Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek
Írta 2005. szeptember 14. - 09:21
nem ezalapján mérjük a fékerõt
Írta 2005. szeptember 14. - 09:18
Üdv!
Valakinek vannak tapasztalatai a Diatech Anchor fékkel kapcsolatban?! Rosszat , jót minden tapasztalatot írj pls!
mivel nem vagyok túl súlyos (55) ezért igazából az érdekelne hogy mennyire lehet finoman szabályozni , és mennyire idõtálló darab.
Elõre is köszi!
Van tapasztalat!
Fog mint a disznó, de komolyan hatalmasat harap, síkúton, ha gyorsan mész is talán megfog. De! Hegyrõl lefelé ne sokat várj tõle, tegnap is már kínomban kinevettem, 1km lejtõzés után a végére elfogyott, valahogy talán felmelegszik, rossz lehet a betét összetétele nem is tudom, a lényeg, hogy ne várj tõle sokat. Pedig, 185mm-es tárcsával használom elõl. 62kg a súlyom a bringa olyan 18kg lehet...
Konklúzió: ne vegyél ilyet
ja ha vizet kap, brrrrrr....
Írta 2005. szeptember 14. - 07:23
akár egy deore 525öt, vagy avidot, még azisjobb
vendég_galuska_*
Írta 2005. szeptember 13. - 22:38
Üdv!
Valakinek vannak tapasztalatai a Diatech Anchor fékkel kapcsolatban?! Rosszat , jót minden tapasztalatot írj pls!
mivel nem vagyok túl súlyos (55) ezért igazából az érdekelne hogy mennyire lehet finoman szabályozni , és mennyire idõtálló darab.
Elõre is köszi!
Vannak . . . Ha visszakeresel, talán meg is találod a hozzászólásomat. A lényeg: A te 55 kg-hoz tuti elég, mert az én mázsám alatt is fog mint az állat, ezzel nálam semmi gond nem volt. Viszont idõnként szorul. Már háromszor voltam vele a mûhelyben, de most sem az igazi. Holnap szétszedik, takarítás, stb. de egy két hónapos, nem extrém terhelt féktõl többet várnék. Jövõre csere Hayes-ra.
Egyébként tegnapelõtt annyira beszorult, hogy le kellett szedjem és úgy gurultam el a szervízbe. A felállított vasat a budai kerékpárút mentén, a görzernáltól nem messze kb. fél óráig b***tattam, ezalatt elment mellettem legalább 20-25 bringás (ha nem több, nagy volt a forgalom), de egy se kérdezte meg: Mi a gond, nem tudok segíteni? Pedig most nem is vagyok kopasz . . . Én meg a túrákon hülyén integetek a többi biciklisnek, idiótán arra gondolva: egy csapat vagyunk. NA mindegy, ez úgyis OFF.
Írta 2005. szeptember 13. - 21:35
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. szeptember 13. - 20:45
van akinek tetszett, én nekem csak nagyon negatív tapasztalataim voltak vele!
ha teljes áron veszed, akkor: érdemes egy hayest, xt-t, deore-t venni az apróból ennyiért!
Írta 2005. szeptember 13. - 16:44
Elõre is köszi!
Írta 2005. szeptember 13. - 11:32
Írta 2005. szeptember 13. - 11:31
Írta 2005. szeptember 13. - 11:29
attól van hogy csavarodik a hátsórész
Írta 2005. szeptember 13. - 11:25
nekem egy Trek 600 DISC keróm van, és a hátsó tárcsafékkel van egy kis problémám. idõnként a hátsó tárcsa súrlódik valamihez. de nem folyamatosan, csak amikor épp "rájön". mitõl van ez, és mit ellene tenni?
elõre is köszi
Írta 2005. szeptember 13. - 10:09
meghúzod egy picit a csavarokat, úgyhogy kézzel tudd állítani, de magától ne másszon el, majd belövöd középre, meghúzod izomból, húzkodod a fékkart, ésha minden klappol, úgymarad, ha nem akkor megin jáccadozás
Írta 2005. szeptember 13. - 09:58
WTB agyak, Black 100 villa.
Ugye nem mondjátok hogy vegyek új agyat, meg átütõs villát.
Mechanikusnál nem volt ilyen gondom (gondolom ott nagyobb a tárcsa, pofa táv).
Szóval hogy a rákba lehet belõni? Tököltem vele eleget.
Köszi:Wf
Írta 2005. szeptember 13. - 08:52
(vagy hogy szokták mondani)
Írta 2005. szeptember 13. - 07:39
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 12. - 22:58
simán jó lesz, csak vegyen elöbb vázat, biciklit, amit akar, utána féket....
Írta 2005. szeptember 12. - 22:56
Az Avid BB mechanikus tárcsafékek megérik?
Vagy inkább nem?
erre mondtam hogy vegye
van vagy 45kiló a srác,szóval nem lesz gond,dhzni meg nem akar,nemfog tulmelegedni
hehe igen az igaz hogy még nincs mire pakolni...
bár én is tul szoktam agyalni a dolgokat
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 12. - 22:47
de:
az ilyen kijelentésekkel meg felejtsd már el az embereket légyszi..
ez nem élettapasztalat kérdése, és nem is bicó kérdése.
hanem egyszerû lenézés.
és jön valaki, aki csóró és simán a porba alázza.
mert ez meg nem a pénzen múlik, azon csak a bringa.
de nem a biciklizés, meg az ügyesség
lol.
Írta 2005. szeptember 12. - 22:42
ez a haverod bekaphatja tövig keresztbe, sznob f*sz hatalmas élettapasztalatával.
Talán akik régebb óta tekernek,versenyekröl ismerhetik,scott fx dh meg monster
F.Szabolcs.talán "kicsit"több életttapasztalat van mint Neked
thez,ne mondj ilyeneket,nem illik a másikra látatlanba mondani hasonlókat
mogyi,vedd nyugodtan az avidod,ha nem jársz hegyre jó lesz az!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 12. - 22:15
ki tart vissza, és kit érdekel ha ez így nemjó?
ha megfog akkor miért kérdezed hogy jó lesz e?
a villa meg max kicsavarodik, de felmegy rá...
te tudod, ez a te dolgod eldönteni.
én hátul mentem nagypizzával elöl meg semmivel... és jó volt, és kiröhögtem azokat akik csodálkoztak hogy ezt mééér... mert miért ne?