Remélem, nem fog esni.
LOL - nem én mondtam! :afro:
Idõpont: 2005. június 8.,szerda (Medárd napja), 18 óra.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
:love:
Legyen mindenkinek szép napja,igyatok sok vizet nehogy kiszáradjatok!
SZIASZTOK!
És te hogy lenni?
Hogy vagytok topic-tagok?
No para, néhány millió év alatt úgyis lebomlikMi a helyzet "világmegmentõbrigád"?még mindig jégkockákat dobáltok az utcán hogy lassítsátok a globális felmelegedést...
:):)EMBEREK,ma nagy hibát követtem el,mert szemeteltem(2 db apenta-ás flakon hajítottam el)de hát nem volt idõ megálni egy szemetes mellett,mert versenyen történt az eset.Remélem elnézitek ezt nekem most
Nem hinném hogy ilyesmi kiderült volna...A szélerõmüvekhez annyit, hogy az atomenergiáról az 50-es években azt tartották, hogy a legtisztább és legjobb energiaforrás. Aztán kiderült, hogy nem...
azért én nem szivesen nézném a visegrádi panoráma kiegészíteseként az erõmûvet..alapban beteg ötlet volt...egyébként mikor már elálltunk a megépítéstõl az igazi hiba állítólag az volt hogy a dunakiliti tározót nem helyeztük üzembe ami kész volt ,mert akkor a szlovákok nem tudták vón megcsinálni az elterelést... (ne kérdezd meg mért, 1x 1 mérnök elmagyarázta, csak én meg nehezen fogom fel és könnyen felejtek), energiában nem sokat nyertünk volna vele.Részemrõl inkébb vízierõmû Nagymarosnál, mint széntüzelésû bárhol, esetleg még egy Paks. Egyébiránt eme vízierõmû nem felépítése nagyságrendekkel nagyobb ökológiai , és anyagi kárt okozottaz országnak,mintha megépült volna.
Na most ezért lehet, hogy utálni fogtok......