Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2005. szeptember 14. - 09:21
nem ezalapján mérjük a fékerõt
Írta 2005. szeptember 14. - 09:18
Üdv!
Valakinek vannak tapasztalatai a Diatech Anchor fékkel kapcsolatban?! Rosszat , jót minden tapasztalatot írj pls!
mivel nem vagyok túl súlyos (55) ezért igazából az érdekelne hogy mennyire lehet finoman szabályozni , és mennyire idõtálló darab.
Elõre is köszi!
Van tapasztalat!
Fog mint a disznó, de komolyan hatalmasat harap, síkúton, ha gyorsan mész is talán megfog. De! Hegyrõl lefelé ne sokat várj tõle, tegnap is már kínomban kinevettem, 1km lejtõzés után a végére elfogyott, valahogy talán felmelegszik, rossz lehet a betét összetétele nem is tudom, a lényeg, hogy ne várj tõle sokat. Pedig, 185mm-es tárcsával használom elõl. 62kg a súlyom a bringa olyan 18kg lehet...
Konklúzió: ne vegyél ilyet
ja ha vizet kap, brrrrrr....
Írta 2005. szeptember 14. - 07:23
akár egy deore 525öt, vagy avidot, még azisjobb
vendég_galuska_*
Írta 2005. szeptember 13. - 22:38
vendég_galuska_*
Üdv!
Valakinek vannak tapasztalatai a Diatech Anchor fékkel kapcsolatban?! Rosszat , jót minden tapasztalatot írj pls!
mivel nem vagyok túl súlyos (55) ezért igazából az érdekelne hogy mennyire lehet finoman szabályozni , és mennyire idõtálló darab.
Elõre is köszi!
Vannak . . . Ha visszakeresel, talán meg is találod a hozzászólásomat. A lényeg: A te 55 kg-hoz tuti elég, mert az én mázsám alatt is fog mint az állat, ezzel nálam semmi gond nem volt. Viszont idõnként szorul. Már háromszor voltam vele a mûhelyben, de most sem az igazi. Holnap szétszedik, takarítás, stb. de egy két hónapos, nem extrém terhelt féktõl többet várnék. Jövõre csere Hayes-ra.
Egyébként tegnapelõtt annyira beszorult, hogy le kellett szedjem és úgy gurultam el a szervízbe. A felállított vasat a budai kerékpárút mentén, a görzernáltól nem messze kb. fél óráig b***tattam, ezalatt elment mellettem legalább 20-25 bringás (ha nem több, nagy volt a forgalom), de egy se kérdezte meg: Mi a gond, nem tudok segíteni? Pedig most nem is vagyok kopasz . . . Én meg a túrákon hülyén integetek a többi biciklisnek, idiótán arra gondolva: egy csapat vagyunk. NA mindegy, ez úgyis OFF.
Írta 2005. szeptember 13. - 21:35
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 13. - 20:45
van akinek tetszett, én nekem csak nagyon negatív tapasztalataim voltak vele!
ha teljes áron veszed, akkor: érdemes egy hayest, xt-t, deore-t venni az apróból ennyiért!
Írta 2005. szeptember 13. - 16:44
Elõre is köszi!
Írta 2005. szeptember 13. - 11:32
Írta 2005. szeptember 13. - 11:31
Írta 2005. szeptember 13. - 11:29
attól van hogy csavarodik a hátsórész
Írta 2005. szeptember 13. - 11:25
nekem egy Trek 600 DISC keróm van, és a hátsó tárcsafékkel van egy kis problémám. idõnként a hátsó tárcsa súrlódik valamihez. de nem folyamatosan, csak amikor épp "rájön". mitõl van ez, és mit ellene tenni?
elõre is köszi
Írta 2005. szeptember 13. - 10:09
meghúzod egy picit a csavarokat, úgyhogy kézzel tudd állítani, de magától ne másszon el, majd belövöd középre, meghúzod izomból, húzkodod a fékkart, ésha minden klappol, úgymarad, ha nem akkor megin jáccadozás
Írta 2005. szeptember 13. - 09:58
WTB agyak, Black 100 villa.
Ugye nem mondjátok hogy vegyek új agyat, meg átütõs villát.
Mechanikusnál nem volt ilyen gondom (gondolom ott nagyobb a tárcsa, pofa táv).
Szóval hogy a rákba lehet belõni? Tököltem vele eleget.
Köszi:Wf
Írta 2005. szeptember 13. - 08:52
(vagy hogy szokták mondani)
Írta 2005. szeptember 13. - 07:39
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 12. - 22:58
simán jó lesz, csak vegyen elöbb vázat, biciklit, amit akar, utána féket....
Írta 2005. szeptember 12. - 22:56
Az Avid BB mechanikus tárcsafékek megérik?
Vagy inkább nem?
erre mondtam hogy vegye
van vagy 45kiló a srác,szóval nem lesz gond,dhzni meg nem akar,nemfog tulmelegedni
hehe igen az igaz hogy még nincs mire pakolni...
bár én is tul szoktam agyalni a dolgokat
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 12. - 22:47
de:
az ilyen kijelentésekkel meg felejtsd már el az embereket légyszi..
ez nem élettapasztalat kérdése, és nem is bicó kérdése.
hanem egyszerû lenézés.
és jön valaki, aki csóró és simán a porba alázza.
mert ez meg nem a pénzen múlik, azon csak a bringa.
de nem a biciklizés, meg az ügyesség
lol.
Írta 2005. szeptember 12. - 22:42
ez a haverod bekaphatja tövig keresztbe, sznob f*sz hatalmas élettapasztalatával.
Talán akik régebb óta tekernek,versenyekröl ismerhetik,scott fx dh meg monster
F.Szabolcs.talán "kicsit"több életttapasztalat van mint Neked
thez,ne mondj ilyeneket,nem illik a másikra látatlanba mondani hasonlókat
mogyi,vedd nyugodtan az avidod,ha nem jársz hegyre jó lesz az!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 12. - 22:15
ki tart vissza, és kit érdekel ha ez így nemjó?
ha megfog akkor miért kérdezed hogy jó lesz e?
a villa meg max kicsavarodik, de felmegy rá...
te tudod, ez a te dolgod eldönteni.
én hátul mentem nagypizzával elöl meg semmivel... és jó volt, és kiröhögtem azokat akik csodálkoztak hogy ezt mééér... mert miért ne?

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére