Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, a Csiga Biga TT tök jó volt. (kellemesen szét is estem tõle, a Rákoscsaba-Nagytarcsa laza emelkedõt 11-es átlaggal nyomtam...) Rögtön az elején bekezdtünk hármasban (Feri+Hápi+Én) s 37-38-as átlagot nyomtunk. Fárasztó volt elõl menni, olyannyira, hogy gyakori csere ellenére is fájt mindenem. (pulzus elõl 170+, bolyban 140 körül) Elsõ frissítésnél alma, osztán almalé, majd csoki. Valahol az utolsó 30 kilóméteren Feri "belószolt", mert már csak egyetlen oútis volt elõttünk (frissítésnél láttuk is) - õt nem is sikerült ezután megfogni. Így Hápival sznevedõsre sikerült hullámvasutazással elértünk Monorra, ahol a srácot újra megfogtuk. Onnan én rárepülem, s pár perc alatt ledolgoztam a hátrányt, majd elléptem mellõle. Hápi nem jött már velem, ami kár, mert egyedül nagyon szenvedõs volt az utolsó 15 km. (bár tegyük hozzá, hogy egy "Nap Hõse" címet egyértelmûen megérdemel, ugyanis õ terepgummával nyomatta, ráadásul 2 hatalmas Critical Mass "szélfogó" is fityegett rajta. ) Ferit éppen nem tudtam már beérni, így estem be a célba, 3:10-es abszolút idõvel. Átlagot felnyomtam 34 fölé a végére, bár csak éppenhogy. (hazáig meg lerontottam 31-re...;) ) Vicces volt a pofaszeles utolsó 8 km, ahol már ütögettem az órát, hogy "biztos elromlott", mert már negyed órája 177-et mutat. De neeeem...:) Felment az 180 fölé is...A szervezõknek köszi, a kompót finom volt, talán csak egy kritikám lenne - a maglódi benzinkútnál egy felfestés jól jönne, én pl ott elkavartam 1 kilómétert a rossz irányba. (aki nem ismeri a terepet ugye) Jó hangulata volt, meg hát nehéz elfelejteni Háp rémült tekintetét, amikor meglátott minket, hogy "hát ti nem terepgumival jöttetek?... :scared: "
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Holnap én is megyek bomlasztani a közösséget!!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ja, és a halászlé tényleg finom volt, bár a nyelvem még mindig olyan, mintha sósavba dugtam volna.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Köszönöm Wanna! Mostmár egy kicsit jobban érzem magam! :D

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

...Szóval egy pár virsli vagy inkább szafaládé?

Debreceni.

Én viszon 9re megyek dolgozni... :(
WaNNaRiDE

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hali!

Csatlakoznék én is a pelotonhoz, ha nem gáz.
Lenne két kérdésem:
- a Kucorgó az a Kucorgó-tér (Pesti-Zrínyi sarok)?
- teljesen aszfalt vagy a végén lesz egy kis terep (esetleg a terep csak az említett földút)? Szóval egy pár virsli vagy inkább szafaládé?

Attisch

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Sziasztok!
Sajnos mostmár biztos, hogy a holnapi túrára nem tudok menni, halaszthatatlan autószerelési okokból. :mad: Majd gondolok rátok a remélhetõleg ragyogó napsütésben. A délutáni program a szerelés sikerességének a függvénye, majd telefonon egyeztetünk.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Mindenki sikeresen hazaért? Jó volt ez a "családi túra". Fõleg a sör meg a halászlé Isaszegen.
Holnapi nap mi Dantéékal beválaljuk a TT de a sütésre megyek. Igaz lehet, hogy kések egy kicsit mert 15:00-kor jelenésem van az Andrássy uton Cm szervezõi eligazitáson.
Idézet az emailból:
Most pedig megcsináljuk minden idõk legnagyobb civil, politikamentes,
szponzormentes felvonulását, a CRITICAL MASS 2005-öt, szeptember 22-én, az
Európai Autómentes Napon.
Ti rendezõk, szervezõk és segítõk vagytok.
Az elõre kalkulált akár 20.000 ember (40.000 kerék :)) rengeteg, több,
mint amit el tudunk képzelni, azért kell nagyon jól megszervezni, hogy
lássák a rendõrök, az autósok, a társadalom, mennyire egységesek és profik
vagyunk.
Minimum 250 rendezõre van szükségünk. (Megint lesz narancssárga rendezõi
póló, de most hosszú ujjú. Nagyon jól néz ki...)
Szeptember 18-án vasárnap a Fõváros által rendezett Autómentes Napon a
teljes szélességében lezárt Andrássy úton tartunk szervezõi eligazítást,
pólóosztást, megbeszélést és közös szórólapozást.
Nagyon fontos, hogy ha kicsit is szíveden viseled a rendezvényt, akkor
pontban 15:00-kor jelenj meg a Hajtás Pajtás sátra elõtt(az Opera és a
Deák tér között), és megbeszéljük, mitõl fog rólunk szólni a következõ
hét...:)

Zoozoo: ha ez egy szemét-fémhulladéktelep akkor valamit tennünk kell. Ez nem normális, hogy a kissebség töltött stukkerrel szaladgál arra.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Szóval 10 métert nem beugrani, hanem átugrani, de csak másfelen, de ha azt elszúrod, 10-et zuhansz. Ezért nem merema msáfelet bevállalni.

Ami az M0-st illeti - dededede - arrafelé lesz, mert a Naplás nem TTK.

Feltételezem a 10 méteres zuhanás vége nem ív. Vagy mégis ?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szóval 10 métert nem beugrani, hanem átugrani, de csak másfelen, de ha azt elszúrod, 10-et zuhansz. Ezért nem merema msáfelet bevállalni.

Ami az M0-st illeti - dededede - arrafelé lesz, mert a Naplás nem TTK.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Vasárnapi túra start: 9:00-9:15 Kucorgó.
Ha esik, akkor ejtve az egész, de a sütés fennáll, mert még kiderülhet addigra - mondjuk 15:00-16:00 közötti érkezéssel. Pocsék idõ esetén bent kutyulunk valami kaját (vegyész-biológus :D).

Szép napot, derûs estét!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hi All!

Gyula bácsi! Akkor 9:15kor megjelenek nálatok szerenádozni!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Nos azt hallottam, hogy az e telep egy szeméttelep, ahol minden szart elásnak a földben PLUSZ színes fémeket is forgatnak - nem tudom mit jelent - mindenesetre színes fém maffiának írták le. Örülhetünk, hogy nem szalonnának megsütve kerültünk onnan ki, hanem ép bõrrel.
Gondolhatjátok, hogy ha színesfém telep, akkor mennyi "kíváncsiskodó" mászkálhat arra, akiket csak morDIE-al lehet elkergetni.
Az a telep az, ahol elõbb lõnek és utána kérdeznek.
Nem szeretnék mégegyszer arra felé tévedni.
"Nice boys don't play rock and roll"

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Hápi, Charonnak már javasoltam, hogy lehetne az is, hogy egy sprintcsapat (Feri+én) lenyomja a hivatalosat 2:40 körül, s terepgumikkal kimennénk a többiek elé, mondjuk a Bajtemetésre.

Ez nekem is tetszene, de a 2:40 nem kevés egy kicsit? Vagy a rövidre gondoltok? Nekem tavaly kellet országutisok segítségével 3 óra.

Pisztolyos faszira visszatérve lehet, hogy a nullás miatti keresgélések mennek, de nem tulzás egy kicsit ilyen véderõ!!! Ennyi erõvel kimehetek egy töltött stukkerel a határba és azt mondom, hogy vigyázok a vadnyulakra.

Hová tünt Öcsike? Ennyit suliban lenni? Nem tulzás egy kicsit!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Na ebben ne bízz, Magyarországon vagyunk ;)

Ebben maximálisan igazad van :(
Pláne, ha ilyen csókák mászkálnak kézimorDIE-al a kezükben és az árnyékukat is lövöldözik...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sütéshez a helyszínt a társaság nagy része ismeri, aki nem, azt majd elnavigálják/juk.
telcsinumber nullahathúszharminchathuszonkilencháromtizennégy

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

márpedig ilyen közel egy természetvédelmi cucchoz csak nem vezetnek el egy 4-6 sávos szart.

Na ebben ne bízz, Magyarországon vagyunk ;)

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Na ez izgalmas lehetett, még jó hogy nem mentem veletek, úgysem bírom az izgalmakat, még a végén szívinfarktust kaptam volna :D

Lehet egyébként, hogy az M0-ás miatti kötelezõ régészeti feltársnál lukadtatok ki.

A Rauch és a vasút között van egy földút. Ha ott mentek ki Pécelre, akkor ott is folynak már régészeti feltárások meg földmunkák. Ott fog elmenni az M0-ás. Na akkor vége a csendes/friss levegõn bringázásnak. Eddig is zajongtak a krosszmocisok, de ezek után mi lesz. Bár mire az M0-ás elkészül, addigra leszek már vagy 60 éves és akkor már Nagymaroson fogok lakni és a Börzsönyben bringázni.

Nem volt olyan para, fõleg, hogy Hápi állt a legközelebb a csókához :)
M0 sztem azért nem lehet, mert köbö 150 méterre játszódhatott le ez a Naplás-tótól, márpedig ilyen közel egy természetvédelmi cucchoz csak nem vezetnek el egy 4-6 sávos szart.

Ez a motorral kijárt erdei út viszont kurva jó! Igaz, hogy csak kb. 2 km, de akkor is nagyon kalandos :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Na ez izgalmas lehetett, még jó hogy nem mentem veletek, úgysem bírom az izgalmakat, még a végén szívinfarktust kaptam volna :D

Lehet egyébként, hogy az M0-ás miatti kötelezõ régészeti feltársnál lukadtatok ki.

A Rauch és a vasút között van egy földút. Ha ott mentek ki Pécelre, akkor ott is folynak már régészeti feltárások meg földmunkák. Ott fog elmenni az M0-ás. Na akkor vége a csendes/friss levegõn bringázásnak. Eddig is zajongtak a krosszmocisok, de ezek után mi lesz. Bár mire az M0-ás elkészül, addigra leszek már vagy 60 éves és akkor már Nagymaroson fogok lakni és a Börzsönyben bringázni.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hehhe, hallom mibe keveredtetek. (s nem is hívtatok :(- na nem mintha 8 elõtt elengedtek volna az egyetemrõl...)

Melyiken mentetek, csak a sima enduro pályán, vagy a vízmosásos katlanban is a radartól? Hápi lement már a halál-lejtõn?

Egyébként számolatlan ilyen út van, ismerek jópárat arrafelé, majd mutatok egy parásat. Az benne a baj, hogy van egy olyan lejtõ, amin ha lemész (lecsúszol), már vissza tolni se bírod. Viszont utána meg ott van egy szakadék, csak másfél m széles, de 10 (tíz) méter mély. Van egy kidobó az elején, de még sosem mertem bevállalni.

Tolásról annyit, hogy ismerek jópár arcot, akik le is és föl is gyakorlatilag mindegyiken lemennek és feltekernek. Nem akartam elhinni...;)

Egyébként veszély - estetek már el az isaszegi romatelepen? :) Ne álljatok meg defektet szerelni, ott ha kell, felnin guruljatok tovább...:D

10m szintet beugrani CC bringával??? vagy az NRS kibírja? Elkérem a haver Santacruz V10ét, azt tövig ugrom...
Még csak a péceli romákhoz volt "szerencsém", meg a kutyáikhoz.
Holnap 3as6árra valaki??? Fõleg jó erõben lévõ emberekre gondolok. Kb. 3felé elágról lesz az indulás, ha lesz.