Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6196 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
1.67-tel ;) szóval fékerõben nincs gond a srammal sem de a kivitelezés minõsége hagy némi kivánnivalót maga után.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
az mennyivel jobb mint a sram?
Mert arról mondjuk eddig szinte csak jókat hallottam(525rõl)
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kettõ közül 525 inkább

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 posts
Hellosztok

Szertnék tárcsaféket venni és kettõ között hezitálok. Az egyik egy sram 9.0 a másik egy deore 525 az áruk naggyából ugyan annyi, és ha már kicsit többért tudok jobbat venni akkor inkább azt venném meg. csak a sramról jót is és rosszat is hallottam ezért kérem a segítségeteket.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
kárlenne.

vmi rosszúl van feltéve/csavar nincs meghúzva eléggé.

vagy a gyorszár. próbáld meg szorosra húzni a gyorszárat.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Megcsináltam a féktárcsa csavarhúzós visszagörbétítését. Nos jó lett, egésszen addig amíg nem fékeztem vele erõteljesen. Ha jobban nyomom neki egybõl visszaáll a tojás és valahol hozzáér a fékpofához. Már látom, hogy ebbõl tárcsa csere lessz.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

joda: köszi, de nem pesti vagyok.... egyenlõre azt se tudom, bbb-t hogy szerzek, nem azt, hogy gulyást hol lelem fel
edit: az emilcímét tudom, de attól tartok azzal nem sokra megyek

Tegnap voltak itt n alam a Hutival, ha szoltal volna hozatok vele EBC -t. Mosma` mindegy :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha más nem, lehozza egyszer ide szolnokra :) mindegy. ezt megdumálom vele.
amugy hátsó fékbe keresem a betétet, mert az elsõbe áttettem a hátsót, összekopott, és állatul fog. hátra meg végül is amilyen parázós vagyok ugyis blokkolóra fékezem a kereket, és ahhoz egy egyszerûbb is jó :D (meg amennyit megyek vele :D)

amugy is (számítógép)egérre kell a pénz. meg hajtókarra.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
rob: írj mait Misinek, biztos össze tudnál vele futni ha kell EBC, kérdezd meg mennyiért és mik vannak, egyébként a velvartban minig fellelhetõ.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
elsõ körben csak meg kellene húzni az összes tárcsatartó csavart.

joda: köszi, de nem pesti vagyok.... egyenlõre azt se tudom, bbb-t hogy szerzek, nem azt, hogy gulyást hol lelem fel ;)
edit: az emilcímét tudom, de attól tartok azzal nem sokra megyek :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ésszel!
inkább elõtte kézzel próbáld viszahajlítani, de óvatosan!
Autist Team:)

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
200-as Hayes, ha jól tudom. Most vettem a bikeot és ma voltam kint vele elõször. Mivel használtba vettem és ez az elsõ ilyen jellegû montim ezért nem nagyon vok tisztában az alkatrészekkel!! Azt tudom, hogy 05 Shimano LX a fékek meg talán a váltó is (ami nem mûködik, szintén 1délután alatt nulla). Meg a nagyobb részek típusát tudom.

Holnap megpróbálom a csavarhúzós balhét.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
milyen tárcsád van?
Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, nekem még nem lett rosszabb.
Ha nagyon üt akkor kicsit húzol a tárcsán ott ahol beleér.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Beállítással nincs gond (ma hoztam haza a szervízbõl).
És ha nem nyúlok hozzá akkor egyre csak rosszabb lesz? Érdemes lecserélni ez miatt a féktárcsát?
Bocsi a bugyuta kérdésekért, de nem tudom visszaolvasni a 2000db hsz-t.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Odaütõdik valamihez, kopik a betét, nincs jól beállítva,...
Ha nagy a tárcsán a deformáció akkor kézzel,csavarhúzóva visszafeszíted "normálállásba" aztán csá...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

dj_sunny

dj_sunny

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Most váltottam tárcsás bike-ra. Viszont van egy tojás a féktárcsában. Na ez eddig rendben. egy ponton éppenhogy hozzáért a fékpofa, de nem állt meg a kerék he felemeltem és megpörgettem. Mentem vele egy délutánt, semmi komolyabb max. fél méter letörés volt. Este megpörgetem a garázsban a kereket és forgott 2kört majd megállt. A féktárcsa már annyira hozzáér a fékpofához. Kérdésem: mitõl mehet ez végbe egy délután alatt, és mi a megoldás?
Elõre is köszi a segítséget.Thx

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
BBB nem rossz, kint schladmingban elfogyott a gyári betétem elöl-hátul és azt raktam be. Elég jó bírta.
Most zöld EBC elöl, maradék BBB hátul. Azért ha van rá lé akkor érdemesebb megvenni az ebc-t, lényegesen nagyobb fékerõ, és talán tartósabb is.
EBC-t meg Gulyás Misinél kaphatsz, van nála kartonszámra.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
közben megvan a delikvens: bbb fékbetét, 3050 huf. hátra nagypizzához alég lesz, ugyis csak elkopik az is. (mint egy ebc)
mostmár csak az a kérdés, honnan szerzek egyet, mert az itthoni bolt nincs kapcsolatban a pacific cyclessel :(
ötlet?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tehát igen.

tam: mutassak képet, hogy bepótold ezt a lemaradásodat?:-)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
...tehat Hayes? :)