Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Kár. Na mindegy, majd intézek vmit. Ha valami értelmes dolog sül ki belõle akkor azt megosztom veletek.
1.fázis: alsógatyák begyüjtése
2.fázis: ?ö?ö?
3.fázis: a nyereség!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kétlem, hogy a 6 lyukas (nem centerlockos) xt tárcsa 203-masban 5 ezer lenne.... 12 meg kifejezetten olcsó, hayes ennyi, formula, magura több. egyedül a saint olcsóbb, de az centerlockos.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
200-as tárcsa 5e-ért? Hol?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob: és iljics mennyiért hoz fékbetétet? 12 ezer egy tárcsáért, mert nem jó az 5 ezres XT tárcs pff ;)

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
A srác ingyen csinálná. Egy próbát megér. Nem? Ha nem válik be akkor marad az új.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem tudom, mennyi kell a mintához. én mindenesetre nem vállatam be.
minek amugy is, mikor 12 ezerért hoz iljics hope tárcsát, grimeca meg még olcsóbban van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
A síkbaköszörülésre nekem is felhívták a figyelmem, a srác azt mondta azt is elintézi. Van egy régi magura tárcsám abbõl ki lehetne szedni hogy mibõl van anélkül hogy tönkretennék?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és majd sikköszörültetni is fogja?
nekem vágtak lézeren féktárcsát, egy kalap sz*rt nem ér. szerintem nem lehet olyan anyagot beszerezni, amibõl jó használható tárcsa lesz.
persze ha valaki beáldozna egyet, és elvitetnénk elemeztetni, hogy mibõl van, akkor talán lehet, hoyg lehetne rendelni valahonnan, de ez többe van, mint 3 új hope tárcsa.

lehoczki

lehoczki

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
A féktárcsákat milyen acélból gyártják? Van egy srác aki csinálna nekem, csak azt kell megmondanom hogy milyenbõl kellene.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob: elvileg ugyanolyan, az xt, xtr, saint biztosan. a nem monobodysok meg nagy valószínûséggel

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
rob:ebc vagy gyári shimano betét, mást csak akkor érdemes ha nagyon nincs pénzed de szerintem a betét az pont egy olyan dolog amin nem szabad spórolni hanem meg kell venni a lehetõ legjobbat.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha már itt tartunk, a betét csak nem akarja az igazat a saint-ben. szóval milyen lehetõségek vannak ennek cserélésére? mármint árban... gyapinál mindig volt egy halom féle utángyártott olcsó betét, csaknem emléxem a nevekre. a mostanira valami "m06" vagy miaszösz van ráirva, szerintem szinteres.
és mégegy: ugye lx/xt/xtr/saint/hone nagyjából mind komptibilis? (na jó, ha az xtr nem, akkor nincs nagy gáz :))

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
deore 525-be keresek fékbetétet, csak azt nem tudom hol van legnagyobb esélyem megvásárolni. Mert hát vidéki vagyok messzirû, lés a napokban megyek pestre, csak nem akarok 20 boltot végigjárni emiatt. Meg melyik a legjavasoltabb betét ebbe a fékbe, ami nagyot fog és soká bírja. Úgy tudom hogy az arany EBC. Kapok ilyet valahol csak úyg bemegyek és megveszem, vagy rendelgetni kell az illesmit?
Minden hepe után jön egy hupppa !!!
Honk!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Akkor sram.com+biker.hu...
Köszike

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Hát szerintem ha mechanikus, és jó féket akarsz, akkor nincs nagy variációs lehetõség. A varázsszó: Avid:)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Üdv,

találok valahol egy összehasonlítást a bowdenes tárcsafékekrõl? Nem tudom átolvasni a 207 oldalt, viszont benneteket sem szeretnélek nyaggatni...
Egy jó ár-érték aránnyal rendelkezõ típust keresek ami mûködtethetõ pl. egy Sram 7.0 karral is...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ez az anyacsavaros alatetezes mennyire megbizhato? :-/ mert most jo meg miden, de nem fog elmozdulni vagy valami?....kicsit hulyen is nez ki :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
1:ha te azt modulációnak hívod, hogy a kar kimozogja, ha behúzod, hát:-)
2: látszik az írásodon!:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nme gey nagy eresztés az...

anyi hogy a modnuláció lehet más mert a müanyag más érzetet ad mint a fém..

most valmi brutál korn,soulfly,coal chamber,sepultura,pantera cuccot hallagtok...
kemény :)

hehe

csak nem akartam hogy ugy le legyen a cucc téve..

irás mst (is)azért fura mert ball középsõ ujam be van kötve és kicst vastagabb mint szokta...

;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
értem, köszi;)
Autist Team:)