Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
mûködik deore karral, mert akitõl a Shermant vettem, Õ is Saintet használ deore karral

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
émmá kimulattam magam a #8522-es hozzászólásban, de leoltottak érte...

Aktuális civil

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

kössz, de így fogom megcsinálni: 203-as Hayes tárcsa + Saint féknyereg + Deore fékkar

Milyen fékcsövet?!

nem is tudom, biztos, hogy jó a saint fék a deore karral ? :D
vagy a gyárit, vagy ha miller frírájd arc vagy, akkor goodridge, vagy ha találsz valahol a szekrény alatt, akkor fémes xt
iljics: én nem tudok németül, elmondanád mi olyan vicces :confused:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Aki akar röhögni annak itt egy teszt német módra: http://www.mountainb...il.php?id=75762 :)

Megértem a derültséged okát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Aki akar röhögni annak itt egy teszt német módra: http://www.mountainb...il.php?id=75762 :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

a fecskendõnél (~20 Ft volt a patikában) + müa. csõ (~15 Ft autósboltban) lowbudgetebb megoldást nehezen tudok elképzelni
persze aki raj az megveszi a shitmano légtelenítõ kittet 15 ezerért

Jaja, en is patikaban vettem. Ket fecskendot, egy nagy ( 100 milis talan ) egy kicsi ( 25 mili koruli ) es vettem egy infuzios tasakot :D Ahoz jar a muanyag ( gumi? ) cso, ami pont ramegy mindket fecskendore, csak meretre kell vagni, mert vagy egy meternyi cso jar hozza. Es kesz is a legtelenito szett. A Nagyba felszivod az olajat, catlakoztatod a fektestre, kinyitod, nyomod az olajat, felul pedig miutan leszedted a kupakot, a kicsivel lehet szepen leszivni, mielott kifolyik. Ket ember gyonyoruen meg tudja csinalni, es jobb lesz mint ujkoraban, olajveszteseg nelkul ( szinte, mert valamenni mindig megy melle :- )

Rob, igy kep alapjan nem tudom megmondani mi a bibi, latni kene.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
kössz, de így fogom megcsinálni: 203-as Hayes tárcsa + Saint féknyereg + Deore fékkar

Milyen fékcsövet?!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a zogginak kis centerlockja van, a saintnak nagy. (mármint a tárcsának)
nagy centerlockos agy és nme sh!mano: hügi freeride
kis centerlockosban jó a zoggi, de ahhoz akkor az eliksz nagypizzáját kell megvenni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
zoggie-is van, meg hone, meg alivio, meg lx, de hogy hol ?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
kössz, úgy néz ki összerakok majd késõbb egy jó kis saintet deore karral... sainten kívûl lehet kapni center lockos agyat? az érdekelne, hogy hol, mert sürgõs lenne (lehetõleg Pécsen)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
majd jól bannolnak a modik ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem csak a magurán nincs légtelenítõcsavar alul, sok más féken sem. (bár a magurának annyi elõnye van, hogy ott a hely megvan, csak egy buta hernyóimbusz zárja el az olajat)

vole: csináltam képet, hogy lássad mirõl van szó. KÉP
ez a bal szár belseje szétszedve. megfigyelhetõ, hogy az aljában egy kevés gumi még megvan, de durván 2/3-án már hiányzik. olyat keresek... éppen elég hely van, hogy szivárogjon az olaj, és ha valaki felkoppantja, akkor egyenesen ömlik kifelé.
közben rájöttem, hogy ez itt offtopic, de már leirtam, szóval bocsi :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a fecskendõnél (~20 Ft volt a patikában) + müa. csõ (~15 Ft autósboltban) lowbudgetebb megoldást nehezen tudok elképzelni
persze aki raj az megveszi a shitmano légtelenítõ kittet 15 ezerért
aki meg magurát, az kénytelen megvenni, mert nincs rajta feltöltõcsonk (vagy esztergáltat)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a saint jó :) elcsének hayes tárcsával volt/van(?) és atomübermegazsir. persze nem hope, cserébe kényelmesebb a fékkarja.
az enyémrõl még nem tudok érdemben nyilatkozni, tekintve hogy az elsõ éppen olajos :D a hátsó meg bekopóban van.
endroo: akinek nincs fecskendõje, annak marad ez a lowbudget megoldás, hogy felülrõl. de alulról átmosni a rendszert tényleg tisztább és biztonságosabb.

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Szia!

Remélem ez csak poén volt és megnézted a részletes leírást is, rá kell kattintani az egyes típus nevekre! :cry:

A nagyon jó, kiváló, az már a végeredmény!!! Nem maga a teszt. :)

Luki

fúú. ilyen tesztet én is csinálok.
Hayes - nagyon jó
Hope - kiváló
Saint - nagyon jó

na, tetszett?

I'll Be 6 If U'll Be 9!
http://picasaweb.google.com/lukiboy

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fúú. ilyen tesztet én is csinálok.
Hayes - nagyon jó
Hope - kiváló
Saint - nagyon jó

na, tetszett?

Aktuális civil

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
A belinkelt teszt szerint is elég jó.

Luki

Légyszi írjatok Saintrõl!

I'll Be 6 If U'll Be 9!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
jó (bocs de nem tudok rosszat mondani)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Légyszi írjatok Saintrõl!

lukiboy

lukiboy

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok!

Ez egy idei "tudományos" tárcsafék teszt, németül van!

http://www.mountainb...il.php?id=75762

Én fõleg ez alapján választottam a 2005-ös Magura Louise FR-t az új mountimra.

Mit szóltok?

Luki
I'll Be 6 If U'll Be 9!