tilos ételt és italt bevinni
azt egy normál laborba is tilos.

És mégis szerinted az urániumot hogyan bányásszák? Szerinted a természetben honnan származik a háttérsugárzás? Szerinted a geotermikus gradiensnek mi az oka? Nem helyes, de a szükséges rosszak közül az egyik legjobb megoldás.
Érdemes lenne utánanézned hány tonna veszélyes hulladékot termel évente egy atomerõmû, egy hõerõmûhöz képest elhanyagolható pl, fajlagosan meg pláne (megtermelt energiát alapul véve)Az elásással semmi gond sincs, egészen addig, amíg elõ nem kerül. És hova ásnád? A saját házad alá? Ha mindent csak elásunk, akkor lassan nem lesz hely, ahova lehetne tenni.
Nem is beszélve arról, hogy netán valahogy mégis belekerülhet a földbe (mint ahogy ez olykor-olykor meg is esik!)
Az elásással semmi gond sincs, egészen addig, amíg elõ nem kerül. És hova ásnád? A saját házad alá? Ha mindent csak elásunk, akkor lassan nem lesz hely, ahova lehetne tenni.
Nem is beszélve arról, hogy netán valahogy mégis belekerülhet a földbe (mint ahogy ez olykor-olykor meg is esik!)
Ti most vicceltek velem, vagy a jövõbe láttok?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
:scared:Mamár ráadásul millió egy módszer van a hulladék feldolgozására.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
a probléma nem is a müködésével van hanem az évszázadokig, sugárzó hulladékkal......
1ébként még egy paksi méretû, vagy kicsit nagyobb, az jóval több mint a hazai villamos energiaigény felét fedezné, mivel teljes kapacitásnál paks jelenleg közel a 40%-át adja /de mondjuk 35/ .
a probléma nem is a müködésével van hanem az évszázadokig, sugárzó hulladékkal......ohh gagarin erõmû....én nem nagyon éltem még (vagyis nem emléxem sokmindenre/semmire) pedig tok róla...asszem sokat mesélt bátyám, õ más akkor is járta a rengetegeket (most bmeg vhol andorrában dekkol egy hétig.....)
amit viszont írni akartam, az az hogy elmegy a p*csába mindenki a biomasszával. Gazdaságtalan, nem környezetkímélõ (nem a kibocsájtás hanem az alapanyag miatt), és még drága is felépíteni. Mér nem tudunk végre még egy atomerõmûvet építneni???????????? Megoldaná Magyarország felének az áramát. Tisztán, szárazan, biztonságosan. Azér fél a sok ember az hasadástól mer nem tud semmit róla, csak hogy sugároz meg atombomba. Bazd akkor ne éljen ilyen a földön, nagy a háttérsugárzás. Repülõre meg pláne ne üljön (London - NYC közöttt annyi sugárzát nyelsz el amennyit egy paksi dolgozó egy hét alatt.....). Amit ma tudunk az elég a biztonsághoz. A jövõ pedig a fúzióé.
amit viszont írni akartam, az az hogy elmegy a p*csába mindenki a biomasszával. Gazdaságtalan, nem környezetkímélõ (nem a kibocsájtás hanem az alapanyag miatt), és még drága is felépíteni. Mér nem tudunk végre még egy atomerõmûvet építneni???????????? Megoldaná Magyarország felének az áramát. Tisztán, szárazan, biztonságosan. Azér fél a sok ember az hasadástól mer nem tud semmit róla, csak hogy sugároz meg atombomba. Bazd akkor ne éljen ilyen a földön, nagy a háttérsugárzás. Repülõre meg pláne ne üljön (London - NYC közöttt annyi sugárzát nyelsz el amennyit egy paksi dolgozó egy hét alatt.....). Amit ma tudunk az elég a biztonsághoz. A jövõ pedig a fúzióé.
ohh gagarin erõmû....én nem nagyon éltem még (vagyis nem emléxem sokmindenre/semmire) pedig tok róla...asszem sokat mesélt bátyám, õ más akkor is járta a rengetegeket (most bmeg vhol andorrában dekkol egy hétig.....)