Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
6196 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Melyik jobb tarcsa,a Hayes,vagy a regi XT?Ahogy visszaolvasgattam sokan a Hayest tartjak etalonnak.XT ehhez kepest milyen?

xt féket láttam már hayes tárcsával, de hayest xt tárcsával még sose...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sárga ebc hol mennyi?
- iljics?
- gyapi?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Melyik jobb tarcsa,a Hayes,vagy a regi XT?Ahogy visszaolvasgattam sokan a Hayest tartjak etalonnak.XT ehhez kepest milyen?

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 hozzászólás
Szervusztok.

Van valakinek tapasztalata, hogy a Magura Clara fék rendszeresen ereszti az "olajat", vagy csak én szívok? Mindig levegõs lesz, és nem igazán találom, hogy hol szívárog... Mondjuk, csak az elsõ játszotta ezt, de BükkM-on koppant a fékkar a kormányon...
Tipp? Ötlet?

Ahoy: Nemfáj
Nemfáj voltam, tisztelettel!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Köszöntem, holnap sort is kerítek a beszerzésére.

Na jóccakát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
erõsség szerinti szinskála van, a leggyengébb minden erõlködés nélkül oldható, a legerõsebb ragaszt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Loctite-ot eddig csak ragasztóként ismertem. Az általad említett anyag által létrehozott "kötés" a késõbbiekben egyébként oldható valahogy.

U.I.
Mindenkinek köszöntem a gyors segítséget.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem van loctite, az épp olyan, mint az ajakrúzs: kicsi hengeres tubusban, zsirszerû, kenhetõ. csavar/csapágy szaküzletben biztos van.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én probáltam anno tárcsát csinálni de nem lehet beszerezni az anyagot hozzá...
Jól néz ki de fel nem raknám. Anno Zollénak elcseszett egy majdnem új fékbetétet.
Arról nem is beszélve, hogy a lézernek elég nagy hõbevitele van ebbõl kifolyólag hullámos lesz mint a vidámparki :D
Disznek csinálok bárkinek...... Persze nem jövedelemszerzés céljábol( kékcsillagosoknak szól és kedves Zorg úrnak)
valeria victrix: Loctite és szép kék folyékony . Vigyázz kevés kell belõle!!!!!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A korábban már többször emlegetett csavarrögzítõ anyagot milyen üzletben érdemes keresni?

Egyébként ez pontosan mi? Folyadék, vagy valami szilárd, zsírszerû anyag?
Sajnos nekem is a Hayes-hez kell (a szintén többször említett "szériahibájához")

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
majd akkor jön rá, amikor nem fog fogni rajta a fék, mint az enyémen, és ráadásul sikít is :)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a saintel ezerszer jobban jártál...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

A srác ingyen csinálná. Egy próbát megér. Nem? Ha nem válik be akkor marad az új.

Megér egy próbát, és gondolj majd erre amikor szétrobban a tárcsa mert sz.r anyagból van és nem bírja !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob: na ja aztán meg szívnád a vérünket, hogy jaj jaj nem tudom légteleníteni. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem sok a 4 ezer fékbetétért, csak gondoltam nem hozok feleslegesen megalapozatlan döntést. amugy ha tudodm, hogy a jucy 7 ilyen olcsó lesz idén, most nem saint fékem lenne....

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
rob: koolstopot érdemes még venni, a betét ugyis kopó alkatrész. ebben digel nem egyerik a nézetünk, de nem is baj. nekem a hayes koolstoppal bõven jó volt és húzott vagy fél évet. a gyáris hayesen meg 1,5 nap után látszanak a kopás elsõ jelei... persze ebc a legjobb

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Akkor írok neki privit...
Thx.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
elvileg a Bike Support. Móricz Zsigmond körtérnél.
gyakorlatilag meg iljics:-)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hope-ot forgalmaz kishazánkban valaki?
Mini Mono?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob: a 160-ast vettem 4e körül az ebikeon, a 203-as meg ugye más forrásból van.
nem azon akadtam ki, hogy 12e mert annyiért tényleg olcsó, hanem hogy valakinek tárcsáért nem sok a 12e, betétért meg sok a 4e :P