a 18/19. században már sikerült túl lépni a hosszútávú dolgok rövidtávú személetõbõl adódó hibán, itt a 21. században ezek szerint még nem

kicsit van olyan jó magyaros "miért nem lehet +oldani" filingje de tán témába illik :
http://www.origo.hu/...18megoldas.html
Erõszak volt van és lesz is, mert az ember egy folyamatos szükésgállapotban lévõ lény és addig nem nyugszik míg szükségleteit ki nem elégíti, ami persze folyamatosan változik, így mindig van mit kielégítenie. Nem vagyunk egyformák, különbözõ kultúrák élnek a Földön, hol békességben, hol ellentétben, de ezek mozgatják a világot. Az meg a média hibája, hogy mostanában a híradásokban csak az erõszakról lehet hallani.igaz, hogy vannak szép dolgok a földön, meg csodálatos helyek, de valljuk be azért egyre inkább csak az erõszak hatalmasodik el a világban
...
vannak gyönyörû helyek még, ahol harapni lehet a fûbõl annyira szép zöld és tiszta, de bár eljutnék oda az életemben! nem adom fel, de azért nyomasztó, hogy egyre kevesebb ien helyre lehet ma már eljutni
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
ha a suttyóságon múlna, kb senki sem érdemelné meg ma.A románok olyan suttyó nép, hogy nem érdemlik meg azt gyönyörû területet...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
marhapöris pizza, üvegtészta salátával
on
marhapöris pizza, üvegtészta salátávalha már rendesen tudok nyelni, úgy, de úgy bekajálok!!!...... kínait, vagy pizzát, vagy vmi jó magyar kaját ? ezen még gondolkodok, ma szerintem még pépesített kaját nyomok
Én azért csak nem vetetném ki. Nekem is volt ilyen, kb 2 hét a teljes gyógyulás, de ha nincs évente legalább 4szer ilyened, akkor a mûtétet normális orvos nem javasolja.
Bocs, hogy ennyire OFF, de gondoltam, megosztom tapasztalataimat, mert tudom, ez mennyire sz@r :glaszcze:
mit szóljak én. megcsináltam végre-valahára a két legnehezebb vizsgám, erre olyan tüszös mandulagyulladást kaptam, hogy majd besz*rok.ahelyett, hogy most éppen sopronban bicikliznék :mad: , szedem a gyógyszert vödörszámra, és lehet, hogy mindjárt jól feltrancsírozza a doki a mandulámat........ abszolút lényegtelen dolgokat nem tudok csak csinálni: enni, inni aludni
. kb annyit tudok megenni egy nap, hogy ilyen kalóriabevitel mellett az etiópoknál is simán étkezési támogatást kapnék.
Bikertigger, akkor téged is beleszámoltak a statisztikákba és éhezõnek számítasz!
Szólj ha kérsz némi segélyt. Bár nálunk sincs sok a hûtõben (mert pillanat alatt mindent bezabálunk), azért némi extra táp akad idõnként.
Nekem 1500 kalória halál lenne, ugyanis imádok enni
ON
offÉn kb étkezésenként tolok ennyit:)
Én kb étkezésenként tolok ennyit:)Na ja, ez igaz Bikertigger.
Na,megnéztem és a max tízegynéhány százalék azokat foglalják magukba, akik napi 2000 kcal-nál kevesebbet esznek. De akkor ide számolhatjuk a diétázókat is. Napi 1500kcal egyébként egy nõnek még elég is, ha csak ülõmunkát végez.