Nekem LX van es arra amire (CC) nekem kell hibatlan. Siman fekezi a 80kg-mat, szepen adagolhato es ha akarom fejreallitom magam.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
hm....
értem. szóval ez is "szar" lenne?

Ha nem fontos a nagy fekero, es a melegedes, akkor boven jo ez is.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha nem fontos a nagy fekero, es a melegedes, akkor boven jo ez is.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
magurat inkább ne? tárcsafékben nem jó, vagy ez privát vélemény?

és ez a Shimano itt:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A hidraulikus pedig magatol beall. Akkor melyik a jobb? :D :D

Magurat inkabb ne.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
esetleg a Marta már jobb lenne?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Miert lehetne jobban? Ugyan az a rogzitesi mehanizmusa mindkettonek. Mivel a Juicy olajos, ezert szerintem sokkal jobb erzes huzni mint egy bovdenest. A ketto kozul szerintem inkabb a Juicy.

A fékbetétek távolságát lehet változtatni könnyedén.

A sebesség mindent megold.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
értem. nagykerbe, többe is, van bejárásom (bár nem szívesen veszem igénybe). ;) akkor majd figyelem a téli akciókat. akkor marad a HS33!

Akkor mazlid van, de meg igy sem eri meg.
Akciot csak kiskerben keresheted, mivel nagykerben valszeg nem tudsz vasarolni. Mondjuk figyeld az e-bike -ot.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

az biztos, hogy a bb7-et sokkal jobban be lehet állítani.

Miert lehetne jobban? Ugyan az a rogzitesi mehanizmusa mindkettonek. Mivel a Juicy olajos, ezert szerintem sokkal jobb erzes huzni mint egy bovdenest. A ketto kozul szerintem inkabb a Juicy.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akciot csak kiskerben keresheted, mivel nagykerben valszeg nem tudsz vasarolni. Mondjuk figyeld az e-bike -ot.

Vagy a lánc hálózat akcióit.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintetek bb7 203 tárcsával erõsebb, mint juicy5 185-össel? A bb7-rõl van tapasztalatom, de a juicy 5-rõl semmi. Azért kérdezem, mert kb. egy árban vannak és azon gondolkozom, hogy melyiket vegyem meg, az biztos, hogy a bb7-et sokkal jobban be lehet állítani.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

postával mindennel együtt jön ki 15K-ra nekem. a hugom münchenben lakik és hazaküldi valamelyik ismerõssel! az akciót merre keresem? kisker vagy nagyer?

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
köszi

A julie elég gyenge(mûanyag fékkar, hosszú bekopás, kis fékerõ) nem lesz sokkal jobb mint a hs33. Hátra talán még elmenne, de elõre én nem ajánlom.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
postával mindennel együtt jön ki 15K-ra nekem. a hugom münchenben lakik és hazaküldi valamelyik ismerõssel! az akciót merre keresem? kisker vagy nagyer?

14e + 4-5e postakoltseg + 3-4e penzkuldesi koltseg. Es meg mindig csak egy ratyi Magurad van.

Inkabb vegyel itthon egy Shimanot, telen biztos lesz valami Saint/LX/XT akcio es akkor olcson kijossz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A julie elég gyenge(mûanyag fékkar, hosszú bekopás, kis fékerõ) nem lesz sokkal jobb mint a hs33. Hátra talán még elmenne, de elõre én nem ajánlom.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
14e + 4-5e postakoltseg + 3-4e penzkuldesi koltseg. Es meg mindig csak egy ratyi Magurad van.

Inkabb vegyel itthon egy Shimanot, telen biztos lesz valami Saint/LX/XT akcio es akkor olcson kijossz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszönöm mindenkinek a válaszokat és tanácsokat. akkor marada hs33 amíg nem lesz olyan jó ajánlatom, hogy lecseréljem. bár most akár az is lenne. van elsõ kerékre Magura Julie 2004 hidraulikus tárcsafék kb 15000 forintért az ebay-en. ez megérné? itt nézzétek a 15K-ban a posta is benne van!

nem..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
köszönöm mindenkinek a válaszokat és tanácsokat. akkor marad a hs33 amíg nem lesz olyan jó ajánlatom, hogy lecseréljem. bár most akár az is lenne. van elsõ kerékre Magura Julie 2004 hidraulikus tárcsafék kb 15000 forintért az ebay-en. ez megérné? itt nézzétek a 15K-ban a posta is benne van! relatív gyors válasz kéne, mert már csak 8 db van belõle :(