Na látod, az a baj, hogy mindenki igy gondolkodik:
- én már úgyse fogom látni, csak az unokám, szegény (nem túl õszinte átérzéssel)
- mindenki vár arra, hogy Valaki csináljon valamit (namost ha csak mindenki annyit tenne, mint te vagy én, máris ezerrel tovább tartanánk, ha hiszed, ha nem)
Éppen ezért, ez egy olyan, mint egy hittéritési akció. Nem sok értelme van, de a cél itt nem a "sok értelmen" van, hanem az "iciri-piciri értelmen". Mert ha csak egyetlenegy embert is megérint a mondandójával, az már siker és jó. No pontosan igy állok majd én is hozzá. Nem azt várom, hogy mindenki elolvassa, és elkezd hullámozni, hogy "yee" meg "nahát tényleg". Az én célom az, hogy legalább egy embert megérintsek majd a topikkal, s hogy legalább tudatalatti szinten megérintsem az emberek érzéseit, lelkét, legalább egy iciripicirit.
Muszáj kiadnom magamból a bennem tobzódó érzéseket, véleményt, és nem érdekel, hogy van-e ÉRTELME VAGY SEM!!!
Uff
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.