Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Oks, asszonnyall egyeztetek, kocsit elkérek, aztán holnap majd írok.

Csak bringaszállítóm nincs, szal majd vigyázni kell a bicókra ne legyenek nagyon sárosak, mert anyám kiherél :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

zoozoo, nem látogatjuk meg õket szombaton?

Terv, asszonynak még rá kell bólintania

Ha rendelkezel gépjármûvel, akkor megosszuk az utiköltségeket és oké - én tudok korán kelni KISÖCSIKÉVEL ellentétben, aki szerint mások miatt kell pénteken lemenni! :)

Szombat nekem tuti jó, szóval jó lenne, ha le tudnánk ruccanni.
"Nice boys don't play rock and roll"

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Egyébként péntek este dolgozom, úgyhogy az a nap tuti kilõve és nem tiszta a vasárnap sem. :(

zoozoo, nem látogatjuk meg õket szombaton?

Terv, asszonynak még rá kell bólintania

Lao-Ce

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

bél? Posted Image

Ehe, miért is tagadnám :D
Egyébként péntek este dolgozom, úgyhogy az a nap tuti kilõve és nem tiszta a vasárnap sem. :(

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Akkó megyek az apróba, csak úgy megszerettem ezt a vázat

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Inkább vegyél új vázat, a konzol túl drága és nem is teljesen megbízható.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Hát skacok, jó bringázást, bár én most nem mennék a Börzsönybe.
Múlt hétvégén voltam és elég nagy sár volt.
Naná, hogy lusta vagyok pucolni a bike-ot, de most amúgy sem engedne el az asszony egész hétvégére (meg én sem hagynám itthon).
Esetleg szombaton meglátogatlak titeket, esetleg.

Ja, szerintetek lehet tárcsafékkonzolt csináltatni egy vázra, vagy ocsóbb egy új vázat venni ?

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

(+1 etióp gyerek hátul középre)

Rám gondoltál?

mert gázaim vannak.

bél? Posted Image

Dawn: Ne aggódj, nem CC-pályára visz Dante, mindenhol széles az út és le van aszfaltozva persze. Posted Image
Viccet félretéve: meg tudod csinálni!

Dante: a nagy halálnak nincs sok értelme, elég a kicsi, az végig tekerhetõ úgyis.

Evribodri:
Most megpróbálunk elszabadulni péntekre, szerezni ótó, lenni tetõcsomagtartónk nem, valakit etetni kutya-macska, és dilizni be. :help:

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Helyes. :ganja: Sima ügy.

Dante, amikor azt mondod sima ügy, akkor kezdek igazán pánikba esni...:scared:

:love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Nekem ma eldõl, hogy tudok-e menni, mert gázaim vannak.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hol szállnánk meg pontosan? Csak hogy tudjak tervezni. Mondjuk nem gáz hazaugrani sem, mert kb. útba esik, de ha nem ugranék haza, akkor mindent le kéne vinnem a qpára is, ami nem akkora ötlet, mert félek leamortizálódna egy-két dolog (elqpáznánk). A programot nézve este 9kor már a koleszban vannak színdarabok, így szerintem legkésõbb 8ra itthon leszek.

Attisch

Aaaa-ha!

Szerintem az még jó lehet! De majd a többiek is nyilatkozzanak, hogy kinek mi jó, meg mi nem jó, meg ilyenek!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Hol szállnánk meg pontosan? Csak hogy tudjak tervezni. Mondjuk nem gáz hazaugrani sem, mert kb. útba esik, de ha nem ugranék haza, akkor mindent le kéne vinnem a qpára is, ami nem akkora ötlet, mert félek leamortizálódna egy-két dolog (elqpáznánk). A programot nézve este 9kor már a koleszban vannak színdarabok, így szerintem legkésõbb 8ra itthon leszek.

Attisch

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hi Attisch!!

Oks, akkor te jönnél lényegében!! A pénteki indulást kéne tartani, mert akkor van értelme igazándiból! És ha Velencérõl oda jönnél direktbe????

KisÖcsike

ui: 20 fok körül szombat-vasárnap!!!

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
  • LocationBudapest
Hápi, nahát! Micsoda fejlemények! Én szívesen mennék, csak még az indulással kapcsolatban nem tiszta minden. Mert pénteken esetleg Velencén leszek (magyar V.), mert itt az idei Schönherz Qpa (a koleszról elnevezve, ott laktam öt évig az egyetem alatt, ez olyan kari napok dolog) és a kedvenc programom a qpán a Vidéki Nap. Ez idén Velencén lesz, és ott fogok reményeim szerint állatkodni, meg ilyesmi. A bibi az egészben, hogy nem tudom mikorra érek haza, meg kocsival mennék és így nem is sörözhetek egész nap :cry:.
Egyszóval mennék én is :bananadan, csak pontosan nem tudom mikor indulnék. Persze autóval, Citroen Saxo, kétszemélyes ráccsal leválasztott Van. Szóval még valaki befér. Esetleg másik bringa is elég szûkösen, de inkább az a jó, hogy nem kell félteni a koszos dolgoktól, szóval ami esetleg dzsuvás, jöhet! Bár a bringám kerekeit ki kell venni, hogy le tudjam csukni a csomagtartót. Így néz ki.

Ennyi.

Attisch

Amúgy az idõjárás-jelentés elég jó igér (20 fok, no esõ), ahhoz képest, hogy tegnap még 11-14 fokot írt, meg esetleges záporokat. Remélem ez marad!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Most kaptam az infót, hogy Hápi akár utánfutót is tud hozni a bringáknak! De azért ne temessük Béres LAci bácsit, hátha elengedi a család! Merthát akkor kit szekálnék???? :D

KisÖcsike

Jelentkezés Holnap este 6ig Hápinál, Nálam, Itt.... vagy ahol tetszik! Bár lehetõleg ne egy botswanai értékmegörzõben kéne hagyni valami cetlit amin üzbégül rajta van annak mélyûri talkozóhelynek a koordinátái, ahol 3 találóskérdés után E.T megmondja, hogy jöttök-e avagy sem, de a második választ nem fogajduk el, vagy E.T. halott.... vagy mi..... megeszi egy Alien.... :alien:

ui: De jó! Ez a 767etedik hozzászólásom! Érted?? mint a Boeing 767!! hháháháááááááá.... na jó... nekem betett a suli.... megyek alukálni, mert az atomtámadás ellen is véd!

KisÖcsike az õrület határáról....

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Yepp!

Köszi Hápi!

Öhhmmm .... transzport: ha esetleg Béres Laci Bácsi nem tudna jönni (nincs kisteherautó, amiért végülis tartjuk a srácot :D ) ,akkor sincs para, mert ha jólsejtem Hápi tud kocsival jönni (nála van kerékpártartó 2 bikenak), Barni Bácsi is azzal jön, és én is a kis kék sportkocsivall megyek, ami annyit jelent hogy rajtam kívül 2 utas + 2/3 bringa, vagy 3 utas totál kényelmesen csomagokkal (+1 etióp gyerek hátul középre) Szóval ezzel nincs gond! A péntek estét azét gondoltam, mert így nem megy el több mint 1 fél nap! Mert magunkat ismerve kb 12 fele tudnánk összeszedni a társaságot, akkor lemenni, kipakolás, és máris délután van!

Jaaaa: És nagyon jó idõ várható hétvégére!!!!

KisÖcsike

ui: Hápi! A Trekkem nem ment tönkre! Egyszerûen elkopott a fékpofa/betét vagy mi, ami egy 1szerû fogyóeszköz! ha én is olyan keveset, olyan tetü módón tekernék mint Te, akkor nekem se kopott volna el!!! :P :D :D
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Na igen tisztelt kerékpáros sorstársaim!

A HÉTVÉGI BÖRZSÖNYI KALÓRIATÁBOR RÉSZLETEI!

Nyaraló visszamondása miatt kerestem szállást, így nem kell sátorozni!
Szóval a jelentkezéseket legkésõbb holnap (azaz kedd, okt. 4.) este 18:00 óráig kérem, mert a helyet le kell foglalni!!!!!!!

Program:

Indulás péntek este (Öcsi kívánságára), megérkezés, szállásfoglalás, alvás.
Szombat: ébresztõ hajnali öt órakor, túra a napfelkeltébe, majd reggeli. Ezután egésznapos túra a Börzsönybe az összes magasabb csúcs érintésével. Este haverok, buli, Sör, szalonnasütés vagy bográcsozás, stb ...majd egy laza kis éjszakai túra!
Vasárnap: ébresztõ -az áttekert éjszaka miatt nem lesz, mert nem alszunk- után egésznapos tekerés kifulladásig, majd este mindenki amerre lát, azaz Go home! vagy Wir gehen nach Hause!

Rövidebben:

Péntek este megyünk (transzportot még megbeszéljük), szállástfoglalunk: 14 fõs különálló épület, zuhanyzóval, nagy fehér istenekkel, hatalmas konyhával Kóspallagon a Börzsöny szívében 1800 Ft/fõ/éjszaka áron.
Szombaton madárcsicsergésre és a napsugarak simogatására ébredünk, tekerünk egy lightosat, majd este bográcsozunk, szallonnátsütünk vagy amit akartok!
Vasárnap ugyenez, az esti bográcsozás nélkül, mert jövünk haza valamikor késõ délután.
Szóval a jelentkezéseket holnap este hat óráig itt a forumon, vagy a telcsin, nálam vagy Öcsikénél (utólag is kösz így megbeszélés nélkül)!!!

ui.: Öcsi! Hol van a tönkrement Trekk képe!! Ide vele a forumra!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Most már kezdek kíváncsi lenni a Nagytarcsa környéki ijesztõ nevû helyekre;)

Helyes. :ganja: Sima ügy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Van, kösz, irodista vagyok, de ma már elhúzott a srác - vagy lenyúlták a gépét. Az állat

:D:D:D
Nincs bringázás állatság nélkül ;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Jöhet :D

Ollót adjak?

Van, kösz, irodista vagyok, de ma már elhúzott a srác - vagy lenyúlták a gépét. Az állat

Lao-Ce