Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Erdekes, en emlekszem mikor Jorci Sauh -on Hope fekkel jott amibol folyott az olaj, es meg igy is bikan fogott csak budos volt es fustolt :)

ezt akartam én is írni.
és örült neki, és szerette
és jó volt.
és Dig 130? kg ezt nem kell kifelejteni a történetbõl
engem megfogott az a fék.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

J-re és Digre alapoztam, ezekhez volt szerencsém.

Schladmingban többen mentek Mag-gal és senkinek se volt vele gondja, pedig feltételezem, hogy õk többet fékeztek mint amennyit Te szoktál ott.

Erdekes, en emlekszem mikor Jorci Sauh -on Hope fekkel jott amibol folyott az olaj, es meg igy is bikan fogott csak budos volt es fustolt :)

Amugy amig en Schladmingban voltam es epp ott volt pl. a Mate meg Joda es Kroo -ek, mindegyiknek megsult a Hayes. Foleg a Matenak aki ment is, nem csak ereszkedett ;) Volt ott par fekete tarcsa, meg tarcsacsere is ha jol emlekszem.

Szegeny Minimnek is melege volt neha, de az inkabb az en hibam volt mint a Hope -e ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
J-re és Digre alapoztam, ezekhez volt szerencsém.

Schladmingban többen mentek Mag-gal és senkinek se volt vele gondja, pedig feltételezem, hogy õk többet fékeztek mint amennyit Te szoktál ott.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Hayes-ben meg szerintem már tavaly óta (egyes modelleknél) szinteres pofa van - pld. MAG -, és a jobb fajtákhoz meg gyári betétet csak fémeset vagy félfémeset lehet kapni.

A fémes vagy a félfémes a szinteres, mert most nem ugrik be?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem te mondtad elsõnek,h a Hope nem yó?:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ezt én úgy ismerem, hogy egy Hope nem lehet jó ! :P

Es ennek mi is az alapja? Az hogy Dig nem tudta beallitani a sajatjat, es te meg pont azt problatad ( ha probaltad es nem csak a sirankozasat hallgattad... ) az nem jelenti azt hogy a Hope szar.
Az utobbi par evben volt par fajta Hope fekem, kezdve a regi Enduro 4 -essel, 6Ti, ketfele Mini. Erdekes modon mindegyik jo volt, es nem csak a Janihegyen.

Az nem lehet hogy ti nem tudjatok beallitani / hasznalni a feket rendesen? Tortenetesen arra gondolok, hogy a Hope gyarilag szinteres pofat hasznal, amit uzemi homersekleten kell tartani ahoz, hogy a megfelelo hatasfokot erje el. Aki ezt nem tudja biztositani, annak jobb a gyantas pofa ami Pl. a Hayesben is van. Es bizony a Janihegyen jobban fog a Hayes, Schladmingban pedig megsul, amellett hogy a gyari pofa egy evet sem bir, a Hope -ban pedig min. 2 evig jo.

Nembaj, a tanulsag az, hogy a Hope szar. :-X
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hullámos avid tárcsa nem yócska
keress régit,az viszont nagyon az.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

egy hope nem lehet szar!:P

Ezt én úgy ismerem, hogy egy Hope nem lehet jó ! :P

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
kivetel erositi a szabalyt :P
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

meg mindig szar a hope? kepet mikor kuldesz? :)

egy hope nem lehet szar!:P

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
conor decemberben majd juicy hayes tarcsa kombot probalgatok, remelem szeretni fogjak egymast.

meg mindig szar a hope? kepet mikor kuldesz? :)
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Dig nevében: az teljesen kizárt.

Mer' egy állat vagyok !

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
rob: ha lesz eredmény a hope tárcsa-avid jucy kombó kipróbálásáról, mindenképp közöld az eredményt;)

Dig: az lehet hogy még be sem kopott ez a hope?
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Tudom:) , ezért kérdeztem milyenek az avid tárcsák.

Mondjuk tárcsán nem érdemes spórolni ha újat akarsz, mert nagyon sok múlik a jó féken.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Használtan meg 5 a Hayes, szal csekk apró. ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a felsõ kategóriás sh!mano tárcsák is jók. (xt)
ellenben avid tárcsa 5-8 ezer, hayes 12-16 ezer.... (mérettõl és bolttól függõen)

Tudom:) , ezért kérdeztem milyenek az avid tárcsák.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a felsõ kategóriás sh!mano tárcsák is jók. (xt)
ellenben avid tárcsa 5-8 ezer, hayes 12-16 ezer.... (mérettõl és bolttól függõen)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lx-hez akartam avid tárcsát, de akkor inkább veszek egy hayest vagy xt-t.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
avidom sose volt, de a hayes megazsir volt a formula fékem mellett is, és öcsém xt-je is jól fogott rajta.
most azt akarom megtudni, valy'h hogyan fog az avid fék a hope tárcsán? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Az új Avid tárcsák mennyire jók, mondjuk a Hayes-ekhez képest(hõelvezetésben, kopásban)?

A hayes tárcsa mindenképp a legjobb tárcsák közé tartozik, fõleg a hõtûrés szempontjából.
Én próbáltam egy új Avid tárcsát egy hayes mag-hoz és kriminálisan rossz volt a hõvezetése és semmit sem fogott még bekopás után sem, persze ez a gyengéje terepen jött csak ki. városban nem tûnt fel!
Viszont érdekes módon az Avid tárcsa Avid fékkel, meglepõen erõs és állítólag a tulajok szerint nem jelentkeznek azok a dolgok amiket én az avid+mag kombóval tapasztaltam.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.