Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jól hangzik, megyek! (ha nem dolgozok két ünnep között)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
ÜDV!

Hozé linkjén felbúzdulva szervezünk Öcsivel egy egynapos fotótúrát! Nagyon izginek tûnik a dolog - részletek a rákosmente fórumon (http://rakosmente.uw.hu)!

maxtenx

Sunset! Bár lehet, már nem olvasod, Kellemes Ünnepeket kívánok! :)
"Nice boys don't play rock and roll"

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Mindenkinek NAgyon Kellemes Karácsonyt kívánok!Nem tudom,hogy fel tudok-e még addig nézni a fórumra, azért irom most!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Fotósok!
A linkelõben találtam:
http://img512.images...7fotozas7ve.jpg
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

sima betonon nagyon rossz a hangja

Ne is használd ott, ha nem akarod kidobni egy szezon után...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Majd el felejtettem! Ha valakit még érdekelne BMFT-s naptár (2006-os, készítette Paraferee), az még korlátozott darabszámban hozzájuthat. (http://www.forum.bik...66&page=1&pp=10)
PR a tiéd nálam van, szólsz és én viszem.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Nekem van ilyen ice spiker-em, nagyon jó egyáltalán nem csúszik. Csak az idõ sz*r hozzá, és sima betonon nagyon rossz a hangja.
Azért is tudtam beruházni, mert nekem igazi thermo cuccra nincs szükségem.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Na látod! Marad az elkopott terepgumi, meg a technikai tudás fejlesztése.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Na az fejleszti a technikai tudását az embernek.

Képzelem - amikor egy kanyart januárban csúsztatva próbáltam venni, a teljes általános iskolás alsótagozat majd' összecsinálta magát a röhögéstõl...

Egyébként 20ezret tényleg nem ér...fõleg mert ruhatár kiegészítést is kellene akkor eszközölni, s az már nagyon sok pénz.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

...Van értelme hóbantekergéshez szögesgummának? Vagy az csak a jeges/jégbordás utakra való...csak mert nézegetem õket, két ünnep között csak ki kellene menni zúzni, csak hát...az ára elég horror.

Hah! Szögesgumi? Próbáltál már szín jégen bringázni slic- vagy terepgumival? Na az fejleszti a technikai tudását az embernek. Az én véleményem szerint nem érdemes beruházni. Szín jégen én ha nem muszály nem megyek. Anélkül is össze tudom törni magam és másokat. Hóban meg elég a sima terepgumi.

Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Van értelme hóbantekergéshez szögesgummának? Vagy az csak a jeges/jégbordás utakra való...csak mert nézegetem õket, két ünnep között csak ki kellene menni zúzni, csak hát...az ára elég horror.

Sima hóba nem érdemes szögesgumit használni, annakidején voltam a 3as6ár-hegyen hóban, és teljesen jó a normál mintázatú gumi is. Ha le van taposva és jegesedik a teteje azzal lehetnek gondok, de nem vészes. Ha jégbordás v. tükörjég van, akkor van értelme szöges gumit venni. Ebike-on kicsit talán olcsóbb: http://ebike.hu/term...mtb-normal/1770
De létezik olyan változata is, aminek csak az oldalsó bütykei szögesek. De tényleg elég drága, olcsóbb kimenni aszfaltra.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Szögesgumi?! Ócseny gazdaságos, 1.95-ös IRC, 1000 ért! Az a buli, nem a mindenhol tapadós. :D
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Láttam a képeket - szépek, jó idõtök volt.

Kabátot sikerült vennem végül, találtam egy jó méretû zöldet, úgyhogy megússzátok a hasonló kitérõket immár. (bár...egy pulcsit még vennék...)

Van értelme hóbantekergéshez szögesgummának? Vagy az csak a jeges/jégbordás utakra való...csak mert nézegetem õket, két ünnep között csak ki kellene menni zúzni, csak hát...az ára elég horror.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Raktam fel még néhány jó képet.

Ízelítõ:
http://kep.tar.hu/sa...2259/18363904#2
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Sziasztok:)
Tényleg nagyon jó volt a túra:) A fotók is szépek:)
Dante: most indulunk vásárolni. Ha csatlakozni szeretnél, csak szólj;)

:love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Dante üdv itthon!
Amíg te CM-tál ott kint, mi gyalogoltunk a Pilisben. Qrva jó volt! Nézd meg a képeket mibõl maradtál ki!

Megyek távcsövet venni! :mexico:

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja, jut eszembe: tegnap sikerült egy felnit szereznem és egy doboz házi süteménnyel megvesztegettem a szervizeseket egy boltban, hogy még a héten megfûzzék nekem a kereket. :-) Ha minden jól megy karácsonykor végre bringára tudok ülni. (De azt nem mondom meg, hogy merre fogok/fogunk tekerni, mert ezek a ferdeszemûek mindenhol lesben álnak :D) (gy.k.: kamikaze)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Voltál C&A-ban? ;D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sziasztok - na meggyüttem - jó volt. Szóval ebben az országban kábé a lakosság fele bringával küldi, a télvízi latyak idején is, elég durva. Minden úton van kerékpársáv (igen, nincs ratyi kerékpárút), amit a buszsáv (az nincs mindenütt) követ. Azaz pl egy 6sávos úttesten csak a középsõ két sávban mehet autó. Kábé az egész városban folyamatos Criticalmass van, nektek biztosan tetszene. A Tuborg karácsonyi kiadása meg...hmmm...:D ;)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Én teljesen elhatárolódom az ilyen jellegû kijelentésektõl!
Én nõ párti vagyok!

Rákosmente KerekSE;