Hayes Sole-ról tudtok vmit mondani?Milyen fék?
túra, hobbi CC, dirt felhasználásra teljesen megfelelõ fék.
kemény betét van hozzá -> mindenféle körülmények közé, lassan kopik, nem kell rá költeni ezer évig
Hayes Sole-ról tudtok vmit mondani?Milyen fék?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hobbi 4x versenyzés, meg streetelgetés...
26-ért már féket is kapsz.....a julit felejtsd el sztem...(bár személyesen nem próbáltam) de olyan ember akinek adok a véleményére már igen...egyébként a gyártó is hobbi túra kategóriába sorolja,,,,Hello! Most filózok életem elsõ tárcsafékein... Két lehetõség adott. Elõre egy olajos deore hátra pedig egy magura julie. Vagy pedig elõre hátra a magura. Ez utóbbin csak azért godolkodom mert lehet hogy nem lenne olyan jó a felemás fékkar! Vagy ti mit ajánlotok 25000ft környékén? Ja és a deore használtan lenne 22 a magura pedig 26/db.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
köszi, bár úgy néz ki, mégsem lesz hope fékem..
csak megtudtam némi infót az eddigi életérõl, aztán inkább mégsem
hope 6ti-hoz lehet nálunk kapni boxxi adaptert?
v krauszékat kéne zargatnom?
10e egy szett Goodridge -ert az nagyon olcso ha uj.
Az enyem e+h kedvezmenyesen volt valamivel 30e alatt ~36e helyett.
Mondjuk nekem Hope -hoz valo van es a legdragabb fittinggel, de nem hiszem hogy a sima annyival olcsobb lenne.
Ha Hayeshez jo az enyem, akkor azt oda tudom adni neked mondjuk 25e -ert parban ( vadonat uj, eladtam a bringat mire felszerelhettem volna ), fizetni meg raersz kicsit kesobb is akar.