Grat mindenkinek az új bringához!Hali!
Vizsgám lesz még 3 tárgyból. Mechanika, Közlekedési Hálózatok, és közlekedési Logisztika. Meg még van opkut, de az felejtõs! Szóval még javában tomból nálam az vizsgaidõszak! :wallbange
Már jól van a kislány, szóval a kényeztetést, most asszem kihadja... Egyébként meg felejtsd el! :nonono: Õ nem "olyan" lány!
Azért majd visszajuttatom valamikor a tételeket! Bármikor kellhetnek! Még a legjobb családban is elõforul, hogy billegni kezd egy szekrény, akkor meg be kell rakni valamit alá!
Vakáció???? Pöhhh! Ppffujjj! Mi az?
Egyébként én lehet, hogy hét végén megyek Zsóryfürdõre haverokkal! Végre egy kis pihi! Tavaly ilyenkor is ott voltunk pihizni. Azóta sem voltam sehol! Komolyan, amióta utazási irodám van, azóta 2x eljutottam Zsóryra, oszt csá!
Meg persze, ha még tekerni, maratonozni mentem veletek, ami ugyi szupi!
Ha nem jön össze akkor meg megyek tekreni! Gondolom valami megmozdulás lesz a hétévégén! A jövõhét nekem tuti jó!
Uff!
KisÖcsike
ui: Zoozoo, van már hír a bringáról???
Nem tudtam, hogy sok embernek ilyen szerencséje van a lottón, vagy ingyen osztják a pénzt valahol amit nem tudok? Na mindegy.
Kilométerekben gazdag sok szép tekerést kívánok az új tulajoknak.
Öcsi tarts ki!! Mechanikát tanultam valaha, de már nem tudok sok mindent. A többihez meg nem értek,.
A tételek meg ráérnek -szakmámból kifojólag itthon a szekrények a saját lábukon állnak.
Ja a kutyáim is megelégszenek egy hozzájuk illõ leányzóval, azt meg nem kapnak mert nem kell senkinek a végeredmény, egyébb módon történõ "hasznosításukat" pedig nem szeretném.
Akkor jöv. hétvégén Dobogókõ!! Jó mindenkinek?
B.L.68: szombaton mesélted, hogy tavaly valahol Felsõtárkányban megszáltatok a Bükk Maratonon, annak a telszámát megtudnád mondani? Valami kis faházas-bungallós kempingszerûség. Köszi