csak nemtom hogy van pofája egy senkiházi amerikának ill aki ezt csinálja eljátszani
kik õk?
senkik. nagy orral valakinek képzelik magukat, és sajnos meg tudják ezt csinálni:-(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Globális felmelegedés
Indította
lensver
, 2005. január 25. 18:04
Írta 2005. szeptember 02. - 22:42

Írta 2005. szeptember 02. - 22:41

üzlet
van nekik ~1 évre elegendõ raktáron
+ irak, szaud arábia, kuvait kormánya mind bush puszipajtása
ergo kb azt csinálnak amit akarnak
és rohadt nagy üzlet van emögött
van nekik ~1 évre elegendõ raktáron
+ irak, szaud arábia, kuvait kormánya mind bush puszipajtása
ergo kb azt csinálnak amit akarnak
és rohadt nagy üzlet van emögött
Autist Team:)
Írta 2005. szeptember 02. - 22:40

vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 02. - 22:39

Nemcsak hogy benzin-t használnak...
nemcsak hogy sokan vannak...
de marha nagy fogyasztású autókkal...
ezek után a minimum hogy vesznek vmi kisebbet:)
nemcsak hogy sokan vannak...
de marha nagy fogyasztású autókkal...
ezek után a minimum hogy vesznek vmi kisebbet:)
Írta 2005. szeptember 02. - 22:38

aztnemtom mér csinálják ezt bushék
mert még nem fogy a benzin
mi a fasz ez a kavarás
komolyan nem értem
van sok sok sok van
csak valamiért visszatartják hogy kavarják a szart
mert még nem fogy a benzin
mi a fasz ez a kavarás
komolyan nem értem
van sok sok sok van
csak valamiért visszatartják hogy kavarják a szart
Írta 2005. szeptember 02. - 22:37

Szerintem ami most a világban történik az csak a kezdet. Egy katasztrófasorozat kezdete. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy jönni fog még néhány olyan dolog - még a mi életünkben - ami még az amcsikat, de még a magyarokat is arra kényszeríti majd, hogy ne benzint vegyenek és kezdjenek áttérni más technológiákra.
Pl.most a hirekben azt irják, hogy Amerika déli államaiban qva drága lett a benzin, továbbá szinte nem is lehet kapni, ahol meg lehet ott keveset és hatalmas sorokban állnak érte az emberek!
Tegyük fel, hogy ez a helyzet egy idõ után elmúlik. De tegyük fel azt, hogy ennél jóval nagyobb válságok is jönnek majd. Az emberek nem fogják tudni kifizetni a benzint. Mert ha hiszitek, ha nem, Usában rengeteg a szegény ember. Nem azért jár mindenki autóval, mert olyan Qva gazdagok, hanem mert ott marha olcsó volt a benzin is meg a kocsik is.
Az egyre növekvõ igények pedig arra fogják ösztönözni a multivállalatokat is, hogy fektessenek bele valami újba, valami másba, mert az üzlet már abban lesz.
Pl.most a hirekben azt irják, hogy Amerika déli államaiban qva drága lett a benzin, továbbá szinte nem is lehet kapni, ahol meg lehet ott keveset és hatalmas sorokban állnak érte az emberek!
Tegyük fel, hogy ez a helyzet egy idõ után elmúlik. De tegyük fel azt, hogy ennél jóval nagyobb válságok is jönnek majd. Az emberek nem fogják tudni kifizetni a benzint. Mert ha hiszitek, ha nem, Usában rengeteg a szegény ember. Nem azért jár mindenki autóval, mert olyan Qva gazdagok, hanem mert ott marha olcsó volt a benzin is meg a kocsik is.
Az egyre növekvõ igények pedig arra fogják ösztönözni a multivállalatokat is, hogy fektessenek bele valami újba, valami másba, mert az üzlet már abban lesz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. szeptember 02. - 22:37

ja értem én
de nekem kell a kocsi
és 150ér vettem
nem 5 milláér egy ilyen akármit.
érted...
nem mindeki teheti meg hogy ennyiért vegyen autót... SÕT!
de nekem kell a kocsi
és 150ér vettem
nem 5 milláér egy ilyen akármit.
érted...
nem mindeki teheti meg hogy ennyiért vegyen autót... SÕT!
Írta 2005. szeptember 02. - 22:35

thez az 5 millát nyugati viszonylatban értem hogy nem sok
meg úgy, hogy nem lényegesen drágább ez a technológia mint a hagyományos
szal érted;)
meg úgy, hogy nem lényegesen drágább ez a technológia mint a hagyományos
szal érted;)
Írta 2005. szeptember 02. - 22:34

ez a hibridautó kérdés érdekes. Európa szerintem jó úton halad,sok országban támogatják pl. a toyota prius vásárlását,vagy fenntartását,ami ugyebár az elsõ sorozargyártású hibrid. (mondjuk semmivel sem fogyaszt kevesebbet,mint egy jó benzines:) )
De a kocsi egyre népszerûbb, így más autógyárak is fejlesztenek, szal jó lesz ez. De ehhez kell az európai ember hozzáállása is, képes áldozatot hozni(magasabb vételár) a környezetéért.
Ez az ami az amcsik többségébõl, a kormányukról nem is beszélve, hiányzik.
Elõbb-utóbb csúnya pofáraesés lesz a véve ennek, de a tré az,hogy mi is meg fogjuk érezni rendesen.
Már az a tény kongatja a vészharangot szerintem, hogy a 7en többszörösére emelkedtek a tankerek szállítási tarifái az usa és európa között. Annyi olajat (benzint)vesznek európából, mint eddig soha.
De a kocsi egyre népszerûbb, így más autógyárak is fejlesztenek, szal jó lesz ez. De ehhez kell az európai ember hozzáállása is, képes áldozatot hozni(magasabb vételár) a környezetéért.
Ez az ami az amcsik többségébõl, a kormányukról nem is beszélve, hiányzik.
Elõbb-utóbb csúnya pofáraesés lesz a véve ennek, de a tré az,hogy mi is meg fogjuk érezni rendesen.
Már az a tény kongatja a vészharangot szerintem, hogy a 7en többszörösére emelkedtek a tankerek szállítási tarifái az usa és európa között. Annyi olajat (benzint)vesznek európából, mint eddig soha.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 02. - 22:32

Most hallottam... LOL
ha még egy picit felmegy a benzin ára az lesz mint 73-ban...
Ugye USa-ban gallonban mérik a benzint...és nem szoktak hozzá a magas árhoz... eddig centek voltak... /gallon..
de ezt már nem tudja mutatni a kijelzõ!!!
a $-t... 1$(gallon
ekkor váltanak át literre (1gallon kb 4 liter ha jól tom) --> megint centben megy... ha nem megy még feljebb a benzin ára:) 0.25cent/liter

micsoda kavarás!!!
ha még egy picit felmegy a benzin ára az lesz mint 73-ban...
Ugye USa-ban gallonban mérik a benzint...és nem szoktak hozzá a magas árhoz... eddig centek voltak... /gallon..
de ezt már nem tudja mutatni a kijelzõ!!!

ekkor váltanak át literre (1gallon kb 4 liter ha jól tom) --> megint centben megy... ha nem megy még feljebb a benzin ára:) 0.25cent/liter

micsoda kavarás!!!

Írta 2005. szeptember 02. - 22:26

addigis van idejük fejleszteni.
de most komolyan
tudom, ez a rossz felfogás
magyarország vesz mind priust(a büdös életben nem lesz ennyi pénzem autóra - 6-7-8 éven belül) attól még a kedvenc beltenyészet amerikánk sosem fog lemondani a benzinrõl(mi sem, csak tegyük fel)
csak akkor fogunk felfigyelni, ha elfogyott vagy kifizethetetlenül drága....
evvan
5 millió egy autóért? g*cisok.
abból kapok majdnem fullextrás rendes autót, vagy egy kevésbbé luxus drágát....
de most komolyan
tudom, ez a rossz felfogás
magyarország vesz mind priust(a büdös életben nem lesz ennyi pénzem autóra - 6-7-8 éven belül) attól még a kedvenc beltenyészet amerikánk sosem fog lemondani a benzinrõl(mi sem, csak tegyük fel)
csak akkor fogunk felfigyelni, ha elfogyott vagy kifizethetetlenül drága....
evvan
5 millió egy autóért? g*cisok.
abból kapok majdnem fullextrás rendes autót, vagy egy kevésbbé luxus drágát....
Írta 2005. szeptember 02. - 22:24

meglehet, itthon nem nagyon láttam, ausztriában ~3hete láttam egyet élõben.
az a 4-5milla egyáltalán nem sok érte
az a 4-5milla egyáltalán nem sok érte
Írta 2005. szeptember 02. - 22:22

1 idõben úgy emléxem volt magyar ára, most nem tom, gondolom ha forgalmazták is 0 darabot adtak el nálunk...kicsit duva ami ott megy
a fosztogatókat lelövik kérdezés nélkül, fegyveres utcai harc meg ilyenek
amúgymeg:
toyota prius
rég sorozatgyártásban van, és nem is egetverõen drága
csak itthon sztem nem lehet kapni, külföldön(nyugaton) már láttam
ha meg egyszer elfogy az oil a multik szépen elöszedik a ládafiából, a még idõben felvásárolt, ill egyéb módón hamvába ölt találmányokat az altrnatív hajtási modozatokat illetõen és majd még egy ideig a világ megmentõi szerepében is tetszelegnek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 02. - 22:20

new oearlans?
mondjam hogy ezt is megérdemelték?
másoknak szítjáûk az ilyen dolgopkat, most velük is megesik egy kisebb katasztrófa, és ami lol, AMERIKAI ÖL AMERIKAIT
idióták.
mondjam hogy ezt is megérdemelték?
másoknak szítjáûk az ilyen dolgopkat, most velük is megesik egy kisebb katasztrófa, és ami lol, AMERIKAI ÖL AMERIKAIT
idióták.
Írta 2005. szeptember 02. - 22:18

brain drain
de a kutatók úgyis külföldi származásúak nagyrészt;)
sztem meg fogják oldani ha már õk is érezni fogják hogy nem megy ez így tovább
ehunvane:
http://www.toyota.com/prius/
$21,275 MSRP
nem drága
de a kutatók úgyis külföldi származásúak nagyrészt;)
sztem meg fogják oldani ha már õk is érezni fogják hogy nem megy ez így tovább
ehunvane:
http://www.toyota.com/prius/
$21,275 MSRP
nem drága
vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 02. - 22:17

Tõke van csak ész nincs...
csak a külföldiek...
Prius? hmm nemtom.. de itthon láttam a reklámát! több helyen is!
csak a külföldiek...
Prius? hmm nemtom.. de itthon láttam a reklámát! több helyen is!
Írta 2005. szeptember 02. - 22:17

kicsit duva ami ott megy
amúgymeg:
toyota prius
amúgymeg:
toyota prius
vendég_nhunor_*
Írta 2005. szeptember 02. - 22:14

Toyota-nak megjelent mar ilyen autoja...
reklámozták is fél éve...talán hybrid?
városban akkumulátorral mûködik...
Mindenféle meghajtás szennyezi a környezetet az biztos.. .de mi mennyire!
Tényleg hihetetlen ami NEw Orleansban van... áhh mintha a világ végét látnám... vagy az USa bukását...avagy Isten ne mver bottal... Nagy és sebezhetetlen Amerika... hmmm
Fulladoznak, halodokolnak az emberek- helikopterrel mentették õket... De rálõttek, és EGY ember megsérült... Fél napra leállították a mentést!!! Ilyen helyzetben... amikor IRakban nap mint nap több katona HAL meg itt egy ilyen miatt hagyják veszni a bajbajutottakat... mocskok...
reklámozták is fél éve...talán hybrid?
városban akkumulátorral mûködik...
Mindenféle meghajtás szennyezi a környezetet az biztos.. .de mi mennyire!
Tényleg hihetetlen ami NEw Orleansban van... áhh mintha a világ végét látnám... vagy az USa bukását...avagy Isten ne mver bottal... Nagy és sebezhetetlen Amerika... hmmm
Fulladoznak, halodokolnak az emberek- helikopterrel mentették õket... De rálõttek, és EGY ember megsérült... Fél napra leállították a mentést!!! Ilyen helyzetben... amikor IRakban nap mint nap több katona HAL meg itt egy ilyen miatt hagyják veszni a bajbajutottakat... mocskok...
Írta 2005. szeptember 02. - 22:14

aztán majd ha már õk sem, akkor gyorsan muszáj lesz kitalálni vmit;)
ott van tõke a kutatáshoz szal...
ott van tõke a kutatáshoz szal...
Írta 2005. szeptember 02. - 22:10

navégre
legyen náluk is drága, ne csak mi szívjunk
jejeje
õk úgyis megengedhetik maguknak.
legyen náluk is drága, ne csak mi szívjunk
jejeje
õk úgyis megengedhetik maguknak.